Widok

obraczka z brylantem czy bez?

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
hej prosze o wasze opinie, szczegolnie to ktore juz uzywaja przez kilka lat tej z diamentem;?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
bez sensu zakladac ze cos sie stanie:( wada jest taka ze sa problemy z powiekszeniem lub zmniejszeniem rozmiaru
image
Obrączka bez brylanta jest o tyle lepsza, że jeśli coś się stanie i będzie trzeba rozcinać obrączkę to potem jest możliwe zwykłe przetopienie złota, aby powstała obrączka jak nowa.
Ja tez sobie nie wyobrazam zeby sie nie mienilo:)
image
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja mam z brylantami (trzema) i sobie chwale. Cudnie się mieni i prezentuje przez cały czas a nie tylko w dniu ślubu. Mam dla porównania obrączke mojego J. I patrząc na nią teraz cieszę się ze mam z brylantami. Jego już nie jest taka ładna ;-) a od 15 lat mam ten sam rozmiar palca więc nie zakładam jakieś wielkiej zmiany w tym temacie ;-)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Moja obraczka bedzie miala 16 brylantów, fakt ze nie bede mogla jej zmniejszyc jest, ale coz, palce puchan kazdemu :)czasami na szczescie
image
ja uzywam od roku i spobie bardzo chwale :)
pieknie sie mieni :)

o zmianie rozmiaru nie mysle, ale ponoc z tym ciezko.

my mamy soczewkowe obraczki wiec ponoc to jest na plus gdy palce puchna i tak latwiej wchdoza i schodza :)

tak czy inaczej to zalezy tez czy obraczke bedziesz nosic na tym palcu co zareczynowy czy nie.

wieszksc osob z mojego towarzystwa nosi na osobnych palcach :)

jesli na tym samym, to musisz pamietc, by do siebie pasowaly..
ale nie wiem czy nie za pstrokato bo mam zareczynowy kruk jedyny duzy brylant w koszczyku i nie wiem czy to nie bedzie za duzo tego..
obraczki maja byc frezowane z jedym malym brylancikiem
brylant na palcu czy obok Ciebie
siostra ma juz od 6 lat i nic sie nie dzieje złego a jest to bardzo elegancki szczególik :) inna sprawa że podobno bywają problemy ze zmianą rozmiarów o ile jest taka potrzeba..
www.slubwtrojmiescie.pl - Trójmieski portal ślubny, zapraszam
do góry