Widok

biedronka banino

jakaś masakra po 20 osób do kasy dwie kasy otwarte..dookoła syf i malaria...czas odwyknac od tego spedu..Na rzecz lokalnych mniejszych sklepów
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 0

A o jakiego Kierownika chodzi. O tego co biega po calej Biedronce z towarem i robi trzy rzeczy na raz. Co Ci nowy Kierownik zmieni jak oni tam ludzi do pracy nie maja. Czy wyscie w ogole widzieli jakie jest tam obciazenie praca na jedna osobe??? Ja te babeczki podziwiam. Przyniescie CV to bedzie i czysto i towar na polce. Robicie tam zakupy a nikt nie widzi jakie te babeczki sa zmeczone. I ciagle te same osoby widze w pracy. To ilez mozna tak ciezko pracowac ja sie pytam.
popieram tę opinię 16 nie zgadzam się z tą opinią 1

ale jednak jest to olbrzymia korporacja i standard powinien być zachowany a nie zwalać winy że nie ma pracowników no kurcze może jakaś zrzutka na biedną Biedronkę bo takie Banino niedobre że te ludziska ciągle kupują????Jeronimo tylko się patrzy i śmieje bo małym nakładem można w Polsce grubą kasę robić-pomyśleć wystarczy
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 1

Drogi Kliencie, no wybacz, ale to nie jest SOR, że panie muszą robić dyżury 72-godzinne. Zamiast stonka zatrudnić więcej ludzi to lepiej, aby to klienci rozłożyłi towar, a może i czasem na kasę usiedli. Jeśli taki sklep istnieje w Baninie i chce zarabiać to powinien szanować trochę klienta.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

Szczerze mowiac jest mi obojetnie czy tam jest brudna podloga czy nie. Przychodze po zakupy i z nimi wychodze. Nie interesuje mnie tez to ile kas jest czynnych. Kolejki sa wszędzie: w banku, na poczcie, na drodze, w Auchanie no wszedzie!!! Ale jednego nie moge zniesc. Tego ze to właśnie klienci nie szanuja pracy osob z tego sklepu. Rozbite jaja, rozerwane towary, podziurawione jogurty, mieso powciskane w polki. Jak kazdy klient by odniosl na miejsce towar to by nie bylo tego syfu. Tak narzekacie na syf a sami go robicie. Jestem tam codziennie i codziennie widze jak jakas Paniusia kladzie lody, mieso, produkty z chlodni i inne rzeczy tak gdzie jej pasuje. To jest dramat!!!!!
popieram tę opinię 20 nie zgadzam się z tą opinią 2

To zwróć uwagę a nie wylewasz gorzkie żale na internecie ale wiem w internecie wszystko jest łatwiejsze :-)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 4

Piszesz raz, drugi, setny że niektórym brak kultury ale to jak grochem o ścianę. Coraz więcej takich co się maja za lepszych od innych. Ja nie wiem, może Ci ludzie ze świniami(sorry świnie) się wychowywali i teraz im ciężko żyć wśród ludzi.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

To bardzo możliwe. Przybysze ze wschodu?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 5

Porównanie do świnek dotyczyło Polaków.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2

Tak, spod wschodniej granicy...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3
Jak wam nie pasuje to się wyprowadzić
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3

Spokojnie niedługo będzie Lidl i też będzie nazekanie
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Popieram
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Zasada jest wszędzie taka sama, gnój na podłodze, gnój Na warzywach. Tobie nie przeszkadza syf na podłodze im nie przeszkadzają zepsute towary.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1
To niech płacą jeszcze mniej, to na pewno się znajdą.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

taki syf że trzeba do sanepidu zgłosic, niestety biedronka standard ukrainski wprowadziła, Jak 90 % obsady z ukrainy to i syf taki jak tam. Jedzenie zepsute i smród jak ze smietnika.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 8

W Baninie mieszkają Polacy a jaki syf dookoła: standardem jest wyrzucanie odpadów za płot. Proszę nie obrażać Ukraińców.
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 1

A ukraińcy to swięte krowy? w żadnej biedronce nie ma takiego syfu jak tu, bo w zadnej nie pracuje tylu obcokrajowców, Niestety standardy przenoszą do nas. Mam nadzieję ze zbyt dużo z nich tu nie zstanie
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 7

po treści i tonie tego maila wnioskuję, że odezwał się zwolennik pis, co sam świnia ale obrażać będzie innych.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 5

Naprawdę udało Ci się w tym temacie wcisnąć wpis o polityce? Imponujące!
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 2

Jacy klienci taki syf !!!
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 1
do góry