Widok

brazylijka :)

Czy znacie jakis dobry salon kosmetyczny w 3mieście, gdzie można się zrobić na brazylijkę?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
... jak widzę, większość z Was ma problemy ze swoja figurką i wcale nie jesteście z tego stanu zadowolone, bo byście tak gwałtownie nie zareagowały na moja prowokację ;)))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Do roboty, kobitki, do roboty, dla Waszego lepszego samopoczucia, zdrowia, no i oczywiście dla Waszych obecnych i przyszłych partnerów ;))))))))))))
...Remember the jester that showed you tears...
cóż za ograniczona wyobraźnia Gizmo...po tylu badaniach statystycznych? ;-)
eternity21 napisał(a):

> hehehe gizmo jak zwykle widze miły... a nie pomyslales o tym,
> ze te panie lubia siebie takimi jakimi są??

nie, nie pomyślałem o tym, że istnieją panie, które lubią być niepełnosprawne, mieć problemy ze schylaniem się, wciskaniem w coraz to obszerniejsze ciuchy i odparzeniami między fałdkami ukochanego tłuszczyku ;)

> ja nie ukrywam, ze
> waze troche wiecej niz 49,9 kg, ale kocham siebie i wiem, ze
> moj charakter i moje ciało podobaja sie mojemu mezczyznie i
> mnie rowniez,

hi hi ale mnie robawiłaś - do czasu złotko, do czasu ;) z tego wynika, że niektórzy faceci lubią foczki, ale uważaj, bo wielorybków już niewielu lubi ;)

> szczerze mowiac wisi mi to czy Ty uwazasz ze powinnam siedziec
> w silowni i w salonie kozmetycznym od rana do wieczora zeby
> czuc sie piekna i utrzymac jędrne ciało,

wcale tak nie uważam, bądź sobie gruba i szczęśliwa... jeżeli potrafisz ;)

> bo to pozbawiona sensu
> strata czasu...

i tu się mylisz... jak Cię zostawi Twój ukochany dla jakiejś 19-tki z jędrnymi cycuszkami to zmienisz zdanie ;)

> wole seks :-) on pozytywnie wplywa i na moje
> cialo, i na moja psychike tez :-P

fiu fiu, i tutaj się z Tobą zgadzam, ale trudno mi sobie wyobrazić taaaaki seks, który mógłby mi poprawić kondycję ;)
hehehe gizmo jak zwykle widze miły... a nie pomyslales o tym, ze te panie lubia siebie takimi jakimi są?? ja nie ukrywam, ze waze troche wiecej niz 49,9 kg, ale kocham siebie i wiem, ze moj charakter i moje ciało podobaja sie mojemu mezczyznie i mnie rowniez, wiec nie zamierzam nic zmieniac, a to ze ostatnio schudlam to wcale nie moja zasluga tylko ciezkiej pracy i szczerze mowiac wisi mi to czy Ty uwazasz ze powinnam siedziec w silowni i w salonie kozmetycznym od rana do wieczora zeby czuc sie piekna i utrzymac jędrne ciało, bo to pozbawiona sensu strata czasu... wole seks :-) on pozytywnie wplywa i na moje cialo, i na moja psychike tez :-P

Miłość jest wieeelka... kiedy umie sie ją szanować
http://wiadomosci.onet.pl/1371291,16,1,1,item.html

to dla gizma;)))

Mądrość jest szeptem samotnika z samym sobą pośród gwarnego targowiska.
F.Nietzsche
No i kolejny klops, ja też myślałem, że jestem idealny i daleko mi do jakiegokolwiek fanatyzmu, a tu masz babo placek ;) Nie dość, że cham to jeszcze taki nietaktowny... czuję tu jakieś niebezpieczne zewnętrzne wpływy... pewnie to stolyca...
Gizmo. Przedstawiłeś swój wzorzec, szacujesz, że pasuje do niego ok. 1%, więc masz w czym wybierać. Ale nie muszą do niego pasować wszyscy, każdy ma swoją wizję życia i wcale nie uważa go za staczanie się w przepaść. Nie oceniaj innych, tylko pozwól im żyć po swojemu.
Kogo, jak kogo, ale Ciebie nie podejrzewałam o przekonanie, że istnieje jedyna słuszna droga i jedynie słuszne upodobania.
lubię cyfry i litery
gizmo napisał(a):

> a to fakt, myślę, że się trochę powyginała i dała sobie radę ;)

a może zniechęcona naszymi radami albo nie daj Boze okaleczona szuka teraz pomocy gdzie indziej :))))
z uwagą i przyjemnością przeczytam Wasze opinie na ten temat
bukowina napisał(a):

> przepraszam za omylne klikniecie powyżej :)
>
> My tu gadu, gadu a odważna dalej bez informacji o salonie

a to fakt, myślę, że się trochę powyginała i dała sobie radę ;)
przepraszam za omylne klikniecie powyżej :)

My tu gadu, gadu a odważna dalej bez informacji o salonie
gizmo napisał(a):

> bukowina napisał(a):
>
> > Nie tylko ludzie staczają sie w przepaść. Konie także. Czyżby
> a
> > aukcji janowskiej pojawiły się wieloryby? A może nabywców
> nie
> > zachwyciły małojędrne okazy. Może charakter koni im nie
> > odpowiadał. A może koniki spojrzenie miały fatalne mimo że
> > wyglądały na zadbane :))))
>
> Biedne konie, one w przeciwieństwie do "wielorybów" żrą to co
> im się poda, nie decydują o ilości ani składzie. A na
> marginesie, to się bardzo cieszę, że się koniki nie spodobały,
> bo jestem przeciwny handlowi żywym towarem. Zwierze nie powinno
> być drogim rasowym przedmiotem. Zwierzęta powinny być albo
> wolne, albo zniewolone "kochane" przez swoich właścicieli
> niekoniecznie za ich rodowód...
bukowina napisał(a):

> Nie tylko ludzie staczają sie w przepaść. Konie także. Czyżby a
> aukcji janowskiej pojawiły się wieloryby? A może nabywców nie
> zachwyciły małojędrne okazy. Może charakter koni im nie
> odpowiadał. A może koniki spojrzenie miały fatalne mimo że
> wyglądały na zadbane :))))

Biedne konie, one w przeciwieństwie do "wielorybów" żrą to co im się poda, nie decydują o ilości ani składzie. A na marginesie, to się bardzo cieszę, że się koniki nie spodobały, bo jestem przeciwny handlowi żywym towarem. Zwierze nie powinno być drogim rasowym przedmiotem. Zwierzęta powinny być albo wolne, albo zniewolone "kochane" przez swoich właścicieli niekoniecznie za ich rodowód...
Nie tylko ludzie staczają sie w przepaść. Konie także. Czyżby a aukcji janowskiej pojawiły się wieloryby? A może nabywców nie zachwyciły małojędrne okazy. Może charakter koni im nie odpowiadał. A może koniki spojrzenie miały fatalne mimo że wyglądały na zadbane :))))
gizmo napisał(a):

> - max. 1 % katuje się,
> - ok. 75 % stacza się mniej lub bardziej świadomie w przepaść,
> oszukując się że jakoś to będzie,
> - ok. 24% lewituje czy zrywa się co jakiś czas do boju, a potem
> ponownie tonie w otchłaniach beznadziei, zniechęcenia,
> obżarstwa i smutku...

Ciekawe spostrzeżenie ale nie wydaje mi się, że jest aż tak źle.
Inne doświadczenie, inna populacja i inne spojrzenie na człowieka.

Tak, jedzenie byle czego, byle jak i byle gdzie odkłada swoje piętno. Dodam brak nawyków do zabaw ruchowych. Już w szkole unika się zajęć na których można się spocić. Boisk sportowych, zajęć pozalekcyjnych również jakby mniej. "Literatury kolorowej" nie brakuje czyżby wybiórczo była ogladana? Jedno pocieszające, że, jak mi się wydaje, wiekszość medali na ME zdobyły panie.
odnosze wrażenie gizmo że twoja kobieta NIE MA DLA KOGO DBAC O SIEBIE ;)..widzsiz zaleznośc ?? ty dbasz o siebie ona dba o sibie i jest nam dobrze..ogół wtedy jakos mamy w dupie - niech se tyje do bólu i zarasta włochami gdzie chce..;)..

bukowina napisał(a):

> Jaki procent kobiet w wieku 17-42,w/g twojego doświadczenia,
> katuje swe ciała aby nie stoczyć się w przepaść, jaki się
> stacza i jaki lewituje pomiedzy tymi skrajnościami?

- max. 1 % katuje się,
- ok. 75 % stacza się mniej lub bardziej świadomie w przepaść, oszukując się że jakoś to będzie,
- ok. 24% lewituje czy zrywa się co jakiś czas do boju, a potem ponownie tonie w otchłaniach beznadziei, zniechęcenia, obżarstwa i smutku...

Zauważyłem ciekawą prawidłowość, wiele puszystych dziewczyn, oszukuje się, że przeciez nie jest najgorzej, a poza tym ich mamy wyglądają podobnie, więc już gorzej nie będzie. I tu tkwi błąd, bo tak było kiedyś, ale teraz przy tej ogromnej ilości pochłanianego żarcia coraz więcej jest ludzi, którzy ważą nie 20 kilo za dużo, ale 40, 60... Jeżeli dziewczynie w wieku dwudziestu paru lat wydaje się, że nie jest z nią tak najgorzej, bo waży "tylko" 15 kilo więcej niż 5 lat wcześniej, to zwyczajnie brak jej wyobraźni... nie tylko jej zresztą... ;)
gizmo napisał(a):

> nie boję nowych wyzwań ;)))) poznałem już w życiu kilka
> sympatycznych wielorybów, dzięki mnie te wieloryby zaczęły
> siebie postrzegać w inny sposób, przestały biernie staczać się
> w przepaść

Jaki procent kobiet w wieku 17-42,w/g twojego doświadczenia, katuje swe ciała aby nie stoczyć się w przepaść, jaki się stacza i jaki lewituje pomiedzy tymi skrajnościami?
bukowina napisał(a):

> pamiętaj, że taki doktorat moze być trudny do obronienia jeśli
> promotorem będzie jakiś wieloryb :))))

nie boję nowych wyzwań ;)))) poznałem już w życiu kilka sympatycznych wielorybów, dzięki mnie te wieloryby zaczęły siebie postrzegać w inny sposób, przestały biernie staczać się w przepaść... no może w foki to się jeszcze nie pozamieniały, ale zdrowie i samopoczucie im się baaardzo poprawiło... wysiłek czyni cuda ;))))
humana napisał(a):

.........................

Nie skreślę nikogo tylko dlatego, że utył... problem jest w tym, że osoba zaniedbana ruchowo (zwały tłuszczu, pryszcze na skórze, oparzenia skóry między fałdami, ogromne ilości potu, straszne samopoczucie), jaka by nie była sympatyczna i miła może nie zostać zauważono przez nikogo... dlatego warto o siebie dbać (nie mylić z nakładaniem makijażu i oblewaniem się perfumami)...
Co do różnych przypadków losowych, to napisałem, że trzeba dbać o to co się dostało od bozi, nie oczekiwać cudów. Każda kobieta, która po urodzeniu dziecka nie weźmie się za swoje ciało, szybciutko za to zapłaci, bo po pierwsze jej facet może nie mieć już więcej ochoty na łózkowe zapasy z wielorybem, a po drugie nie każdy sobie zdaje sprawę czym kończy się nadwaga (zawał, cukrzyca, wózek inwalidzki itp.). Kobiety przestańcie się oszukiwać, że jak kocha to nie zdradzi, bo jak zaczniecie przypominać swoim wyglądem ssaki morskie to przestanie kochać, zdradzi i zostawi. Tak nas mężczyzn stworzyła natura i już ! Wpółczuję Wam kobietom defloracji, ciąży, porodów, tendencji do tycia. Jednak to Wy macie wybór, albo będziecie szukały wymówek i traciły chłopaków, narzeczonych, mężów, ojców Waszych dzieci, albo się za siebie weźmiecie i swoje ciepłe, mądre, czułe, kochające serca "ubierzecie" w zdrowe, sprawne, apetyczne opakowania :o))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
gizmo napisał(a):

> moja 36-letnia skóra jest o wiele bardziej
> elastyczna, a mięsnie o wiele bardziej twarde i sprawne niż u
> większości dzisiejszych 18-latków i 18-latek...

subiektywne przechwałki :)

> nie tylko moje obserwacje, ale badania "kliniczne"
> przeprowadzane przeze mnie w ciągu ostatnich lat na samiczkach
> w przedziale wiekowym 17-42 ;)))))))))))))))

pamiętaj, że taki doktorat moze być trudny do obronienia jeśli promotorem będzie jakiś wieloryb :))))
do góry