Widok

blurp

mmmmm...............fiu fiu fiufiufiu fiu....
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Stworek

A co to teraz ???
Konkurs " jaka to melodia " ??? :-)

blurp

zgadles! Jaka to melodia?

- dwadzieścia osiem

Moje będzie na wierzchu :)

>:-)=

pierwsze pudło...

Syndyk Masy Upadłości zastrzega:

Przez brak odpowiednich dotacji, katastrofalny stan kasy chorej na cyklofrenię oraz długi za energię w nie jestem w stanie utrzymać dyscypliny. Szczytem zabezpieczeń i możliwości są wyjęte klamki, ale z tym poradzili sobie (ci bardziej sprawni manualnie) wykręcając klamki z okien. Niestety większość z nich zna się na obsłudzde komputera. Kto by pomyślał - taki szalony wariat, a Internet potrafi uruchomić, prawda? Całe szczęście, iż większość z nich, to nieszkodliwi pieniacze dla których możliwość "konwersacji" na forum publicznym jest substytutem braku jakielkolwiek kompatybilności ze światem rzeczywistym.
Ja bardzo przepraszam ale wszyscy pacjęci już dawno uciekli z psychiatryka - znaczy się - ze szpitala.
Przepraszam, że niektórzy wpadli do hydeparku i często zawyżają swoje ego, minimalizują własne kompleksy, kosztem gości tutejszego forum.
Przynajmniej sexi-bejbe i ma-jolie pozostały w obrębie szpitalnej Host-dzielnicy blog.pl.
A stworek.blog.pl ma coś z tym wspólnego?

Spostrzeżenie nr.1

O ile prostsze stało by się czytanie Hydeparku gdyby dało się go plonkować tak jak grupy dyskusyjne.
Eh westchnąć sobie mogę...

Spostrzeżenie nr.2

Z drugiej srony jak nie ma Kiwdulka albo wierszospamerów, to HP ogarnia marazm i senność.

Tęsknię

za niektórymi ludźmi!
Nie mam nawet czasu podrapać się po....

uchu

Całuję

:))

Dzieciak wziął zabawki i poszedł z piaskownicy... Najgorsze, że tam, gdzie poszedł spotka go to samo. Czy nie jest tak, że innych i to kim dla nas są nosi się ze sobą? Czy to nie my sami kreujemy tych którzy nas otaczają, poprzez to, jacy sami jesteśmy?

Leclerq

Wiesz Leclerq, twój post coś mi przypomniał. Mimo swoich lat, bardzo lubię "Thorgala" van-Hamme i Rosińskiego. Wiele tam prawd filozoficznych o człowieku, o świecie. Jest też zamek, w którego wnętrzu spotyka człowieka dokładnie to, czego sam się boi. Kto się nie boi niczego jest absolutnie bezpieczny. Motyw jakby z lekka Berkeleyowski, tyle że akcent z płaszczyzny ontyczno-poznawczej przesunięty jest tu w sferę ludzkiej psychiki, fobii, lęków i kompleksów. Esse est percipi. To jakby zbieżne ze stanowiskiem współczesnej psychologii i psychiatrii, gdzie mówi się wyraźnie, że człowiek sam jest swoim własnym największym wrogiem, sam rzuca sobie wyzwanie - a jednocześnie doskonale siebie zna, więc potrafi dokonać bezwzględnej i totalnej autodestrukcji, bezbłędnie trafiając w najsłabsze punkty. Stąd biorą się tzw zakażone interakcje, kiedy to sami, dokładnie tak, jak napisałeś, narzucamy innym określony stosunek do nas, tworzymy swój obraz w oczach innych i wywołujemy określone, bardzo często tego samego typu reakcje. Początek psychoterapii - zmiana siebie samego, inaczej nie ma to sensu.

Doktorze Albert

To byli pacjęci czy pacjenci?

:)

Pokaż lekarzu, co masz w garażu.

Kiwdul

nie bądź bezpieczny!

poeta pamięta!

spisane będą czyny i rozmowy!

Inaczej:

Pokarz lekażu, co masz w gararzu

TAK SAMO..

Ludzie mali biorą zwykle swój duży cień za miarę swojej wielkości....

Infoarcheologia

Jak myślicie HP-owcy, rozwinie się kiedyś infoarcheologia - dziedzina zajmująca się badaniem, co ktoś kiedyś napisał na jakimś forum, na message board, na czacie albo w takim jak ten Hydeparku. Te dane przecież zostają gdzieś, w jakiejś bazie. Ale numer. Co oni sobie o nas pomyślą, ci ludzie przyszłości? Będzie to dla nich fascynujące? Sądzę, że tak. Dla mnie byłoby. Chciałbym zostać infoarcheologiem. Może nawet zrodzą się całe systemy filozoficzne oparte o zawarte tu tezy. Stworkizm, kiwdulizm, bagginizm, sethyzm, verbizm, doktoryzm, masperyzm, maplewoodyzm, kalafioryzm, Postregimentyzm etc. Wielka przyszłość przed nami, a raczej przed naszym słowem. Szkoda, że to twórczość anonimowa... Może jednak opłaca się podpisywać imieniem i nawiskiem????

wiesz co powiedzą?

ohhh jeeez, it's dirty, it'disgusting, it's degenerate, I love it !

taki duży! taki mały! może świętym być!

POZOSTAŃ SOBĄ

Szwajcario...

nie warto, nie warto, nie warto!

Inne tematy z forum Hydepark

Kawa czy Herbata - rano (196 odpowiedzi)

Piszcie co lubicie wypić rano - i dlaczego. Ja pijam wcześnie rano sypaną 2 łyżeczki z mlekiem +...

Gdzie żyje się lepiej, w Polsce czy w Niemczech ? (3 odpowiedzi)

Ktoś ma jeszcze wątpliwości ? Jeżeli ktoś ma wątpliwości, to polecam rozmowę Miłosza Kłeczka z...

muza na dziś (779 odpowiedzi)

Wrzuć link do YouTube z muzą, która dziś Ci wyjątkowo dobrze się słuchała. A może jakaś nowa...

do góry