Widok
ogólnie spiewali kiedyś nieźle, jednak od pewnego czasu się wycwanili. Dośc drogo kasują odkąd ich piosenka pokazała się na discopolo tv :) dodatkowo wokalistka śpiewa jakby ją przymuszali, robią długie i częste przerwy. Acha i najważniejsze.. podpisując umowę z zespołem drossel zamawiasz też kamerzystę- ot taka transakcja wiązana. Bez wyboru ich kamerzysty nie grają. Zresztą gdzieś kiedyś był wątek w necie, gdzie koleś nieźle im pojechał, gdyż jakoś krótko przed ślubem się dowiedział o tym układzie, nie zgodził się na to, a wtedy oni mu podziękowali... zostawiajac praktycznie na lodzie. Moj kolega miał ich niedawno również na ślubie i poprawinach, z których dośc szybko uciekli, bo mają w domu małe dziecko...
to tyle
ja sobie ich odpuściłam
to tyle
ja sobie ich odpuściłam
Co za bzdura!
dlaczego tak zle sie wypowiadasz o tym zespole?.
Ja moge cos na ten temat powiedziec,bo zaprosilam ich na wesele mojego syna,to bylo najpiekniejsze wesele na jakim bylam,nie dlatego ze sama je organiozowalam,ale zespol sprawil ze takie bylo.Nie zaluje sa warci tych pieniedzy,co wiecej dalabym jeszcze raz tyle bo wiem ze wesele bedzie udane.Wspominamy je i nie zapomnimy ze zespol Drossel
to fantastyczny zespol,bardzo zgrani ze soba a Pani Magda wspaniale do nich pasuje.Polecam ten zespol z czystym sercem
dlaczego tak zle sie wypowiadasz o tym zespole?.
Ja moge cos na ten temat powiedziec,bo zaprosilam ich na wesele mojego syna,to bylo najpiekniejsze wesele na jakim bylam,nie dlatego ze sama je organiozowalam,ale zespol sprawil ze takie bylo.Nie zaluje sa warci tych pieniedzy,co wiecej dalabym jeszcze raz tyle bo wiem ze wesele bedzie udane.Wspominamy je i nie zapomnimy ze zespol Drossel
to fantastyczny zespol,bardzo zgrani ze soba a Pani Magda wspaniale do nich pasuje.Polecam ten zespol z czystym sercem
Witam! Prowadzę zespół muzyczny od 15 lat w tą sobotę przyjdzie mi śpiewać jeden z utworów tego psełdo zespołu. Zaraz zwymiotuję jak słucham te teksty i ten słaby wokal. Hity jak z czasów złoty krążek i ten ciotowaty wokal ja pitole kaszana kto tego słucha ludzie !!!! Wspomnę ze nie jestem ich konkurencją prowadze zespół z województwa łódzkiego. Dawno takiego g*wna nie słyszałem. !!!
śmiać mi się chce jak to czytam.... osoba która wypisuje powyższe bzdury ma bardzo niski iloraz inteligencji.. Jest jest bardzo zazdrosna ze komuś sie tak powodzi i że ktoś moze robić tak rewelacyjnie swoją prace... Byłem już nie raz na imprezie obsługiwanej przez ten zespól, ludzie dwa lata czekaja na termin a tu poprostu ktoś myslał ze jednym komentarzem coś zdziała!!!! Marice zal mi ciebie!!! ty doskonale wiesz ze poziom jaki nadaje drossel cięzko dogonić innym...
Bzdura na bzdurze!!!
a jesli chodzi o foto i video to jezli chłopak ma takie zdolności to tylko pozazdrościc, i chwalic ze ma głowe do interesu!!!Film i cała oprawa,bomba- kamerzysta zabawia gości poprostu robią to z życiem ...
Bawią sie tym co robią!!!
Robią wszystko bardzo dobrze a dzieki temu mają kupe kasy!!!
i o co tu chodzi LUDZKA ZAZDROŚĆ!!!! Marice zacznij roznoscic ulotki bo z twoim ilorazem na nic innego cie nie stac!!!!
Ludzie miec Drossli na weselu to zaszczyt!!!
Bzdura na bzdurze!!!
a jesli chodzi o foto i video to jezli chłopak ma takie zdolności to tylko pozazdrościc, i chwalic ze ma głowe do interesu!!!Film i cała oprawa,bomba- kamerzysta zabawia gości poprostu robią to z życiem ...
Bawią sie tym co robią!!!
Robią wszystko bardzo dobrze a dzieki temu mają kupe kasy!!!
i o co tu chodzi LUDZKA ZAZDROŚĆ!!!! Marice zacznij roznoscic ulotki bo z twoim ilorazem na nic innego cie nie stac!!!!
Ludzie miec Drossli na weselu to zaszczyt!!!
Słyszałam ich w Tczewie w restauracji Piaskowa. Mogę stwierdzić jednoznacznie, że występ na żywo znacznie odbiega od nagrań studyjnych. Grają od jednych lepiej i od innych gorzej. Jedni ich lubią a inni z nich rezygnują. Nie chcę nikogo odwodzić, ale radzę się zastanowić. Uważam, że nie są warci swojej ceny, ale jak kogoś stać...? Jednego można się od nich uczyć: jak sie zareklamować i sprzedać.
Witam i chce wyrazic swoja opinie o tym zespole.Nie tylko bawilam sie gdy gral ten zespol,byli oni nie tylko orkiestra na slubie mojego syna ale i goscmi.To bylo najpiekniejsze wesele na jakim bylam,profesjonalisci w pelnym slowa tego znaczeniu.Bracia i zona Pana Tomka Magda dali takiego czadu ze mi sie nawet nie snilo.Wesele bylo przepieknie prowadzone przez ten zespol jestem pod ich wielkim wrazeniem i wiem juz ze to bedzie zespol ktory bedze towarzyszyl nam w kazdych uroczystosciacch rodzinnych,oczywiscie pod warunkiem ze beda w tym czasie wolni.Zycze im wszystkiego najlepszego ,wielu sukcesow zawodowych i wszystkiego co najpiekniejsze.Kamerzysta ktory z nimi przyjechal rowniez odegral swoja role najlepiej jak tylko mozna bylo.To bardzo przyjemni ,sympatyczni i skromni mlodzi ludzie.Polecam ich wszystkim,ktorym zalezy na tym aby sie swietnie bawic.
Ten zespol to jakas wielka pomylka na rynku!!!!!!!!!!!!!!!
Graja disco polo show jak na dancingach z lat 60 i 80 bawia sie tylko najstarsi goscie. siedzialem na weselu kuzynki do oczepin i pojechalem do domu nie mogac sluchac dalej i mruczenia do mikrofonu.
Owszem keidys byl to naprawde dobry zespol grali zywo i czysto spiewali ale teraz obrosli w piorka przez to ze schciwili sie na kase i probuja byc takze kamerzysta i fotografem sami obrabiaja zdjecia i filmy i niestewy im to nie wychodzi a leca na ilosc nie jakosc... niestety :( taka smutna prawda o disco polo show manach i blond barbie!!!
Graja disco polo show jak na dancingach z lat 60 i 80 bawia sie tylko najstarsi goscie. siedzialem na weselu kuzynki do oczepin i pojechalem do domu nie mogac sluchac dalej i mruczenia do mikrofonu.
Owszem keidys byl to naprawde dobry zespol grali zywo i czysto spiewali ale teraz obrosli w piorka przez to ze schciwili sie na kase i probuja byc takze kamerzysta i fotografem sami obrabiaja zdjecia i filmy i niestewy im to nie wychodzi a leca na ilosc nie jakosc... niestety :( taka smutna prawda o disco polo show manach i blond barbie!!!
OCZYWIŚCIE, KAZDY MA PRAWO DO SWOJEJ OPINI ALE AZ ZAL OSOBY KTÓRA WPISAŁA SIĘ WYŻEJ.. PRZYKRO MI TO STWIERDZIĆ ALE NIE STAĆ WAS KOCHANI NA TEN WŁASNIE ZESPÓŁ WIEC WYPISUJECIE KOMNPLETNE BZDURY!!! PO SAMEJ BUDOWIE ZDAN MOZNA WYWNIOSKOWAC INTELIGENCJE WPISUJĄCEGO...
ZRESZTA NIKT NIKOGO NA SIŁE DO NICZEGO NIE NAMAWIA, ZESPÓL JEST NA TYLE DOBRY ZE JAKIES NIE PRAWDZIWE WPISY WŚCIPSKICH IM NIE ZASZKODZĄ!!!jAK DLA MNIE ZESPÓŁ BOMBA I ZAWSZE TAK ZOSTANIE.. TYM KTÓRZY CZYTAJĄ TE ŚMIECI I MAJA METLIK W GLOWIE PROPONUJĘ POSŁUCHAC ZESPOŁU A NAPEWNO ZE MNA SIE ZGODZĄ..GORACO I Z CZYSTYM SUMIENIEM POLECAM TEN ZESPÓŁ ORAZ OPRAWE FOTO-VIDEO.. NIE ZALUJE ANI JEDNEJ WYDANEJ ZŁOTÓWKI... POLECAM...
ZRESZTA NIKT NIKOGO NA SIŁE DO NICZEGO NIE NAMAWIA, ZESPÓL JEST NA TYLE DOBRY ZE JAKIES NIE PRAWDZIWE WPISY WŚCIPSKICH IM NIE ZASZKODZĄ!!!jAK DLA MNIE ZESPÓŁ BOMBA I ZAWSZE TAK ZOSTANIE.. TYM KTÓRZY CZYTAJĄ TE ŚMIECI I MAJA METLIK W GLOWIE PROPONUJĘ POSŁUCHAC ZESPOŁU A NAPEWNO ZE MNA SIE ZGODZĄ..GORACO I Z CZYSTYM SUMIENIEM POLECAM TEN ZESPÓŁ ORAZ OPRAWE FOTO-VIDEO.. NIE ZALUJE ANI JEDNEJ WYDANEJ ZŁOTÓWKI... POLECAM...
Żal mi ciebie, TO CO TY PISZESZ jest porażką - oni muzykę lat 60 , 80 ? może i taką grali ale dlaczego ???? przed weselem pytają się jaką TO TY muzykę sobie życzysz - my mieliśmy najnowsze przeboje w repertuarze - Goście byli tak zachwyceni , że na drugi dzień wchodzili na ich stronę. Mają klase i niestety inne zespoły mogą im pozazdrościć. Oglądałam wiele kaset ale to co zobaczyłam u nas ... czegoś takiego na oczy nikt z naszych gości nie widział - każdy ogląda tą kasetę po kilka razy w wrażenia. Nieprawda że trzeba skorzystać z 2 opcji - my w ostatniej chwili wzieliśmy kasetę - na m-c przed weselem . A brat miał wziętą samą kasetę. POtrafią zabawić gości , nawet największych nudziarzy i mruków wyrwą do zabawy.