Widok

biustonosz z silikonowym tyłem

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
czy któraś z Was, gdzieś ostatnio spotkała się w 3miejskich bieliźnianych sklepach z takim fasonem staniczka?

image

szukam do sukni ślubnej - kolor ecru, ivory , ewentualnie biel...chodzi o to by posiadał silikonowy tył oraz odpinane ramiączka silikonowe.

Dorwałam coś podobnego w New Yorkerze ale niestety ma tak płaskie miseczki ze pol "cycka" wylatuje na wolność a pozostała cześć siedzi tylko w niewoli :D....
Za wszelakie info wielkie dzieki!
...trudna to chwila w życiu kiedy trzeba zamknąć taki rozdział codzienności , który kiedyś dodawał skrzydeł...zamknąć..i mieć odwagę otworzyć następny ......moje skrzydła urosły na nowo :)) są wielkie! silne! i otulają je TE jeszcze większe i silniejsze..
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
http://allegro.pl/biustonosz-push-up-z-silikonowym-tylem-85b-kolory-i1682183105.html
image
SEMPER IN FLORE - DEKORACJE KWIATOWE SAL, KOŚCIOŁÓW, BUKIETY -http://semperinflore.eu
dzieki
ale chodzi o sklepy stacjonarne :) trzeba przymierzyć nim sie kupi....
...trudna to chwila w życiu kiedy trzeba zamknąć taki rozdział codzienności , który kiedyś dodawał skrzydeł...zamknąć..i mieć odwagę otworzyć następny ......moje skrzydła urosły na nowo :)) są wielkie! silne! i otulają je TE jeszcze większe i silniejsze..
mozna kupic dwa.. :) koszt 13 zł jeden wiec nie przesadzajmy, przy wydatkach slubnych 26 zł to nic ;)
image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
http://wyszczuplajaca.pl/pl/Products/233/biustonosz_silikonowy_z_ramiaczkami/Show/

Tutaj znajdziesz podobny biustonosz. Z tego co widzę, możesz sobie zapinać ramiączka albo klasycznie, albo jako jedno ramiączko na szyję.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
ja wiem ze 13 zł to nie majątek..chociaż patrząc na to z drugiej strony...w czasie przedślubnych wydatków każdy grosik ważny ;)
niestety w tych z alledrogo rozmiary miseczek tylko do B znalazłam :/

mimo wszystko dla mnie wirtualne zakupy stanika to już ostateczność podbijam wiec..czy ktoś widział ? czy ktoś wie? ;)

Megi chodzi tylko o silikonowe ramiączka i tył :) nie całość

dzięki za pomoc dziewczyny i na ten czas życzę miłego dnia
http://www.stylistka.pl/biustonosz-idealnie-dobrany-do-kreacji/
tu jest pokazany stanik do sukni z odkrytymi plecami. Przy takim fasonie nie masz problemu z obleśnym paskiem silikonu biegnącym przez plecy.
Bo ten z silikonowym tyłem to może i fajny do sukienki na piknik, ale nie do ślubnej.
nie chodzi o odkryte plecy a wiązanie które znajduje się na nich czyli ok 3 ,4 cm "widocznej przestrzeni" (ciągnącej sie od wysokości łopatek do pasa)...
mimo wszystko wole widok "obleśnego paska silikonu" niż kawałka koronki bądź materiału od stanika

tak wiec za pomysł i pomoc dzięki ..ale nie tego szukam
a w triumfie nie ma takich staniczków ?

może innym wyjściem będzie doszycie staniczka do sukni ?
image[/url]
moja mama kupila taki w triumfie jakis czas temu tyle ze czarny. Jednak mysle ze skoro mieli czarny to i bialy sie znajdzie.......tylko ze mama ma znikowe B;)
odwiedzilam sklep Triumpha i nic takiego sie nie znalazlo ale skoro kupowała..to moze gdzies sa :)
dzieki polatam więc po innych , może gdzieś jeszcze maja :)
a cena jaka?
trumph wprowadzil jakas nowosc i usunal silikonowy psaeczek na poczet satynowego .. tak wiec juz tych z silikonem nie ma na sklepach
znalazlam tez taki staniczek w esotiq ( tak to sie chyba pisze) niestety najwieksza miseczka to 70 E ...nie dałam rady sie w nią wepchnąć :/

Inne tematy z forum Wesele

dobry...i nie drogi dentysta (51 odpowiedzi)

Hejka szukam dentysty dobrego ale żebym nie straciła majątku !!! mam sporo ubytków i pochłonie mi...

bielizna ślubna - gdzie kupić? (36 odpowiedzi)

Dziewczyny tak jak w tytule, gdzie najlepiej w trójmieście dobrać bieliznę ślubną? macie może...

ile planujecie wydać na ślub i wesele? (216 odpowiedzi)

znalazłam na forum podobny wątek, jednak tam dziewczyny wypisywały tylko kwoty, a nie o to mi...

do góry