Widok

brazylijka :)

Czy znacie jakis dobry salon kosmetyczny w 3mieście, gdzie można się zrobić na brazylijkę?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
gizmo napisał(a):

> ... jak widzę, większość z Was ma problemy ze swoja figurką i
> wcale nie jesteście z tego stanu zadowolone, bo byście tak
> gwałtownie nie zareagowały na moja prowokację

Zaraz Ci przypomnę prowokacje flagona na temat homoseksualistów, Twoje obronne wypowiedzi i potem łatka od flagona, że widocznie sam nim jesteś.
Jak widzisz mechanizmy są takie same :)))))
lubię cyfry i litery
goha napisał(a):

> cóż za ograniczona wyobraźnia Gizmo...po tylu badaniach
> statystycznych? ;-)

po prostu taka ekstra kondycja ;)
...Remember the jester that showed you tears...
ciało takie jędrne, do tego temperament i ta ekstra kondycja....Gizmo, łza się w oku kręci, że teraz jesteś ciasteczkiem dla warszawskich wielorybów, a cóż pozostaje trójmieskim? ino żałość i smutek :(
goha napisał(a):

> ciało takie jędrne, do tego temperament i ta ekstra

> kondycja....Gizmo, łza się w oku kręci, że teraz jesteś

> ciasteczkiem dla warszawskich wielorybów, a cóż pozostaje

> trójmieskim? ino żałość i smutek :(

eh, te warszawskie nie mają nawet startu do trójmieskich, takie niemrawe, nieruchawe, zblazowane... c****cip wielorybku ;))))))))))))
och, na pewno znajdziesz sposób by je zmotywować, daj sobie troche czasu :-) ...no bo kto, jak nie Ty? superman to cienias, mógłbyś być jego guru
gizmo ja wcale nie powiedzialam ze naleze do wielorybow :-P lubisz wyzywac sie na innych prawda? daje ci to jakas satysfakcje? akceptuje swoje cialo i uwazam ze naleze do atrakcyjnych kobiet pomimo twojego ubóstwienia dla, najwyrazniej, kulturystek... powiem ci jedno starzenie sie to postepujacy proces i tego nic nie zatrzyma, nawet dbanie o siebie i wysilek fizyczny... nie widzialam jeszcze babci o jędrnym ciele... wiec wspolczuje twojej kobiecie za jakies 40 lat chyba, ze bedziesz sie przezucal na coraz mlodsze... ale mysle ze dla nich 50-cioletni dzianek nie bedzie juz takze atrakcyjny... kochamy ludzi za to jacy sa a nie jak wygladają, bo to przemija moj drogi...

Miłość jest wieeelka... kiedy umie sie ją szanować
dziadek* sorki za literowke :)

Kochanie zakup sobie krem do depilacji VEET i problem masz z głowy..bezboleśnie i dokładnie ;] / P.S. jeśli chodzi o owłosienie u facetów wg mnie POWINNI COŚ z tym robić ;] bo to nieapetyczne ;p pozdrawiam wszystkich forumkowiczów ;]

-=JuStine=-
eternity21 napisał(a):

nie widzialam jeszcze babci o jędrnym ciele...

Eternity, nie widziałaś ale to nie znaczy że nie istnieją , prawda leży po środku jak ktoś nie dba o swój wygląd (między innymi własnie uprawiając jakiś sport) to wygląda źle, a babciom czasami możnaby pozazdroscić figury i gracji w r******h .. polecam np. (zdjęcia znajdziesz w necie) Maję Plisiecka, niestety już nie do zobaczenia na żywo ... może trafisz na fragmenty wspomnień jej własnych jak i o niej zawsze pełne hołdu i zachwytu zarówno dla jej talentu jak i urody, która niezmienna dotrwała 70-tki.... a teraz Sofia Loren robi rozbieraną sesję dla Payboya ...
Sofia hmmm akurat w zdjecia nie wierze,a na zywo tych kobiet nie widzialam... przy odpowiednim oswietleniu i ubraniu prawie kazdy wyglada dobrze... ale przeciez nie powiedziałam, ze cwiczenia nie maja na nas wplywu... jestem rehabilitantką wiec ruchu mam az nadto... z reszta nie wyobrazam sobie prowadzenic cwiczenia i stac nad biednymi pacjentami... jakos zawsze łatwiej mi sie skupic kiedy cwicze razem z nimi...

mi veet nie dziala. nie to, Ze mam tu i tam jakies niewiadomo co.Poprostu. A mezczyzni tez sie gola:) wystarczy pogadac ze swoim panem....

nic w tym ani dziwnego ani wstydliwego.a ile radosci:)

kwiaty spia- jutro wstana znow, do slonca!
gizmo napisał(a):

> a jak to jest ?

flagon:
to jest "tak" gizmo, żeby ci kłaki między zęby i w ślipia nie właziły...
Nawet jak dłużej ten krem potrzymasz?? ale sa jeszcze inne kremy Venita czy cos takiego..jest w cyzm wybierac..i nawet specjalne do okolic intymnych ;p Wiem ze faceci się golą..ale jeśli których się TAM nie depiluje a usłyszy o czymś takim to się dziwnie oburza - dlaczego?? Przeciez jesli te wlosy sa dla niego tak wielkim skarbem to i tak odrosna..wiec nie rozumiem skad takie obawy męzczyzn ;] hehehehehe pozdrawiam wszystkich golących się ;]

-=JuStine=-
no pewnie, że faceci się golą, ale nie wyobrażam sobie nakładania jakiegos kremu na jajka, albo co gorsza ostrzem po jajkach... ja preferuję sekator...
hehehe sekator?? na moje sekstor nie wyda :P zbyt delikatna jestem :-) ale mam swoje sposoby...

do góry