Widok

brak seksu...

Kobieta Towarzyskie Temat dostępny też na forum:
witam
powiedzcie mi czy któraś z WAS ma bardzo długi okres bez seksu mimo partnera? jak czesto to robicie? tak mniej więcej..
Mnie moja partnerka odtrąciła po urodzeniu i trwa to już 2 lata... (2 próby tylko były)...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Kochana zastanów sie czy on nie lubi raczej panów bo z tego co opisujesz tak to wynika :)
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 1
Temat trudny, no i może mieć różne przyczyny
Ale może Twojej kobiecie potrzebna jest pomoc? Może psycholog a może "tylko- aż" Twoje wsparcie?
Powodzenia
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Nie wyobrażam sobie nie bzykać się przynajmniej 6 razy w tygodniu :)
gdyby była możliwość to kilka razy dziennie :))
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 11
Jasne a kiedyś mówiłaś że nie lubisz seksu he he
www.it-service.aq.pl Serwis Komputerowy
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 4
Bo jak facet c**** to i sexu się odechciewa (:
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 4
I kto to mówi Sylvusiax zawsze Tobie brakowało chęci na sex
milcz kmiocie (:
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 8
Na tyle Ci stać jesteś smutną małą dziewczynką szkoda słów na Ciebie żegnam :)
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 6
he he he (: no c**** ! :)))
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 5
Na prawdę żal mi Ciebie spadłaś na same dno ale cóż twoje życie :D
No i będzie teraz pan szanowny wylewał tu swoje smutki, jaki to on nieszczęśliwy jest bo dziewczyna go w d*pę walnęła (:
oj oj oj ! :))))

ps. adeus !!! :)))
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 7
Śmieszna jesteś Sylvusiax i dodatku tak się poniżać. Upadek na same dno bez koła ratunkowego :) lepiej zajmij się sobą i swoim życiem.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 4
hm, zabawne kto tu się poniża :)))
pamiętasz jak kiedyś Pan Hal coś do Ciebie napisał na temat natręctw Twoich ? heh :)
uważaj bo wszystko się wyda (:
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 6
Trochę to dla mnie nie pojęte ,ale znam kilka takich opowieści moich kolegów z pracy .Niestety albo sobie poradzili szukając zastępstwa w innych kobietach albo ....no właśnie okazało się iż faktycznie lubią panów.
Już kiedyś był ten wątek . Ile par ,tyle "parametrów" ilości uprawiania
sexu.2-3 razy na tydzień to norma,lecz 2lata to już duży problem.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
nie ładnie słoneczko nie ładnie :)))
Jeśli jesteś Tą "m" o której myślę:)))
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
a ja, po rozmowach z koleżankami twierdzę, że to właśnie faceci mają mniejszą ochotę na seks niż kobiety. Mój mąż zadowala się razem w tygodniu. A ja pomagam sobie wibratorem, on o tym wie bo nie ma tak wysokiego libido, jak ja.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 6
Drodzy Moi, problem niechęci do seksu w dzisiejszych czasach jawi się już jako choroba cywilizacyjna. Niedawno rozmawiałem z moim przyjacielem psychiatrą na ten temat, który również specjalizuje się w zaburzeniach seksualnych.

Otóż opowiadał mi, że ma co raz więcej pacjentów, mężczyzn i kobiet, którzy cierpią już na chroniczną niechęć do seksu.
Pęd za pieniądzem, obciążenia kredytowe, niepewna przyszłość dnia jutrzejszego, strach przed utratą pracy, niemożność zapewnienia bytu dzieciom...to wszystko razem powoduje, że sfera seksu między kochającymi się małżonkami umiera.

Potrzeby seksualne mężczyzn są zaspokajane przez szybki onanizm, byleby obniżyć napięcie; jakby umiera w nich potrzeba czułości w miejsce mechanicznego chwilowego zaspokojenia.
Wedle doktora, tu potrzeba pomocy specjalisty - wizyta u seksuologa i psychiatry może być zbawienna dla małżonków. Nie wstydźcie się wizyty u lekarza, z chorobą trzeba walczyć.
popieram tę opinię 22 nie zgadzam się z tą opinią 0
armaros i sylviusiax, a wy musicie swoją prywatę na forum publicznym rozkminiać???

sporo widać Was jeszcze łączy, jedno i drugie zawzięte i nie odpuszcza wylewania żali heheh
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 4
smutno mi- błędnie zakładasz , ze sfera seksu jest tak mało istotna w związku, gdyby tak było nawet dla ciebie nie byłabyś taka smutna
seks, bliskość, czułość to jedne z najważniejszych filarów udanego, satysfakcjonującego związku
niestety twój mąż jak kilka osob już to sugerowalo powyżej jest prawdopodobnie kryptogejem(schował się w bezpiecznym malzenstwie, a swoje rozgrywa na bokach), albo ma kochankę -kobietę, niestety tak to wyglada z boku, żaden facet nie będzie tkwił w zwiazku bez seksu przez 5 lat!!!
najwyzszy czas, na powazne ruchy z twojej strony, rozmawialas wogole na ten temat z mezem , jak bardzo uwiera cie ta syt.? dlaczego nie kocha sie z tobą od 5 lat?!!! postaw go pod sciana, masz prawo usłyszec wyjasnienia

BTW, odpowiedz pająka zdecydowanie nie maiła znamion kpiny, jestes przewrazliwiona, ale to poniekad zrozumiale w twojej syt.

ludzie stojacy z boku probuja otworzyc ci oczy na to jak najprawdopodobniej wygląda Twoj zwiazek, a ciebie to oburza, moze tak naprawdę jak wiele oszukiwanych, zdradzanych kobiet wcale nie chcesz poznać prawdy i dalej , przez kolejne 5 lat chcesz tkwić w tym martwym związku...

wspolczuję ci, ale czas zaczac cos z tym robic, zaczac dzialac, a nie tylko cichaczem polykac lzy i robic z siebie ofiare, zycie mamy tylko jedno, od nas zalezy jak je przezyjemy
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0
ja się nie żalę (: tylko wkur.... mnie to, że ja palanta nie chcę znać a on po tak długim czasie nie może zapomnieć :))))
chyba muszę nick zmienić bo nawet wypowiedzieć się spokojnie nie mogę :D
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 8