Widok
Ja nie chcę was martwić..
Miałam cc i też czekałam aż brzuszek opadnie.I się nie doczekałam.
Okazało się że mam przepuklinę kresy białej.Rozejście mięśni na całą długość brzucha.
Męczyłam się z tym brzuchem 2 lata i poszłam na operację.
Zrobiono mi plastykę brzucha z zszyciem mięśni.Naciągnięto skórę.
Efekt super...Brzuch taki jaki miałam mając 17lat.
Miałam cc i też czekałam aż brzuszek opadnie.I się nie doczekałam.
Okazało się że mam przepuklinę kresy białej.Rozejście mięśni na całą długość brzucha.
Męczyłam się z tym brzuchem 2 lata i poszłam na operację.
Zrobiono mi plastykę brzucha z zszyciem mięśni.Naciągnięto skórę.
Efekt super...Brzuch taki jaki miałam mając 17lat.
ja juz nawet nie pamietam, ze brzuch bolal. czasem jak za duzo dzwigne, to zakuje ale tak to spokoj. CC moze musisz podejsc z tym problemem do ginekologa?
Co do brzucha - przyjaciolka poradzila pas poporodowy, cosik w stylu gorset. nosze 3 dni, gładziej to wszystko wygląda, wiec nastroj lepszy w pasie :) mam taki z dziurkami, to po kilku godzinach brzuch fajnie wymasowany. ponoć jej pomogło to zgubić 4cm w obwodzie, nosila pol roku. tyle cm by mi starczyło by wbic sie w stare jeansy. Co do blizny mam bardzo malutkie rozciecie, blizna w majtkach niewidoczna, ona mi w ogole nie przeszkadza, w przeciwienstwie do wiszacego brzucha ...
Co do brzucha - przyjaciolka poradzila pas poporodowy, cosik w stylu gorset. nosze 3 dni, gładziej to wszystko wygląda, wiec nastroj lepszy w pasie :) mam taki z dziurkami, to po kilku godzinach brzuch fajnie wymasowany. ponoć jej pomogło to zgubić 4cm w obwodzie, nosila pol roku. tyle cm by mi starczyło by wbic sie w stare jeansy. Co do blizny mam bardzo malutkie rozciecie, blizna w majtkach niewidoczna, ona mi w ogole nie przeszkadza, w przeciwienstwie do wiszacego brzucha ...
[
polecam krem z ziaji ujędrniający po porodzie http://www.ziaja-sklep.pl/index.php?p211,maslo-do-ciala-ujedrniajace-po-porodzie-mamma-mia tani a naprawdę świetny!
w ciąży przytyłam 22kg, po cc brzuch ogromny pozostał, na szczęście większość kg straciłam ale skóra zrobiła się okropnie sflaczała... i krem pomógł mi ją ujędrnić ;)
w ciąży przytyłam 22kg, po cc brzuch ogromny pozostał, na szczęście większość kg straciłam ale skóra zrobiła się okropnie sflaczała... i krem pomógł mi ją ujędrnić ;)
lolaola ja po miesiącu na bank jeszcze nie wbijałam się w stare dżinsy, myślę że dopiero po 3, nie ćwiczyłam ani trochę, jadłam jak zawsze, a miałam sporo do zrzucenia bo wszystkie moje stare ciuchy w rozmiarze 34 ;) także cierpliwości ;)
no i karmiłam bardzo krótko więc też pewnie wolniej wracałam do formy ;)
no i karmiłam bardzo krótko więc też pewnie wolniej wracałam do formy ;)