Widok

obrączki TYTANOWE

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:

Pragniemy zakupic tytanowo - złote obrączki, czy wiecie, gdzie je moge dostac (poza Krukiem), który zawyża ceny!! Jak nie znajde nic w Trójmieście to zamówię z Tych, ale wolałabym to zrobić na miejscu.

pozdrawiam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
właśnie z rozmiarem miałam najwiekszy problem, zaręczynowy mam 19 (niestety palce mam po tacie, czyli niezbyt długie i pulchne - żadne smukłe, długie), przymierzałam obrączki 6 mm o rozmiarze 22 i był luźny, więc 21 będzie ok. Natmoiast mój narczeczony ma bardzo gruba kość w palcach, i jednocześnie gośc grube paluchy, przymierzał z cieńszych 28-29 (bo 30 o szerokości 6mm nie moglismy znaleźć), więc dla niego zamówiliśmy 30. Mam nadzieję, że będzie wszystko ok, jak rozmawiałam z Hadrysiem to powiedział, że gdyby coś było nie tak, to będzie nam pomagał, nie zostawi nas z problemem. Więc wierze, że obrączki będą nam pasowały. ile kosztuje ubezpieczenie? Nasze obrączki sa po 500 zł +grawer 2 złote za znak +?, Ile czekaliście na zamówienie?
Obrączki zamawialismy 2 m-ce przed ślubem, więc chyba P. Adam miał dużo czasu na początku, by je zrobić, a potem zrobiło się go mało... :-) Teraz się z tego śmieję, ale obrączki przyszły w środę, 3 dni przed ślubem :-))) Myślę, że to wyjatkowo awaryjnie. A ubezpieczenie przesyłki to koszt około 50-80 zł, zależy od wartości przesyłki, zgodnie z cennikiem Poczty Polskiej.
Witam,
jestem szczęśliwą posiadaczką obrączek tytanowych kupionych na ... allegro. Sprzedający nazywa się Gevara i generalnie go polecam. Przesyłka nadeszła bardzo szybko. Tylko obrączki mnie troszkę rozczarowały ponieważ są ze srebrem (model k 1/2), które się rysuje. Mimo to bardzo mi się podobają. Są bardzo oryginalne i wzbudzały zainteresowanie pani w USC. Chcieliśmy kupić inne na ślub kościelny, ale chyba je sobie zostawimy.
Pozdrawiam
PS. jest jeszcze jakaś pracownia obrączek tytanowych w Słupsku. Chyba Skarabeusz czy jakoś tak.
w Słupsku jest Skarabeusz, ale ceny ma też wyższe niż u Hadrysia. Myslałam, żeby tam jechać, ale wolę jednka Hadrysia. O nim słyszałam same pochlebstwa, nie wciska byle czego, wiem jakie złoto wstawia wiem jak robi. i ceny nie sa wysokie.
No właśnie - zawsze jest ciężko dopasować rozmiar "na całe życie", ale u Adama możliwe też są "połówki", u mnie różnica między prawą a lewą ręką jest właśnie taka połóweczka, choć to też zależy od dnia. W końcu zdecydowałam się na 11,5. Jestem ciekawa, co to za cud ta ściereczka :>
Pozdrawiam,

do góry