Widok
biustonosz z silikonowym tyłem
czy któraś z Was, gdzieś ostatnio spotkała się w 3miejskich bieliźnianych sklepach z takim fasonem staniczka?

szukam do sukni ślubnej - kolor ecru, ivory , ewentualnie biel...chodzi o to by posiadał silikonowy tył oraz odpinane ramiączka silikonowe.
Dorwałam coś podobnego w New Yorkerze ale niestety ma tak płaskie miseczki ze pol "cycka" wylatuje na wolność a pozostała cześć siedzi tylko w niewoli :D....
Za wszelakie info wielkie dzieki!

szukam do sukni ślubnej - kolor ecru, ivory , ewentualnie biel...chodzi o to by posiadał silikonowy tył oraz odpinane ramiączka silikonowe.
Dorwałam coś podobnego w New Yorkerze ale niestety ma tak płaskie miseczki ze pol "cycka" wylatuje na wolność a pozostała cześć siedzi tylko w niewoli :D....
Za wszelakie info wielkie dzieki!
...trudna to chwila w życiu kiedy trzeba zamknąć taki rozdział codzienności , który kiedyś dodawał skrzydeł...zamknąć..i mieć odwagę otworzyć następny ......moje skrzydła urosły na nowo :)) są wielkie! silne! i otulają je TE jeszcze większe i silniejsze..
dzieki
ale chodzi o sklepy stacjonarne :) trzeba przymierzyć nim sie kupi....
ale chodzi o sklepy stacjonarne :) trzeba przymierzyć nim sie kupi....
...trudna to chwila w życiu kiedy trzeba zamknąć taki rozdział codzienności , który kiedyś dodawał skrzydeł...zamknąć..i mieć odwagę otworzyć następny ......moje skrzydła urosły na nowo :)) są wielkie! silne! i otulają je TE jeszcze większe i silniejsze..
http://wyszczuplajaca.pl/pl/Products/233/biustonosz_silikonowy_z_ramiaczkami/Show/
Tutaj znajdziesz podobny biustonosz. Z tego co widzę, możesz sobie zapinać ramiączka albo klasycznie, albo jako jedno ramiączko na szyję.
Tutaj znajdziesz podobny biustonosz. Z tego co widzę, możesz sobie zapinać ramiączka albo klasycznie, albo jako jedno ramiączko na szyję.
ja wiem ze 13 zł to nie majątek..chociaż patrząc na to z drugiej strony...w czasie przedślubnych wydatków każdy grosik ważny ;)
niestety w tych z alledrogo rozmiary miseczek tylko do B znalazłam :/
mimo wszystko dla mnie wirtualne zakupy stanika to już ostateczność podbijam wiec..czy ktoś widział ? czy ktoś wie? ;)
Megi chodzi tylko o silikonowe ramiączka i tył :) nie całość
dzięki za pomoc dziewczyny i na ten czas życzę miłego dnia
niestety w tych z alledrogo rozmiary miseczek tylko do B znalazłam :/
mimo wszystko dla mnie wirtualne zakupy stanika to już ostateczność podbijam wiec..czy ktoś widział ? czy ktoś wie? ;)
Megi chodzi tylko o silikonowe ramiączka i tył :) nie całość
dzięki za pomoc dziewczyny i na ten czas życzę miłego dnia
http://www.stylistka.pl/biustonosz-idealnie-dobrany-do-kreacji/
tu jest pokazany stanik do sukni z odkrytymi plecami. Przy takim fasonie nie masz problemu z obleśnym paskiem silikonu biegnącym przez plecy.
Bo ten z silikonowym tyłem to może i fajny do sukienki na piknik, ale nie do ślubnej.
tu jest pokazany stanik do sukni z odkrytymi plecami. Przy takim fasonie nie masz problemu z obleśnym paskiem silikonu biegnącym przez plecy.
Bo ten z silikonowym tyłem to może i fajny do sukienki na piknik, ale nie do ślubnej.
nie chodzi o odkryte plecy a wiązanie które znajduje się na nich czyli ok 3 ,4 cm "widocznej przestrzeni" (ciągnącej sie od wysokości łopatek do pasa)...
mimo wszystko wole widok "obleśnego paska silikonu" niż kawałka koronki bądź materiału od stanika
tak wiec za pomysł i pomoc dzięki ..ale nie tego szukam
mimo wszystko wole widok "obleśnego paska silikonu" niż kawałka koronki bądź materiału od stanika
tak wiec za pomysł i pomoc dzięki ..ale nie tego szukam
odwiedzilam sklep Triumpha i nic takiego sie nie znalazlo ale skoro kupowała..to moze gdzies sa :)
dzieki polatam więc po innych , może gdzieś jeszcze maja :)
a cena jaka?
dzieki polatam więc po innych , może gdzieś jeszcze maja :)
a cena jaka?
trumph wprowadzil jakas nowosc i usunal silikonowy psaeczek na poczet satynowego .. tak wiec juz tych z silikonem nie ma na sklepach
znalazlam tez taki staniczek w esotiq ( tak to sie chyba pisze) niestety najwieksza miseczka to 70 E ...nie dałam rady sie w nią wepchnąć :/
znalazlam tez taki staniczek w esotiq ( tak to sie chyba pisze) niestety najwieksza miseczka to 70 E ...nie dałam rady sie w nią wepchnąć :/