Widok

bielizna Lilly

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:

czy ktoras z Was wie, gdzie mozna zbodyc (w Trojmiescie) bielizne firmy Lilly?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
No własnie mi też się podobała, ale nigdzie nie mogłam jej znalesc wszedzie same sklepy Tr...ph (Gdynia) nie chciało mi się dalej szukac i tam kupiłam, w sumie też ładna ...:)
a co kupilas w Tr?
Już pisałam dziewczynom wszędzie panie mi proponowały bardotki ale ja takich staników nie lubie i wyglądam w nich komicznie byłam załamana. Mam mały biust i na co dzień nosze push-up i tylko taka bieliznę toleruje i znalazłam model Fashion Style 01 Tre tak to sie dokładnie nazywa nadaje się pod gorset z odpinanymi ramiączkami z silikonem wewnątrz, cały gładki w białym kolorze (niestety nie ma koloru ecru) no i wygląda jak klasyczny push-up i dobrze się trzyma, niestety drogi przynajmniej dla mnie 100 zl to troszkę dużo
ok, sorki za dublowanie pytan, nie za wszystkim nadazam :)
ja jednak bym chciala zobaczyc te dziela Lilly na zywo... moze ktos jednak wie gdzie?
może sprobowac przez internet, jest tyle sklepów internetowych z tą bielizną.
wole przymierzyc.... :(
no tak wiadomo, że tak najlepiej, ja też bym się bała, ale mój maż raz mi kupił bieliznę przez internet i pasowała.
bardzo podobaja mi sie ich gorsety i body - a nie chcialabym ich kupowac bez przymiarki... slicznie wygladaja na tych modelkach ale z doswiadczenia wiem, ze na nie nie musza ;)
Masz rację wyglądają ślicznie no i wybór jest o wiele większy niż w sklepach ale zawsze lepiej przymierzyć wiem to po sobie jestem jakaś taka niewymiarowa i mało co na mnie pasuje ...;)
Martusia, jakiej firmy jest ten biustonosz, który kupilaś?
Znanej firmy Tr...ph ;)) Właśnie wróciłam z zakupów i udało mi sie dokupić do niego majteczki bo były same duze rozmiary ;-)
Ja kupilam swoj slubny stanik Lilly w Toruniu, a od kolezanek dostalam super gorset tez Lilly. Z tego co wiem to sklep jest we Wrzeszczu na przeciwko Manhatanu (mniej wiecej) na Grunwaldzkiej.
Pozdrowienia
Ja mam bieliznę firmy Lupo :):)Podoba mi się ,bo to jest bardotka ozdobiona delikatna koronka, do tego majtasy i decyduję sie na samonośne pończochy :):)których jeszcze nie mam.

Dzięki za info.zaraz sobie nazwe odnotuję:)
Hej babeczki, ja też dzisiaj kupilam Lupo - biustonosz i stringi takie jak tu:
http://www.bieliznaity.pl/art.php?itemgr=617 - w Galerii Centrum w Alphie. W ten weekend jest wszystko tańsze o 20% i zaplacilam za komplet - 94 zł. NIestety nie bylo pasa do pończoch, ale moze w Galerii we Wrzeszczu będzie...a jak nie to przez internet zamówię... Staniczek bardzo dobrze się trzyma porównywalnie z innymi, które przymierzalam i jest usztywniany i nadający piersią okrągły, ładny kształt :o) Naprawdę polecam !
Ja musiałam kupić bieliznę jak najszybciej bo ide na przymiarke sukienki w poniedzialek, której sie w ogole nie spodziewalam. Suknie zamowilam w Marttcie 21.04...ale bardzo dobrze, to mile zaskoczenie ! :o))))

[img][/img]
shella ja mam ten sam komplecik:):)bez pasa;)

http://www.bieliznaity.pl/art.php?itemgr=617 może mi sie uda wkleić link

i nie jestesmy same :o) Bielizna jest bardzo ładna, a pas mam ochote bardzo zamowic...ze strony...kawa pisala, ze juz nie raz u nich zamawiala...jak nie znajde nigdzie w Gdańsku to zamowie przez internet. 40 zł to jeszcze nie taka duza kwota...:)

[img][/img]
do góry