Widok

obrączki z tytanu !

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Czesc ! czy można zrobić gdzies w Trójmieście obrączki z tytanu na zamówienie ???? prosze o pomoc !!!!!!!!!!!!!!! pozdrawiam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Mamy obrączki według wzoru 13 th ze złotym paskiem, który jest bardzo subtelny i praktycznie mało go widac, ale obrączki sa pokaźne i grube, nam sie podobaja, bo sa inne niz wszystkich. dodatkowo od Hadrysia dostalismy specjalna gabke do matowienia obrączek, bo nie są one świeciące, ale matowe i gdyby nam sie porysowały, zniszyczyły mamy gabkę, która za pomoca odpowiednich ruchów doprowadzimy obrączki do stanu w dniu zakupu. Jesli chodzi o obsługe ze strony Hardysia z tych, jestesmy bardzo zadowoleni
bardzo ładne, ale na zdieciu 13 th są różne , jedna z żłótym złotem a druga gładka , czy macie różne od ciebie ?
nie, oboje mamy z paskiem żółtego złota, i naprawde wierz mi, w ogóle go nie widac. to tytan widac, a zółte złoto dodaje mu własnie uroku i tej delikatności. Obrączki sa pieknie zaokrąglone.......mnie sie podobają..... i nie bój sie zamawiania u Hadrysia przez internet, to naprawde rzetelny facet i obraczki zrobi ci szybko - acha grawerka gratis!!!
a mozesz wkleic fotki swoich obraczek?

no własnie ile czekałaś na obraczki ? bo ja się dowiadywałam w takiej firmie Gold Commerce to powiedzieli min, miesiąc! a tyle to nie moge czekac :)
mi się podobają z jego kolekcji te pod nazwą ślubne , tylko zastanawia mnie dlaczego sa inne paski na nich ??? jasny i ciemny hmmm może wiesz>
zdjęcie moich obrączek jest na stronie adama hardysia, 13 th.

ile sieczeka, hmm...Jak pogadasz z hadrysiem, że bardzo ci sie spieszy, to mysle, że Ci nie odmówi i w przeciagu tygodnia, może dwóch ci je zrobi. wysyła poczta piorytetowa, więc doszło do nas na drugi dzień, a płacisz przy odbiorze, więc niczym nie ryzykujesz, ewentualne poprawki równiez wykonuje expresowo. On sie dostosowuje do klienta, nie klient do niego. zadzwon do niego i pogadaj z nim, czy mógłby ci je zrobic expresowo, mysle, że nie bedzie problemu. adam hadrys jest przemiłym człowiekiem, który jest naprawde bardzo elastyczny do wymagan klienta.

co do pasków - to nie wiem, ale te ze złotym paskiem, nie rzucaja sie w oczy, sa naprawde bardzo delikatne, więc nie obawiaj się, ach i co ważne, na dwi obrączki z tytanu i złota dostajesz certyfikat powteirdzający tytan i próbe złota. no i ta nieoceniona gabka do samodzielnego poprawiania zniszczonego matu.
do góry