Widok

ubrania dla zaciążonej XXL-ki?

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
to pytanie dla dużych dziewczyn które były lub są w ciąży - gdzie kupowałyście ubrania? szczególnie spodnie? jakie się u was sprawdziły?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja ostatnie dwa miesiące chodziłam w takich czarnych getrach - dzwonach, u góry mialy taki bardzo szeroki i rozciagliwy pas na brzuch i na to tunikę. A bylam baaaardzo duża. Getry kupilam w Reporterze. Żałuje teraz że nie dwie pary.
ja też już pozwiedzałam hm i ca i zaczynam zastanawiać się nad noszeniem sukienek:) nie ma niczego na czym można oko położyć... jeśli chodzi o spodnie, a bluzki i swetry... albo cienizna całkowita albo namiot przypominający afrykańskie szaty z batiku ...
przeproszę się chyba z ciucholandami, na szczęście uprawiam wolny zawód i mogę chodzić w dowolnych zestawach ubraniowych;)
Zwiedziłam CA i HM i dno kompletne. Rozmiary może i faktycznie są duże, ale wybór żaden, dwie pary spodni i ze trzy bluzki wiszą na wieszakach, i same jakieś takie szmatławe te rzeczy :/ Jak dla mnie w ogóle nie do przyjęcia.

gosia_dim ja ztym problemu nie miałam, może i przymierzalnia mała, ale za to na Halii ładna i wystarczająca oświetlona ostatnio nawet u tej Pani kuiłam sobie kurtke sympatyczna kobitka przymierzysz jak nie chcesz nikt ci aluzji nie prawi i na siłe nie wpycha pokaże ci co ma
polecam http://www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=11294615 ja nosze mniejszy rozmiar ale wieksze tez sa..
ja kupowałam w zeszłym roku ale w H&M i były fajne spodnie i jeansy i na kant ...rozmiar 48 i jeszcze miałam luzik wiec mysle że maja nawet zapasik :)
Nataliadominik – a na hali jest gdzie zmierzyć? Bo w Gildii bywa z tym problem w malutkich boxach.
w H&M widziałam ostatnio ładne i eleganckie ciuszki
w C&A też są na kancik spodenki i koszule do pracy-rozmiarówka powinna być-oni maja jakieś zawyżone, ja nosze 38 a spodnie XS były za duże
Na Hali targowej w Gdańsku, jest wewnatrz butik tam babeczka jako jedyna ma ciążowe spadnie nosze rozmiar 46 i u niej dostawałam fajnie skombinowane spodenki chodziłam w nich od 5tego do rozwiazania . Polecam ,z tego co się orientuje drugie stoisko mają na Gidii w Gdańsku na tej starej
Na Hali targowej w Gdańsku, jest wewnatrz butik tam babeczka jako jedyna ma ciążowe spadnie nosze rozmiar 46 i u niej dostawałam fajnie skombinowane spodenki chodziłam w nich od 5tego do rozwiazania . Polecam ,z tego co się orientuje drugie stoisko mają na Gidii w Gdańsku na tej starej
Ja kupiłam sobie sztruksy i ogrodniczki w H&M – 48, ale nie powiem żeby był duży wybór (ja mam 180cm wzrostu, do tego sporo w biodrach...). Jest trochę bluzek, ale głównie w jednolitych kolorach i z cienkich materiałów,więc prześwituje sadełko... Bluzki kupiłam w Nivenie, drogie ale lepszej jakości, we wzory i rozciągliwe.
Fajnie że napisąłyście o C&A, nie byłam tam jeszcze. Podobno na hali targowej w Gdańsku Głównym i w Pasażu Królewskim koło starówki są duże rozmiary.
Też tam zajrzę, dzięki :)
Mi 46 powinno starczyć chociaż po ostatniej bytności na wadzie nie mam pewności. Ale będę mieć na uwadze i rozejrzę się dokładnie :o)
Czarne "na kancik" są w H&M. Zdaje się, że do rozmiaru 46 czy 48, nie zaniżonego. Mam stamtąd spodnie ciążowe, noszę je od 2 miesięcy non-stop, świetnie leżą, są sprytnie uszyte i jeszcze jakość niezła :)
dowiedz się proszę;) będę czekać na sprawozdanie... ja wczoraj byłam w H&M MAMA i jestem troszkę zawiedziona - były fajne spodnie ale do rozmiaru 46/48 a ja potrzebuje więcej miejsca;)
Też właśnie z niepokojem o tym myślę, bo niedługo trzeba będzie zacząć coś kupować.
Dzisiaj będę w C&A, z tym że w Rumii, i zamierzam wstępnie zorientować się co można dostać i w jakich rozmiarach :D
Ze spodniami przewiduję masakrę, a jeszcze potrzebuję dress-codowe do pracy, czyli czarne i na kancik, hehe :)
C&A w Matarnii. Na I pietrze jest stoisko dla ciężarnych. Bardzo duuuuuże rozmiary.

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

trampolina dmuchana czy macie i jaką polecacie? (19 odpowiedzi)

pytanie jak wyzej

Wyprawka dla dziecka lato (49 odpowiedzi)

Witam. Ma termin na czerwiec i tak pomału się rozglądam za wyprawką,tylko sama nie wiem co i ile...

jaki krem przeciwsłoneczny dla dzieci łatwo się rozsmarowuje? (51 odpowiedzi)

faktor +50, bez filtrów chemicznych. Ziajka - okropnie ciężko się rozsmarowuje, zwłaszcza na...

do góry