Widok
He he he...
a kto powiedział, że mają być do siebie podobni?
To przecież czysta prowokacja, by jak najwięcej osób tu zaglądało.
Jak myślisz, czemu on (Halewicz) bywa kontrowersyjny w swych wypowiedziach? - Bo tylko wówczas ludzie będą śledzić jego komentarze... a poza tym, jaki "biznesmen", za którego chciałby uchodzić Halewicz, miałby tyle czasu by śledzić tak wiele wątków na trójmiejskim forum?
a kto powiedział, że mają być do siebie podobni?
To przecież czysta prowokacja, by jak najwięcej osób tu zaglądało.
Jak myślisz, czemu on (Halewicz) bywa kontrowersyjny w swych wypowiedziach? - Bo tylko wówczas ludzie będą śledzić jego komentarze... a poza tym, jaki "biznesmen", za którego chciałby uchodzić Halewicz, miałby tyle czasu by śledzić tak wiele wątków na trójmiejskim forum?
Popieram pomysł powolania komisji śledczej. Ale najpierw roszę zwrócić uwagę na charaktery forumowiczów. Nie ma Halewicza, ktory przecież poza uwielbieniem dla systemu , nic nie był w stanie zaproponować, i nie ma chęci do niezależnej dyskusji. Pokazuje to jaka jest podatność ludzi na manipulację i swoiste uzależnienie od złudzeń.
Ale wróćmy do komisji. Halewicza albo zbanowano, w co nie chce mi się wierzyć, albo otrzymał poważniejsze zadania. Przebąkiwał coś kiedyś, że zamierza udzielać się na portalu salon24, ale na razie nie dostrzegam w s24 charakterystycznej dla niego maniery komentowania. Będę musiał popatrzeć dokladniej.
Ale wróćmy do komisji. Halewicza albo zbanowano, w co nie chce mi się wierzyć, albo otrzymał poważniejsze zadania. Przebąkiwał coś kiedyś, że zamierza udzielać się na portalu salon24, ale na razie nie dostrzegam w s24 charakterystycznej dla niego maniery komentowania. Będę musiał popatrzeć dokladniej.
Kilka dni bez miszcza, i jaka afera... :P
Dajcie mi trochę spokoju, jo?
Nowe odcinki przygotowuję.
Dla was, moi fani.
Dajcie mi trochę spokoju, jo?
Nowe odcinki przygotowuję.
Dla was, moi fani.
-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-
Gnat ze mnie(..) łyżka chałwy chyba to będzie tyle pipet co
zbiłem dziś bąków, dlatego bo one mają pisiaki na zewnątrz. Jawohl.
Gnat ze mnie(..) łyżka chałwy chyba to będzie tyle pipet co
zbiłem dziś bąków, dlatego bo one mają pisiaki na zewnątrz. Jawohl.