Widok
I ja poprosze o jakieś info, wprawdzie mój chłopak wsztystko będzie załatwiać, ale chciałabym w razie czegoś coś mu podpowiedzieć, jak na razie zapoznaliśmy się z chyba 7-mioma zespołami, ale nic nas nie zaciekawiło. Jeszcze jest sporo zespołów, koniecznie musimy to załatwic jak najszybciej bo na 13 maja się zdecydowaliśmy, więc czasu z jednej strony mało, ale nie jest to chodliwy termin ale lepiej już mieć wszystkie rezerwacje za sobą.
Bawiłam sie w tę sobotę na weselu gdzie grał Bravoton w Gościńcu w Redzie. Zespół ten grał w mojej rodzinie również w zeszłym roku, poniewaz się sprawdizli grali i tym razem i napewno jeszcze zagrają. Juz wtedy byli nieżli, ale po tym co pokazali w sobotę to przeszło oczekiwania wszystkich. Jest inna wokalistka, dużo lepsza od tamtej i zmienił się też drugi z chłopaków, również dużo lepszy od poprzednika no i gra na saksofonach. Widać że zespół zrobił duże postępy: zmiana składu, doszła gitara i saksofony. Nie mam zamiaru tu kadzić ale wszyscy byli zadowoleni a kelnerki Gościnca powiedziały że to najlepszy zespół jaki tam dotychczas grał. Więc zainteresowanym polecam udac się do Gościńca w Redzie i popytać kierowniczkę lub kelnerki o zespół grający w ostatnią sobotę.
Gościniec - jeszcze nie dawno była to Morina, tak mieliśmy na zaproszeniu.
Jest tam przytulnie, smacznie tylko że miejsca nie jest zbyt wiele na większe wesela, raczej 60 dorosłych osób max + stolik dzieci + stolik zespołu, wiecęj raczej nie ma co bo się zrobi ciasno. Jadąc z Gdyni tuż przed Redą skręca się w prawo w taką jakby obwodnice Redy i po prawej stronie się to znajduje, jest to jednocześnie stadnina koni, jest też fontanna, bryczka, ogólnie ma miły klimat. Bardziej wole taki niż zwykły hotel czy restaurację.
Jest tam przytulnie, smacznie tylko że miejsca nie jest zbyt wiele na większe wesela, raczej 60 dorosłych osób max + stolik dzieci + stolik zespołu, wiecęj raczej nie ma co bo się zrobi ciasno. Jadąc z Gdyni tuż przed Redą skręca się w prawo w taką jakby obwodnice Redy i po prawej stronie się to znajduje, jest to jednocześnie stadnina koni, jest też fontanna, bryczka, ogólnie ma miły klimat. Bardziej wole taki niż zwykły hotel czy restaurację.