Widok

bravoton-helpunku!!

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
hej dziewczyny!
znacie moze namiary na zespol bravoton? pomozcie prosze i przeslijcie prosze....z gory dzieki...wdzieczna bede takze za kazde opinie...

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
w weselniku sa ich namiary. a opinie napisze Ci mmegi, grali na jej ślubie.
a moze kto inny moze podzielic sie opnia?:)
ja tez poproszę info
I ja poprosze o jakieś info, wprawdzie mój chłopak wsztystko będzie załatwiać, ale chciałabym w razie czegoś coś mu podpowiedzieć, jak na razie zapoznaliśmy się z chyba 7-mioma zespołami, ale nic nas nie zaciekawiło. Jeszcze jest sporo zespołów, koniecznie musimy to załatwic jak najszybciej bo na 13 maja się zdecydowaliśmy, więc czasu z jednej strony mało, ale nie jest to chodliwy termin ale lepiej już mieć wszystkie rezerwacje za sobą.
czesc!

zespól Bravoton - namiary do kierownika 607 - 773 - 293.
Podobno wplaca sie zaliczke 300zl ale szczegoly u kierownika
pozdro.
Soltera
Bawiłam sie w tę sobotę na weselu gdzie grał Bravoton w Gościńcu w Redzie. Zespół ten grał w mojej rodzinie również w zeszłym roku, poniewaz się sprawdizli grali i tym razem i napewno jeszcze zagrają. Juz wtedy byli nieżli, ale po tym co pokazali w sobotę to przeszło oczekiwania wszystkich. Jest inna wokalistka, dużo lepsza od tamtej i zmienił się też drugi z chłopaków, również dużo lepszy od poprzednika no i gra na saksofonach. Widać że zespół zrobił duże postępy: zmiana składu, doszła gitara i saksofony. Nie mam zamiaru tu kadzić ale wszyscy byli zadowoleni a kelnerki Gościnca powiedziały że to najlepszy zespół jaki tam dotychczas grał. Więc zainteresowanym polecam udac się do Gościńca w Redzie i popytać kierowniczkę lub kelnerki o zespół grający w ostatnią sobotę.
Ja mam taki sam dylemat.Jest pare zespolów ktore wpadly mi i mojemu przyszlemu w ucho ale po przesluchaniu plytki i paru piosenek na zywo jestesmy pewni ze zdecydowalismy sie na dobry zespol o ktorym tu wlasnie mowa:)
Hej, czy mogłabyś podać dokładniejsze informacje na temat Gościńca w Redzie?
Pozdrawiam
ja również poproszę info
Gościniec - jeszcze nie dawno była to Morina, tak mieliśmy na zaproszeniu.
Jest tam przytulnie, smacznie tylko że miejsca nie jest zbyt wiele na większe wesela, raczej 60 dorosłych osób max + stolik dzieci + stolik zespołu, wiecęj raczej nie ma co bo się zrobi ciasno. Jadąc z Gdyni tuż przed Redą skręca się w prawo w taką jakby obwodnice Redy i po prawej stronie się to znajduje, jest to jednocześnie stadnina koni, jest też fontanna, bryczka, ogólnie ma miły klimat. Bardziej wole taki niż zwykły hotel czy restaurację.
Hejka
Bravoton będzie u nas grał 2-09-2006. Więc relację zdam za rok, ale już teraz mogę powiedzieć że na podstawie podglądanego przez nas wesela na którym grali są warci słów pochwały.
do góry