Widok
bukiecik dla świadkowej, butonierka dla świadka
Czy zamawaicie jakiś bukiecik dla świadkowej i butonierkę dla świadka? Jutro jadę zamówić kwiaty i nie wiem czy dla świadków też zamawiać czy nie? Jak wy robicie bądz robiłyście? Czy któraś z was miała może dla świadkowej bukiecić na rękę? Macie może jakieś zdjęcia?
u nas świadek miał taką samą butonierkę jak mój mąż :)
u mojej Sis - w tej samej kolorystyce ale kwiatki jak w moim(świadkowej) bukiecie :)
ja jako świadkowa dostałam bukiet (nawet sama go wybierałam ;) podobnie jak kwiaty dla Panny Młodej)) :) i moja świadkowa również miała kwiaty :)
co do bukietów na rękę - poszukaj na forum :) kiedyś były tu wrzucane zdjęcia takich ozdóbek z różnych kwiatów :)
u mojej Sis - w tej samej kolorystyce ale kwiatki jak w moim(świadkowej) bukiecie :)
ja jako świadkowa dostałam bukiet (nawet sama go wybierałam ;) podobnie jak kwiaty dla Panny Młodej)) :) i moja świadkowa również miała kwiaty :)
co do bukietów na rękę - poszukaj na forum :) kiedyś były tu wrzucane zdjęcia takich ozdóbek z różnych kwiatów :)
a nas było tak: ja miałam bukiet z kalii i eustomy, mój mąż taką samą butonierką, ale świadek tylko z eustomy - żeby była różnica, bukiet dla świadkowej czyli ten dla Matki Boskiej miałam z róż w kolorystyce podobnej do moich kalii :)
http://www.slubnemarzenie.com.pl
Kartki i zaproszenia okolicznościowe dla dzieci i dorosłych
min. na Chrzest, I Komunię, urodziny, rocznice.
Zaproszenia, zawiadomienia, zawieszki, winietki itd. na ślub
Ślubne dekoracje kościołów i sal weselnych
Kartki i zaproszenia okolicznościowe dla dzieci i dorosłych
min. na Chrzest, I Komunię, urodziny, rocznice.
Zaproszenia, zawiadomienia, zawieszki, winietki itd. na ślub
Ślubne dekoracje kościołów i sal weselnych