Widok

biustonosz z silikonowym tyłem

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
czy któraś z Was, gdzieś ostatnio spotkała się w 3miejskich bieliźnianych sklepach z takim fasonem staniczka?

image

szukam do sukni ślubnej - kolor ecru, ivory , ewentualnie biel...chodzi o to by posiadał silikonowy tył oraz odpinane ramiączka silikonowe.

Dorwałam coś podobnego w New Yorkerze ale niestety ma tak płaskie miseczki ze pol "cycka" wylatuje na wolność a pozostała cześć siedzi tylko w niewoli :D....
Za wszelakie info wielkie dzieki!
...trudna to chwila w życiu kiedy trzeba zamknąć taki rozdział codzienności , który kiedyś dodawał skrzydeł...zamknąć..i mieć odwagę otworzyć następny ......moje skrzydła urosły na nowo :)) są wielkie! silne! i otulają je TE jeszcze większe i silniejsze..
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
http://allegro.pl/biustonosz-push-up-z-silikonowym-tylem-85b-kolory-i1682183105.html
image
SEMPER IN FLORE - DEKORACJE KWIATOWE SAL, KOŚCIOŁÓW, BUKIETY -http://semperinflore.eu
dzieki
ale chodzi o sklepy stacjonarne :) trzeba przymierzyć nim sie kupi....
...trudna to chwila w życiu kiedy trzeba zamknąć taki rozdział codzienności , który kiedyś dodawał skrzydeł...zamknąć..i mieć odwagę otworzyć następny ......moje skrzydła urosły na nowo :)) są wielkie! silne! i otulają je TE jeszcze większe i silniejsze..
mozna kupic dwa.. :) koszt 13 zł jeden wiec nie przesadzajmy, przy wydatkach slubnych 26 zł to nic ;)
image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
http://wyszczuplajaca.pl/pl/Products/233/biustonosz_silikonowy_z_ramiaczkami/Show/

Tutaj znajdziesz podobny biustonosz. Z tego co widzę, możesz sobie zapinać ramiączka albo klasycznie, albo jako jedno ramiączko na szyję.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
ja wiem ze 13 zł to nie majątek..chociaż patrząc na to z drugiej strony...w czasie przedślubnych wydatków każdy grosik ważny ;)
niestety w tych z alledrogo rozmiary miseczek tylko do B znalazłam :/

mimo wszystko dla mnie wirtualne zakupy stanika to już ostateczność podbijam wiec..czy ktoś widział ? czy ktoś wie? ;)

Megi chodzi tylko o silikonowe ramiączka i tył :) nie całość

dzięki za pomoc dziewczyny i na ten czas życzę miłego dnia
http://www.stylistka.pl/biustonosz-idealnie-dobrany-do-kreacji/
tu jest pokazany stanik do sukni z odkrytymi plecami. Przy takim fasonie nie masz problemu z obleśnym paskiem silikonu biegnącym przez plecy.
Bo ten z silikonowym tyłem to może i fajny do sukienki na piknik, ale nie do ślubnej.
nie chodzi o odkryte plecy a wiązanie które znajduje się na nich czyli ok 3 ,4 cm "widocznej przestrzeni" (ciągnącej sie od wysokości łopatek do pasa)...
mimo wszystko wole widok "obleśnego paska silikonu" niż kawałka koronki bądź materiału od stanika

tak wiec za pomysł i pomoc dzięki ..ale nie tego szukam
a w triumfie nie ma takich staniczków ?

może innym wyjściem będzie doszycie staniczka do sukni ?
image[/url]
moja mama kupila taki w triumfie jakis czas temu tyle ze czarny. Jednak mysle ze skoro mieli czarny to i bialy sie znajdzie.......tylko ze mama ma znikowe B;)
odwiedzilam sklep Triumpha i nic takiego sie nie znalazlo ale skoro kupowała..to moze gdzies sa :)
dzieki polatam więc po innych , może gdzieś jeszcze maja :)
a cena jaka?
trumph wprowadzil jakas nowosc i usunal silikonowy psaeczek na poczet satynowego .. tak wiec juz tych z silikonem nie ma na sklepach
znalazlam tez taki staniczek w esotiq ( tak to sie chyba pisze) niestety najwieksza miseczka to 70 E ...nie dałam rady sie w nią wepchnąć :/

Inne tematy z forum Wesele

sukienki wieczorowe (58 odpowiedzi)

dziewczyny, wiecie gdzie można dostać ładne sukienki wieczorowe?? proste i eleganckie, dla matki...

Piling do ciała który zdziała cuda-jaki polecacie? (26 odpowiedzi)

Chciałabym wygłacic skóte na rekach mam lekko zrogowaciały naskórek zawsze pomagało słonce lub...

dobry...i nie drogi dentysta (53 odpowiedzi)

Hejka szukam dentysty dobrego ale żebym nie straciła majątku !!! mam sporo ubytków i pochłonie mi...

do góry