Widok
ja nie mam obraczek z kruka ale mam pierscionek zareczynowy...fakt, ze troszku kosztowal, ale to byla naprawde dobra inwestycja! Pierscionek mam juz ponad 2 lata i nic sie z nim nie dzieje jest jak nowy! ani jednej rysy i masz dozywotni darmowy serwis np. czyszczenie. Kruk to firma godna polecenia i bardzo zaluje, ze nie kupilismy tam obraczek, wypowiadalam sie w watku o obraczkach z Apartu i normalnie brak mi slow na te badziewiacka firme! nasze obraczki maja pol roku i szkoda gadac jak wygladają... :(
my mamy obrączki z Kruka, jesteśmy 2 lata po ślubie i obrączki wyglądają super, zwłaszcza moja, mąż ma małą ryskę bo nie zdjął raz do majsterkowania, ale teraz się nauczył. Także bardzo polecam. Pierścionek zaręczynowy tez mam z Kruka. Jak go przelożyłam po ślubie na palec drugiej ręki to okazał się za duzy i musiałam go zmniejszyć, przy okazji wyczyścili go. Fakt że nie noszę go teraz cały czas ale wygląda jak nowy.
my zamawiamy w Kruku, zdecydował fakt dożywotniej gearancji i czyszczenia. Mam pierscionek w Aparcie i niestety ale pod kamieniem nazberało się mnóstwo pyłu i bardzo nieładnie to wygląda, muszę niedługo oddać do czyszczenia co już kosztuje...w Kruku miałabym za darmo. No i się porysował, ale nie wiem czy to wina Aparta czy moja, bo ja nie zdejmuję tego pierścionka prawie wcale poza ciężkim sprzątaniem domowym;)
Z powodu żółknięcia obrączek z białego złota miewam teraz wątpliwości czy takie kupić. Wiem że w Aparcie i z tego co czytam to pewnie i w Kruku obrączki takie są rodowane, czyli zapewne zżółkną z czasem. Mój pierścionek zaręczynowy, z Apart, zaczął żółknąć już po dwóch miesiącach :( ale już jest po renowacji.
Dlatego też podopwiadam iż obrączki z białaego palladowego złota posiada firma Łazur. Wiem też, że np. w Gdyni firma ta mieści się w różnych sklepach jubilerskich na świętojańskiej.
Dlatego też podopwiadam iż obrączki z białaego palladowego złota posiada firma Łazur. Wiem też, że np. w Gdyni firma ta mieści się w różnych sklepach jubilerskich na świętojańskiej.