Widok

ubieracie rajstopy dla dzieci?

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Witajcie, tak się zastanawiam czy ubierać dla mojej 4 latki rajstopy pod spodnie przy takiej pogodzie jaka była ostatnimi dniami. A wy nakładacie swoim dzieciom, czy dopiero jak się mocniej ochłodzi?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 5
Ja zakladam. i 3 latkom i 7-latce
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 4
My nie, dzieciaki nie lubia.. jak idziemy na dluzej na dwor to cieplejsze spodenki, zima na spodnie ida spodnie od kombinezonu, takie nie za grube.. a ze normalnie chodza do p-la, to rajstopy i spodnie to za cieplo, wiec same spodnie, a do tej pory na dwor maja takie gumowane spodenki na normalne, dresowe. Corce czasem domspodniczki, tomtak, ale ze woli spodnie, to tez nie za czesto te rajstopki uzywa..
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
ja 2-latce też nie zakładam, grubsze spodenki (ale nie jakieś zimowe ocieplane). Ubieram tak jak siebie, a sobie rajstop nie zakładam pod spodnie ;)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2
jak wychodzimy na krótki spacer to normalnie zakładam tylko spodnie, ale wybieram takie z grubszego materiału dresy czy jeansy
do przedszkola zakładam leginsy i na dwór jak idą to ma przeciwdeszczowe i przeciwwiatrowe spodnie na wierzch
ma 3 lata:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
pogoda zmienna i często zastanawiam się jak ubrać dziecko, bo jak słońce wyjrzy to ciepło, a jak się schowa to zimno, Ale też mi się wydaje, że by było jej za ciepło w rajstopach i spodniach, a nie chcę dziecka przegrzać.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
ani 2 latce ani 5 latkom nie zakladam jeszcze nie pora u nas na to :)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2
ja zakładam,bo młody podziębiony a i w domu lata na boso,siada na gołej podłodze,jak lata w domu w rajtach to na wyjście spodnie cieńsze na wierzch,ostatnio pogoda typowo jesienna..........nie wiem czy rajstopki to przegrzewanie.........chyba,że frottowe
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 3
Najlepiej samamu ubrac rajstopy i w nich wyjsc...
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 6
nieeee ani mniejszej ani większej, ciepło jest :)))))))))
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3
Absolutnie nie zakładam mojemu 3 latkowi rajstop. Rajstopy to tylko zimą przy - 10 st. lub więcej :)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 8
-10? to ja sobie szybciej nakładam. Moja mała już nosi cienkie bawełniane ale jest wózkowa sama chodze już z chustą na szyi a ostatnio i czapke miałam w torebce bo grad padał więc za ciepło nie było. Jeżeli Twoje maleństow jest chłodne to załóż rajstopki i nie patrz na forum- sama najlepiej znasz swoje dziecko. Ja jak widze gołe głowy i nóżki w skarpetkach to się pukam w głowe mamy jesień- mam koleżanke ktra twierdzi wiecznie,że dla jej syna gorąco i małego rozbiera mały zimny i wiecznie zasmarkany ale przecież jest gorąco a dziecka przegrzewac nie wolno!
zimowa kurtka, kozaki- nie
rajstopki- tak
ale może mi się to zmieni wraz z wiekiem małej
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 5
Oczywiście,że zakładam,pogoda już nie jest łądna,tym bardziej,że syn łapkie wszystko co możliwe.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 4
a nie zastanawia Cie dlaczego łapie, może właśnie dlatego że go przegrzewasz, przemyśl
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 9
Nie dlatego.Po po prostu skoro mi jest zimno to dziecku tym bardziej.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1
a ile ma twój lat?
nie zakładam jeszcze
nosi skarpetki i spodnie typu jeansy sztruksy
odpowiadajac na pytanie rajstop nie zakładamy :)
jest całkiem fajna jesień przynajmniej większość dni jest ładna i dość ciepła, mówię nie o 6 czy 7 rano, ale godziny południowe, na prawdę nie mam pojęcia w czym wasze dzieciaki będą chodziły zima przy mrozach, no chyba ze po dwie pary rajstop będą miały ubierane :)))
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 9
na zime to produkują takie spodnie ocieplane wiesz?
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 3

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

trampolina dmuchana czy macie i jaką polecacie? (19 odpowiedzi)

pytanie jak wyzej

Dzieci, które nie chodziły do przedszkola (50 odpowiedzi)

Czy są tu Rodzice dzieci, które jako 3 i 4 latki nie chodziły do przedszkola? Jak z perspektywy...

Wyprawka dla dziecka lato (49 odpowiedzi)

Witam. Ma termin na czerwiec i tak pomału się rozglądam za wyprawką,tylko sama nie wiem co i ile...

do góry