Widok
WItam je też z chęcią dowiem się co polecasz w Egipcie, wybieramy sie do Sharm El Sheikh i zastanawiam sie nad hotelem el diwan, bądz nad dwukrotnie drozszym club farana bo te które mnie interesowały czyli iberotel club fanara i numbian vilige niestety są tylko z warszawy. Znajomi namawiają nas na el diwan podobno jest tani 1700zł w HB i ze nie warto tam barc all, a za rożnice w kasie mozna sobie pojezdzic na wycieczki fakultatywne. Ale ja boje sie ze sie zanudze w tym hotelu i jestem ciekaw co ty sądzisz.czy brac ten hotel i organizowac sobie samemu zajecia czy brac jakis 4*+ albo 5* z all bo na zewnątzr hotelu nie ma nic ciekawego z atrakcji. za odp. z góry wielie dzięki
My już wstępnie zrobiliśmy rozeznanie w tym temacie gdyż po weselu chcemy sobie gdzieś pojechać. A ja z racji wykształcenia i troszkę doświadczenia jestem z tym tematem związana to na pewno znajdę nam coś atrakcyjnego. Polecam oferty typu last minute takich firm jak: Jet Touristic, Rainbow Tours, czy Exim. Oczywiście to wszystko zależy dokąd chcecie pojechać. Jest też sporo "większych" firm typu Scan Holiday, TUI, Neckermann itp. ale są to drogie biura. W tej chwili np. sporo firm ma zniżki i atrakcje dla tych co już teraz wybiorą termin i wpłacą zaliczkę. Ale i tak uważam że lepsza cenowo oferta będzie na last minute niż na tzw. wcześniejszej rezerwacji.