Widok
Nawet jak dłużej ten krem potrzymasz?? ale sa jeszcze inne kremy Venita czy cos takiego..jest w cyzm wybierac..i nawet specjalne do okolic intymnych ;p Wiem ze faceci się golą..ale jeśli których się TAM nie depiluje a usłyszy o czymś takim to się dziwnie oburza - dlaczego?? Przeciez jesli te wlosy sa dla niego tak wielkim skarbem to i tak odrosna..wiec nie rozumiem skad takie obawy męzczyzn ;] hehehehehe pozdrawiam wszystkich golących się ;]
-=JuStine=-
Sofia hmmm akurat w zdjecia nie wierze,a na zywo tych kobiet nie widzialam... przy odpowiednim oswietleniu i ubraniu prawie kazdy wyglada dobrze... ale przeciez nie powiedziałam, ze cwiczenia nie maja na nas wplywu... jestem rehabilitantką wiec ruchu mam az nadto... z reszta nie wyobrazam sobie prowadzenic cwiczenia i stac nad biednymi pacjentami... jakos zawsze łatwiej mi sie skupic kiedy cwicze razem z nimi...
Miłość jest wieeelka... kiedy umie sie ją szanować
eternity21 napisał(a):
nie widzialam jeszcze babci o jędrnym ciele...
Eternity, nie widziałaś ale to nie znaczy że nie istnieją , prawda leży po środku jak ktoś nie dba o swój wygląd (między innymi własnie uprawiając jakiś sport) to wygląda źle, a babciom czasami możnaby pozazdroscić figury i gracji w r******h .. polecam np. (zdjęcia znajdziesz w necie) Maję Plisiecka, niestety już nie do zobaczenia na żywo ... może trafisz na fragmenty wspomnień jej własnych jak i o niej zawsze pełne hołdu i zachwytu zarówno dla jej talentu jak i urody, która niezmienna dotrwała 70-tki.... a teraz Sofia Loren robi rozbieraną sesję dla Payboya ...
nie widzialam jeszcze babci o jędrnym ciele...
Eternity, nie widziałaś ale to nie znaczy że nie istnieją , prawda leży po środku jak ktoś nie dba o swój wygląd (między innymi własnie uprawiając jakiś sport) to wygląda źle, a babciom czasami możnaby pozazdroscić figury i gracji w r******h .. polecam np. (zdjęcia znajdziesz w necie) Maję Plisiecka, niestety już nie do zobaczenia na żywo ... może trafisz na fragmenty wspomnień jej własnych jak i o niej zawsze pełne hołdu i zachwytu zarówno dla jej talentu jak i urody, która niezmienna dotrwała 70-tki.... a teraz Sofia Loren robi rozbieraną sesję dla Payboya ...
gizmo ja wcale nie powiedzialam ze naleze do wielorybow :-P lubisz wyzywac sie na innych prawda? daje ci to jakas satysfakcje? akceptuje swoje cialo i uwazam ze naleze do atrakcyjnych kobiet pomimo twojego ubóstwienia dla, najwyrazniej, kulturystek... powiem ci jedno starzenie sie to postepujacy proces i tego nic nie zatrzyma, nawet dbanie o siebie i wysilek fizyczny... nie widzialam jeszcze babci o jędrnym ciele... wiec wspolczuje twojej kobiecie za jakies 40 lat chyba, ze bedziesz sie przezucal na coraz mlodsze... ale mysle ze dla nich 50-cioletni dzianek nie bedzie juz takze atrakcyjny... kochamy ludzi za to jacy sa a nie jak wygladają, bo to przemija moj drogi...
Miłość jest wieeelka... kiedy umie sie ją szanować
goha napisał(a):
> ciało takie jędrne, do tego temperament i ta ekstra
> kondycja....Gizmo, łza się w oku kręci, że teraz jesteś
> ciasteczkiem dla warszawskich wielorybów, a cóż pozostaje
> trójmieskim? ino żałość i smutek :(
eh, te warszawskie nie mają nawet startu do trójmieskich, takie niemrawe, nieruchawe, zblazowane... c****cip wielorybku ;))))))))))))
> ciało takie jędrne, do tego temperament i ta ekstra
> kondycja....Gizmo, łza się w oku kręci, że teraz jesteś
> ciasteczkiem dla warszawskich wielorybów, a cóż pozostaje
> trójmieskim? ino żałość i smutek :(
eh, te warszawskie nie mają nawet startu do trójmieskich, takie niemrawe, nieruchawe, zblazowane... c****cip wielorybku ;))))))))))))
...Remember the jester that showed you tears...
gizmo napisał(a):
> ... jak widzę, większość z Was ma problemy ze swoja figurką i
> wcale nie jesteście z tego stanu zadowolone, bo byście tak
> gwałtownie nie zareagowały na moja prowokację
Zaraz Ci przypomnę prowokacje flagona na temat homoseksualistów, Twoje obronne wypowiedzi i potem łatka od flagona, że widocznie sam nim jesteś.
Jak widzisz mechanizmy są takie same :)))))
> wcale nie jesteście z tego stanu zadowolone, bo byście tak
> gwałtownie nie zareagowały na moja prowokację
Zaraz Ci przypomnę prowokacje flagona na temat homoseksualistów, Twoje obronne wypowiedzi i potem łatka od flagona, że widocznie sam nim jesteś.
Jak widzisz mechanizmy są takie same :)))))
lubię cyfry i litery
gizmo napisał(a):
> wcale nie jesteście z tego stanu zadowolone
no, niekoniecznie. prawie przez całe życie mialam niedowagę, teraz jestem wreszcie w normie. ale twoje posty na ten temat sa koszmarne. moze zaczniemy dyskutowac na temat niskich facetów, że powinni byli przyjmować hormon wzrostu.
> wcale nie jesteście z tego stanu zadowolone
no, niekoniecznie. prawie przez całe życie mialam niedowagę, teraz jestem wreszcie w normie. ale twoje posty na ten temat sa koszmarne. moze zaczniemy dyskutowac na temat niskich facetów, że powinni byli przyjmować hormon wzrostu.
Mądrość jest szeptem samotnika z samym sobą pośród gwarnego targowiska.
F.Nietzsche
Mądrość jest szeptem samotnika z samym sobą pośród gwarnego targowiska.
F.Nietzsche
gizmo napisał(a):
> Nigdy w życiu nie skazałbym żadnej istoty na takie tortury...
> dbanie o kondycję i zdrowie wprawdzie musi trwać całe życie,
> ale boli o wiele mniej ;))))))))
:)
masz rację.
Ale jest mły problem. Depresja, która może się pojawic gdy ćwicząc przed lustrem przpomnimy sobie, że są jednak dziewiętnastoletnie i o zgrozo nawet siedmnastoletnie dziewczęta do których po miesiącu lub trzech wysportowany samiec i tak odwróci wzrok.
> Nigdy w życiu nie skazałbym żadnej istoty na takie tortury...
> dbanie o kondycję i zdrowie wprawdzie musi trwać całe życie,
> ale boli o wiele mniej ;))))))))
:)
masz rację.
Ale jest mły problem. Depresja, która może się pojawic gdy ćwicząc przed lustrem przpomnimy sobie, że są jednak dziewiętnastoletnie i o zgrozo nawet siedmnastoletnie dziewczęta do których po miesiącu lub trzech wysportowany samiec i tak odwróci wzrok.
z uwagą i przyjemnością przeczytam Wasze opinie na ten temat
gizmo napisał(a):
> Do roboty, kobitki, do
> roboty, dla Waszego lepszego samopoczucia, zdrowia, no i
> oczywiście dla Waszych obecnych i przyszłych partnerów
> ;))))))))))))
Czy Ty milutki nie jesteś aby naganiaczem do programu "Chcę być piękna" ? :)
> Do roboty, kobitki, do
> roboty, dla Waszego lepszego samopoczucia, zdrowia, no i
> oczywiście dla Waszych obecnych i przyszłych partnerów
> ;))))))))))))
Czy Ty milutki nie jesteś aby naganiaczem do programu "Chcę być piękna" ? :)
z uwagą i przyjemnością przeczytam Wasze opinie na ten temat