Widok

bóle krzyża przed miesiączką

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
dziewczyny może też tak macie bo ja pierwszy raz i nie wiem co jest. Po ciąży miesiączki raczej regularne i tylko pierwszy dzień trochę bolesny teraz już 4 dni przed planowaUną @ bóle krzyżowe trochę łopatki no i brzuch. Robiłam USG brzucha ok. Wiec nie wiem to ma tak bolec, czy to objawy ciazy
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
nikt nie miewa takich?
image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
ja mam kilka dni przed planowaną miesiączką. Ból krzyża nie do zniesienia. Więc poczekaj, nie wkręcaj sobie jeszcze. ;)
dzięki masz rację ale trudno o spokój boli mnie krzyż ,kark i czekam na tą miesiączkę i czekam och te kobiety zawsze coś
image
może być ciąża, pewnie, ale lepiej się nie nakręcać..też mnie mylą te objawy i zawsze jakaś iskierka nadziei ;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
bóle nie ustają czas na test aczkolwiek nie wiem czy bóle mogą łączyć się z ciążą co mają wspólnego?
image
ja mam czesto tu zprzed miesiaczka bole krzyzowe, nie do wytrzymania
Ja przez ponad 4 lata po porodzie miałam takie bóle przed i w czasie @.
Nie przez cały czas, tylko takie jakby mocne szarpnięcia bólu.
Od kilku m-cy mam bez względu na @.
W czasie porodu miałam kilka godzin bóle krzyżowe.

Ale u mnie to po przebojach ze znieczuleniem ppo przy cc.
mnie plecy bolały przed planowaną@, której już nie dostałam, bo w ciąże zaszłam. Więc plecy mogą boleć. A teraz mnie to myli :p
AgusiaGda, ja po pierwszym cc też miałam bóle, najpierw przez 2-3 dni w miesiącu, potem już ciągłe delikatne pobolewanie. Ginekolog powiedział, że przyczyną są zrosty po cc. Drugiego dziecka też nie urodziłam naturalnie i w trakcie cc wycięto mi te zrosty. Teraz nic mnie nie boli :)
Dzięki dziewczyny niepokój jest i człowieka wszystko boli do czasu kiedy siebie dowie tylko gdyba juz bolą mnie oczy i kark

Jeśli masz jakieś dolegliwości bólowe związane z miesiączką to warto sięgnąć po zioła na bolesne miesiączkowanie. Jest spory wybór takich naturalnych produktów. Popatrz tu na przykład https://polskizielarz.pl/pol_m_Ziola-lecznicze_Ziola-przeciwbolowe_Ziola-na-bolesne-miesiaczki-325.html -olejki cbd, głóg, serdecznik, lawenda i wiele innych. Myślę, że to rozwiąże problem z bolesnością miesiączek.

Inne tematy z forum Zdrowie

Problem z potencją w wieku 28 lat (6 odpowiedzi)

Witam. Proszę tutaj o nie nabijanie się z problemu oraz o poważne odpowiedzi. Czy w tym wieku...

Słabe, łamliwe i wypadające włosy (154 odpowiedzi)

Mam 31 lat i nigdy nie miałam bujnej czupryny. Moje włosy oceniłabym jako średnie. Od jakiegoś...

DR Michalska- poradnia hepatologiczna (5 odpowiedzi)

czy ktoś był u tej pani dr na wizycie?

do góry