Widok

body wyszczuplajace gdzie kupic i czy polecacie

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
jak w temacie.dz

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
hej, ja takie kupilam w mlynie, chyba an 3 pietrze w sklepie z bielizna, cos kolo 100zl kosztowalo, mysle ze warto, ''faldki'' zniknely i sukienka na poprawinach wygladala na mnie bosko:) tzn ja w sukience, hehe

WYMARZONA SUKNIA NA TWÓJ ŚLUB:)
http://forum.trojmiasto.pl/Sprzedam-suknie-z-salonu-Marietta-t222164,1,130.html
Mogę polecić wynalazki w tym stylu:

http://www.allegro.pl/item277578167_hit_gorset_pas_wyszczuplajacy_ramiaczka_m_2.html

I działające na tej samej zasadzie rajstopy firmy SestoSenso (lepsze niż te wszystkie bardziej znane jak np. Sanpellegrino).
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
ooo wlasnie myslalam o allegro tylko nie wiedzialam ktore sa naprawde oki bo sporo tam tego jest:)
a Agatha zamawiałas (lub slyszalas dobre opinie )o tym modelu ??

bo ide na sylwestra i musze cos miec pod sukienka ;)

Niedawno zamówiłam i czekam na przesyłkę. Ale już miałam kilka razy takie rajstopy i bardzo sobie chwaliłam. Super to wygląda pod sukienkami z lejących się materiałów. Ważne, żeby góra była na tyle wysoka, że sięga pod brzeg stanika. Wtedy się nic nie roluje. Mam nadzieję, że te "scary pants" z ramiączkami to już będzie absolutny strzał w dziesiątkę.
kupiłam sobie ostatnio takie rajstopy z Gatty

bardzo fajnie spłaszczają brzuszek ;)

image
image
wiper a ile takie rajstopy kosztuja ?? bo moze kupie to i to ;)

nieco ponad 20 zł płaciłam; zdziwiłam się, ze tak tanio; ale wytrzymały już 2 wesela ;)

image
image
Moje rajstopy są niemal niezniszczalne. Noszę je kilkanaście razy do roku, drą się dopiero po ok. trzech latach. Beżowe rekordzistki mam już pięć lat. Tylko jedną parę podarłam szybko, ale naprawdę się do tego przyłożyłam.
Agata, mam pytanie. Fakt, nie związane z tematem, ale myślę, że jesteś zorientowana. Gdzie można kupić koszulki do karmienia w duzym rozmaizre? znaczy się chodzi mi o jakies polecone sklepy internetowe.

image
Polecam np. Figleaves.

http://www.figleaves.com/uk/nsf/qwiser.asp?term=nursing+cami&cm_re=dept_maternity-_-main-_-link2

Teraz na hasło NOV20GIFT jest 20% zniżki. Super kontakt ze sklepem, wysyłka już tego samego dnia. Jak Poczta Polska nie nawala, to przychodzi paczka w 5 dni.
poprawka, hasło to: NOVGIFT20
A jeszcze coś innego. Bo ja potrzebuję 36GG/H, a tam mają tylko do 36F/G. Znasz może jeszcze jakiś adres? Szukalam na forum biusciastych ale bezskutecznie.

image
agata, a gdzie dobry sklep z bielizną konrada, muszę męża (dzadka mroza wyslać) i czy rozmarówka jest taka sama jak w lupo? mam 70 d, a czasem c.
Niestety, Dominique, ja mam angielskie G, więc nie szukam dalej. Załóż temat na Lobby, może dziewczyny coś widziały.
Agatunia, Konrad to nie moje gabaryty (i jakość też nie za bardzo), więc nie znam dokładnej rozmiarówki, ale powinna być podobna do Lupo, czyli "polska". Widziałam staniki tej firmy w Hali Targowej w Gdańsku. A nie wolisz czegoś lepszego?
Dzięki. Własnie tak zrobilam. Muszę ci powiedzięc, że robisz za super eksperta - z tego co zauważylam. Dzięki Ci wielkie za to:) nie ma co jak dobrze zorientowana i pomocna forumowiczka:)

image
Kochana, Ty się nie podśmiewuj, tylko sama wyciągaj dziewczyny z tych luźnych obwodów i za małych muszelek :D Pomoc potrzebna, bo maili do mnie przychodzą dziesiątki.

Im więcej dziewczyn będzie pytać w Trójmieście o normalne rozmiary, tym szybciej my swoją bieliznę zobaczymy w sklepach stacjonarnych :)
a co polecasz oprócz triumpha?
Ale ja sie nie naśmiewam. Ja tylko pienia dziękczynne śmię głosić.
A jeśli chodzi o uświadamianie to próbuję oczywiście, aczkolwiek najczęściej kończy się to fiaskiem. Przed ciążą mój rozmiar to był 34GG/H. I te 75 pod biustem było mi idealne. Jak próbowałam uswiadamiac koleżanki mniejsze ode mnie o kilka rozmiarów konfekcyjnych ze te ich 75 albo nawet 80 to jest wydumane i z palca wyssane. Nie wierzyły. Dawalam miarkę aby sie zmierzyly pod biustem Jedna miala 70. Zaproponowalam nawet ze kupię jej w prezencie 65D. Popatrzyla na mnie dziwnym wzrokiem i stwierdzila ze pływac to ona będzie w basenie a nie w miseczkach stanika. Chyba nie mam zbyt duzego daru przekonywania. Ale będę jeszcze próbowac. Obiecuję:)))

image
Agatunia, polecam głównie marki angielskie: Freya, Panache, Fantasie.

Cokolwiek, byle nie polskie "muszelki". Polacy szyją bieliznę śliczną, ale kiepską materiałowo. Konstrukcyjnie często też.
Dzieki, tylko ze do swiat nie uda mi sie zakupic
a gdzie można kupić a właściwie przymierzyć te angielskie cuda?? bo szczrze powiem, ze nie uśmiecha mi się kupowanie bez mierzenia

image
image
W sklepach stacjonarnych w Warszawie, Krakowie i Poznaniu.

Wiper, skąd szalony pomysł, że kupujesz bez mierzenia??? Mierzysz sobie wszystko w domu na spokojnie przez kilka dni, zakładasz te staniki pod ulubione bluzki i kiecki, wołasz męża, mamę i przyjaciółkę, żeby wyraziły swoje zdanie. Ekspedientka nie stoi Ci nad głową i nie wciska kitów. Wszystko co nie pasuje - odsyłasz.

A mierzyć w sklepach stacjonarnych dwa modele na krzyż, w dodatku nie do końca w swoim rozmiarze - lubisz? :)
Ale jak w końcu zakupisz, to sama nie będziesz wiedziała, na jaką cholerę kupowałaś te Konrady :) Słowo! Dalej mam w szufladzie pełno beznadziejnych staników, ogladam je sobie i przeliczam zmarnowaną kasę... Nawet do sprzątania ich nie założę... Chyba jak będę miała córkę, to dam jej do zabawy. Albo synek sobie proce zrobi :D
czyli można odesłac?? to zmienia sprawe...

ale z drugiej strony, ponosze sobie taki stanik 2 dni, odeśle go a oni potem go sprzedadzą komuś innemu?

trzeba jednak kiedyś spróbować, to może rzućcie jakimiś stronkami

image
image
Nie "ponosisz", tylko "pomierzysz". Stanik musi mieć metki i nie mieć śladów używania. Czyli podobnie jak w sklepie, tylko że robisz te same czynności na spokojnie we własnym domu i przez kilka dni... Polecamy bardzo wiele sklepów, naprawdę nie ma problemów ze zwrotami i wymianami.

Wejdź na Lobby Biuściastych, obmierz się, niech dziewczyny się wypowiedzą w wątku rozmiarowym, a potem czytaj o sklepach...

Połowa "lobbystek" kupowała kiedyś Feliny, teraz chyba nie ma ani jednej, której ulubionym stanikiem byłaby Felina. Ciekawa jestem, jak będzie u Ciebie...
Dostałam już moje straszne majtasy z Allegro.

Są świetne. Upychają co trzeba, nie robią się nigdzie bułki przy krawędziach, nie rolują się dzięki ramiączkom. Jedyny mały minus, to gruby szew na brzuchu - pod najcieńsze kiecki już ich nie założę.

Przesyłka też bardzo szybka, więc jeśli któraś ma ochotę stracić przed świętami kilka kilo bez diety... :D
Nie mam tych bodów ale mam zamiar zamówić Czy któraś z Pań miała te body z Gatty i jakie są ? Ja mam ale majtki i są ok i rajstopy też mam fajnie opinają uda i biodra są super także to polecam ale myślę że body też będą super i chyba je zamówię :)

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Jaką piaskownicę polecacie do ogrodu? (27 odpowiedzi)

Zdecydowanie nadszedł czas tego zakupu ;) najpierw myślałam o plastikowej, zamykanej -...

rodzice chrzestni poszukiwani:) (48 odpowiedzi)

Zakladam osobny watek:)Jest ktos chetny?Bo stwierdzam,ze w dzisiejszych czasach bardzo trudno...

Dieta 1000 kcal- szukam dobrej i przejrzystej rozpiski produktów (36 odpowiedzi)

Dziewczyny postanowiłam się wziąć za siebie. Chciałabym spróbować spożywać ok. 1000-1200 kcal...

do góry