Widok

ubranko do chrztu,ciepłe KUPIĘ !!!

Kupię Temat dostępny też na forum:
Cześć! Pilnie kupię ubranko do chrztu dla chłopca.Najlepiej ciepły ,gruby polarowy ,biały komplecik.Rozmiar o. 72-74cm.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Kasia kup polar ja ci uszyje

ja mam polarowy ale dla dziewczynki

na Szerokiej w Dewocjonaliach są polarowe, w Akpolu też widziałam
Kasia, mam polarkową "marynarkę" z kapturkiem i do tego spodenki (komplet), nie ma metki z rozmiarem, ale jak chcesz to mogę zmierzyć. Komplet jest nowy, odcięłam tylko metkę.
Poprosze o wymiary tego ubranka (długość rękawów i nogawek) a jakby dało rade to o zdjęcia na adres: kasia-ordowscy@wp.pl (no i skąd jesteś oraz cenę:))
Dziękuje Ci Magda za propozycje uszycia ,ale potrzebuję ten komplet na niedzielę (wczoraj zapytałam o chrzest dla małego ,a ksiądz mówi że teraz w niedzielę) więc zostało mi szukac czegoś na "szybkiego",Wiem też że można pojechać i kupić ,ale do tego wszystkiego dołozyła sie choroba i leże połamana z grypą ledwo się ruszam,a męża samego nie wyślę:)))
Info wysłalam na maila
Witam,mam ubranko:biala koszula,zielona kamizelka,musznik,spodnie i płaszczyk polarowy.Zdjęcia mogę pszesłać na e-maila.
porosze zdjęcia i cenę:)

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Zaintertesowania, hobby, pasje... jak to znaleźć? (117 odpowiedzi)

Witam. Nie mam żadnych zainteresowań, hobby czy pasji, chciałabym to zmienić, żeby czymś się...

pierwsza randka (15 odpowiedzi)

Witajcie.Umówiłam sie na sobote na pierwsza randke z super facetem, strasznie mi na nim...

Synek rozbił głowę i dziwnie mruga oczami-kto zna dobrego okuliste?;/ (30 odpowiedzi)

W czwartek mój 3letni synek spadł z krzesła i rozbił główkę trzeba było szyc ale poza tym nic mu...

do góry