Widok

brak lozek w szpitalu ze względu na przyjęcia z oddziału ratunkowego

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Witam. ;)
mam pytanie czy ktos był w takiej sytuacji i miał takie doświadczenie?
Mialam na dzien dzisiejszy tj. 19 listopada termin przyjęcia do kliniki urologii UCK, ale kilka minut przed godziną 9 dzisiaj zadzwonila Pani,z wiadomościa,ze nie będę przyjęta ja i 5 innych pacjentów, ktorzy mieli byc dzisiaj rowniez przyjęci.
kolejny termin Pani zaproponowala za 3 miesiące, na dzisiejszy czekałam poltora miesiąca.. czy ktoś miał takie doświadczenie, co w tej sytuacji zrobił, i czy słyszał o kims , kto był w podobnej sytuacji jak ja?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
???? czy ktos cos wie?
ja bym zadzwoniła do NFZ zapytać, czy faktycznie tak było... a może wcisnęli kogoś "po znjamości" ...?
kiedyś samma dzownilam do NFZ ws endokrynologów - mimo, że żadna przychodnia nigdzie nie miala terminow, nagle po takiej rozmowie zostala zapisana... czasme trzeb konkrektnie ;/
może kontrakt im się skończył i przesuwają na nastęny rok?
sama niewiem czy dzwonic do nfz. co to da? czy jeszcze ktos byl w takiej sytuacji? prosze o podpowiedzi.
Zadzwon i zapytaj.co ci szkodzi,dowiesz sie i tyle.sprobuj.

Inne tematy z forum Łostowice

Polana Kampinoska (7 odpowiedzi)

W pobliżu powstającego osiedla przyszli mieszkańcy znajdą wszystko co wpływa na komfortowe życie...

Zielona Park (51 odpowiedzi)

Zielona Park, jak sama nazwa wskazuje, zlokalizowana jest w okolicy licznych terenów zielonych. W...

Oxygen Park (4 odpowiedzi)

Osiedle powstanie w jednej z najmłodszych, a jednocześnie już w pełni zagospodarowanych części...

do góry