Widok
ból krzyża/kręgosłupa w 8 tc
mam straszne bóle krzyża/kregosłupa, a jestem dopiero w 8 tc. Więc nie jest to związane z obciążeniem... wiem ze takie bóle występują w ostatnich m-cach ciąży z wiadomych przyczyn.
ból jest niedozniesienia :( boli jak stoję, siedzę czy leże, nie mogę sie przewrócić z jednego boku na drugi :(
co robic?
też tak miałyście?
wizytę u ginekologa mam za 2 tygodnie...
ból jest niedozniesienia :( boli jak stoję, siedzę czy leże, nie mogę sie przewrócić z jednego boku na drugi :(
co robic?
też tak miałyście?
wizytę u ginekologa mam za 2 tygodnie...
A może to inna przyczyna, w ogóle nie związana z ciążą ??
Koleżanka z pracy miała okropne bóle, okazało się, że rwa kulszowa i promieniowała po całym kręgosłupie.
Ja natomiast mam również częste bóle, ale od biodra które promieniują. U mnie to jasne, jestem po operacji biodra i od lat raz na jakiś czas mam takie bóle
Koleżanka z pracy miała okropne bóle, okazało się, że rwa kulszowa i promieniowała po całym kręgosłupie.
Ja natomiast mam również częste bóle, ale od biodra które promieniują. U mnie to jasne, jestem po operacji biodra i od lat raz na jakiś czas mam takie bóle
https://www.facebook.com/groups/200268143516906/?fref=ts
Zapraszam grupa zamknięta, sprzedaż ubranek dziewczęcych
Zapraszam grupa zamknięta, sprzedaż ubranek dziewczęcych
Ja poszłabym do lekarza jak najwcześniej, przynajmniej aby się uspokoić.
Ja niestety też miałam bóle kręgosłupa, nie zwracałam na to uwagi, bo poza tym bardzo dobrze się czułam....i niestety w 10 tc poroniłam:( Może jestem przewrażliwiona, ale po tym co mnie spotkało, nie lekceważyłabym żadnych objawów.
Nie wiem czy masz inne objawy? Bo mi w 8 tyg minęły wszystkie objawy ciąży i parwdopodobnie moje maleństwo wtedy zmarło. Nie chcę Cię straszyć i mam nadzieję, że z Twoim maleństwem wszystko jest dobrze. Bardzo przeżywam swoje poronienie i niechciałabym, aby którąkolwiek z Was to spotkało.
Ja niestety też miałam bóle kręgosłupa, nie zwracałam na to uwagi, bo poza tym bardzo dobrze się czułam....i niestety w 10 tc poroniłam:( Może jestem przewrażliwiona, ale po tym co mnie spotkało, nie lekceważyłabym żadnych objawów.
Nie wiem czy masz inne objawy? Bo mi w 8 tyg minęły wszystkie objawy ciąży i parwdopodobnie moje maleństwo wtedy zmarło. Nie chcę Cię straszyć i mam nadzieję, że z Twoim maleństwem wszystko jest dobrze. Bardzo przeżywam swoje poronienie i niechciałabym, aby którąkolwiek z Was to spotkało.
Mejbi, nic się nie martw :) Mnie właśnie bolał krzyż kręgosłup w 7-8 tygodniu, później przestał. Bolał bardzo, nie mogłam siedzieć w pracy, jednego dnia to siedziałam na jednym pośladku bo nie mogłam wytrzymać, potem bolała kość ogonowa :) i tak ze 2 tygodnie. Też się zamartwiałam, bo myślałam, że to od obciążenia, a to sam początek dopiero, ale przeszło i teraz jestem w 19tc i od tamtej pory nic nie boli (poza biodrem tydzień temu przez 3 dni). Więc głowa do góry, nie przemęczaj się, minie na pewno :) Pozdrawiam
Ja mam to samo a kończę 6 tydzień. Wczoraj byłam u neurologa i potwierdziło się że mam chore korzonki. Niestety lekarz powiedział że w ciąży nic mi nie przepisze i mam starać się to wygrzać wieczorami a w dzień pani doktor polecała trochę to rozruszać Bolało jak cholera, płakałam jak schodziłam po schodach. Teraz jest trochę lepiej.