Widok

bilet miesięczny zkm

Chciałbym kupić bilet miesięczny na linie Z na trasie Gdynia Główna Dworzec - Żukowo, ale nie wiem jaki jest odpowiedni. Liczę na pomoc i radę w sprawie kupna prawidłowego biletu.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Należy kupić bilet na linie nocne, pospieszne i zwykłe w obrębie sieci komunikacyjnej - z zależności czy ma być ważny tylko pon-pt - 96 zł czy przez cały tydzień - 104 zł. http://zkmgdynia.pl/?mod=1.%20Taryfa%20-%20Bilety%20okresowe
A najlepiej udać się do punktu sprzedaży i pani w okienku na pewno wszystko wyjaśni i doradzi odpowiedni bilet :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

dziękuję za pomoc

chciałbym jeszcze zapytać czy na tym bilecie mogę jeździc tylko na trasie Gdynia-Żukowo? Widzę, że zezwala on także na jazdę liniami np. G, która dojeżdża do Sopotu. Także zezwala on na dojazd do Sopotu bądź innych miast którymi jedz i linia G?

Inne tematy z forum Podróże

Wrocław czy Kraków? Urlop. (12 odpowiedzi)

Które miasto wybrać na wakacje? Słyszałam, że oba są magiczne. Ale jak byście mieli wybierać...

Pilne, nocleg Poznań. (11 odpowiedzi)

Witam, poszukuję czystego i niedrogiego noclegu w Poznaniu. może ktoś z Was ma jakies namiary,...

Gdzie w góry z dzieckiem na wakacje-miejsca godne polecenia (175 odpowiedzi)

Jak co roku chciałabym pojechać na urlop w góry. Byle nie do Zakopanego- tam byłam już wiele...

do góry