Widok

blizna po wyrostku

Cześć:) 11 lat temu miałam wycięty wyrostek. Przedtem mi blizna nie przeszkadzała, ale po ciąży zrobiła się wypukła i większa:( Czy ktoś może polecić krem na tak stara bliznę? Słyszałam o Cicatrix, czy ktoś ma jakieś doświadczenia?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
nikt nie ma doświadczenia z taką blizną?
Idź do dermatologa/ kosmetyczki. :)
Obawiam się, że na stare i rozciągnięte blizny już maści nie pomogą.
One są skuteczne jedynie w początkowym okresie przed ziarninowaniem blizny.
To czas na chirurgię estetyczną (tylko te ceny^^). Wiem, że aby blizna była jak najmniej widoczna chirurg plastyk nacina ale nie po linii prostej.
Nie wiem czy na NFZ jest możliwe. Wiem, że ktoś w ten sposób skorygował sobie blizny ale na twarzy.
Idź tak jak mówi Kasia, do dermatologa. Ja mogę Ci zarekomendować mojego ukochanego (i przystojnego :-)) ) doktorka - Igora Michajłowskiego. Trafiłam do niego z polecenia - uwaga - innego lekarza, ktory nie chcial mi wyciac znamienia na buzi. dr Igor ogarnął na jednej wizycie, a potem praktycznie całkowicie usunął mi bliznę po ranie na łydce, która miałam od dziecka. Więc moze Ci też pomoże.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 3
Nachalna, realizowana przez pracownikow, reklama kliniki pana Michajlowskiego we wszytskich mozliwych watkach jest meczaca...
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 3
Popek Król Albanii powinien sobie coś takiego zrobić. Widzieliście co on ma na twarzy?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
ja używałam tego kremu https://www.doz.pl/apteka/p8471-No-Scar_Perla_Inkow_krem_przeciw_bliznom_30_ml ale na świeżą bliznę i widać było efekty. Nie wiem niestety jak będzie działać na starą bliznę, tak jak poprzednicy radziłabym Ci iść do lekarza i spytać, albo po prostu zaakceptować tę bliznę:)

Ja korzystałam z preparatu Contractubex. Ma formę żelu i jest zrobiony w większości na bazie cebuli więc nie jest bardzo chemiczny. Polecam serdecznie bo dla mnie zadziałało niemal cuda

Inne tematy z forum Kobieta

Brak ochoty na zbliżenia - niskie libido? (87 odpowiedzi)

Zauważyłam sama po sobie, że kiedyś miewałam większe potrzeby na zbliżenia niż teraz. Mam dopiero...

Sex po 40 (48 odpowiedzi)

Mam problem od pewnego czasu kochając się z moim mężem zauważyłam że w trakcie mu "opada " nie...

Jaki balsam do ciała polecicie (84 odpowiedzi)

Szukam aktualnie dobrze nawilżającego balsamu do ciała na suchą skórę. Co byście mi polecily?

do góry