Widok

budowa ronda w Rębiechowie

Jeżdżę tą drogą codziennie i zastanawiam się, czemu tam nic się nie dzieje. Wyłączono jeden pas z ruchu, wprowadzono ruch wahadłowy generujacy korki, i wydawałoby sie że powinna ram robota aż huczeć - a tu cisza. Złość człowieka bierze gdy patrzy na takie planowanie robót....
popieram tę opinię 16 nie zgadzam się z tą opinią 0
Widzę, że wątek się rozwinął :) Mając na myśli >3,5T zakładałem że każdy zrozumie, że nie TIERM z PIACHEM czy ŻWIREM chciałbym dojechać do przystanku a autobusem. Część zrozumiała :) Co do znaku "nie dotyczy ZKM" to rzeczywiście, jest taka możliwość lecz zobaczymy czy to rozwiązanie się przyjmie. Szkoda tylko, że nawet jeżeli tak będzie to i tak sam dojazd do przystanku będzie po wybojach :( Mam nadzieję jednak, że w niedługim czasie jakiś asfalt będzie tam wylany :)

Pozdrawiam
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Którą w pierwszym miesiącu zdejmuje się po protestach mieszkańców - 'bo tu droga nie jest przygotowana na ciezkie pojazdy'
Nic podobnego. Ta droga prowadzi do Barniewic, a nie do przyastanku PKM. Aby do niego dojechać trzeba skręcić w wąską dróżkę przed światłami.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1
~te z ronda na Barniewice prowadzi piękna gładka asfaltowa droga wprost do stacji PKM więc raczej nie ma co narzekać chyba że masz widzi mi się starą Słowackiego jeździć
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 6
Dla komunikacji i samochodów służb publicznych stawia się oddzielną tabliczkę pod ograniczeniem do 3,5tznak nie dotyczy ZKM i innych
A autobus jaką ma masę? Czy nie przekracza ona 3,5T?
Autobusem chciałabym dojechać do PKM... I to do przystanku PKM Gdańsk Rębiechowo, bo z przystanku Rębiechowo w kierunku Wrzeszcza PKM nie będzie zbyt często kursować.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1
A po co TIRem do PKM? Już i tak ilość ciężkiego sprzętu na naszych drogach jest zatrważająca. A kierowcy ciężarówek traktują te auta jak osobówki :( Jakiś obłęd.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0
Nie no pewnie najlepiej "TIR-em" na peron wjechać. Ludzie wam zawsze źle.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
Szkoda tylko że do stacji PKM Rębiechowo będziemy po dziurach jechać i nie dojedzie tam żaden samochód powyżej 3,5T :(
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 5
Allllelujaja, Ave drogowcy !!!!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Do Barniewic, a stara droga na Barniewice za rondem będzie ślepa.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Gdzie będzie można dojechać tym nowym zjazdem? Na lotnisko?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3
no i proszę wyrobili się;)

http://radabanino.pl/informacje/369-pomorska-kolej-metropolitalna-dobra-wiadomosc
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
to może trzeba założyć okulary???
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
To bzdura.
"Jak już informowaliśmy przy okazji wznowienia prac w tym miejscu, roboty drogowe w Rębiechowie mają zakończyć się najpóźniej do 30 kwietnia 2015 r."
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
Skąd informacja o październiku?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Którego roku?? Na razie to nie widzę żeby coś tam się działo po za ruchem wahadłowym.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0
Drogowcy się postarali i ci co na forum się wypowiadają że wszystko ok. Taka technologia a ekipa z całej Polski wali żeby pracę wykonać.
Uwaga planowany termin zakończenia prac to... październik.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Normalnie KONiec Polski ;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4
Żądam natychmiastowego przyśpieszenia zakończenia prac! W przyszłym tygodniu, mam zaplanowane w tym rejonie, pokrycie pewnej dziarskiej Kasztanki. Nie będę jak ten osioł stał w korku, i czekał na zielone światło! A że Kasztanka jest grzechu warta, to pomóżcie ludziska napisać koniowi petycję. Jakoś się Wam odwdzięczę. Obiecuję!

Koń Rałał
iHaha
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 4

Inne tematy z forum Banino

Ozonowanie domu (17 odpowiedzi)

Witam wszystkich.Moje dziecko ma alergię i lekarz doradził mi aby co jakiś czas przeprowadzać...

do góry