Widok

bukieciki

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
hej dziewczyny!
mam problem z doborem bukietu. chcialabym niewielki tradycyjny okragly bukiecik. znacie moze jakas tania i fajna kwiaciarnie? dziwi mnie to ze bukiety kwiatow dla rodzicow sa duzo duzo tansze od tych dla nas.generalnie to zastanawiam sie nad bukietem w mikrofonie (czyli z probowka wody) lub bez. myslicie ze warto placic za taki bajer?jakie sa plusy tego mikrofonu?
dzieki za odpowiedz i pozdrawiam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Szczerze, to nie bardzo się na tym znam, ale na logikę jeśli kwiaty mają cały czas dostęp do wody to dłużej są świeże. Czy źle myślę?

image
generalnie to wszystko przy czym jest napisane, że "ślubne" jest o 50% droższe ;) np. wypożyczenie autka na cały dzień kosztuje max 300 zł :)
a do ślubu 300 zł, to chyba od godziny ;)
z bukietami też jest różnie ;) możesz nie mówić, że chcesz bukiet ślubny, ale to też zależy jakie chcesz mieć kwiatki w bukiecie, i że taki bukiet musi utrzymać się często 1 - 2 dni!!!! mój bukiecik będzie robiony pewnie już w piątek wieczorem, a kwiatki muszą wytrzymać do soboty do wieczora i jeszcze przez całe wesele :) myślę że warto dołożyc na tem "mikrofon" czy też gąbkę nasączoną wodą :)

ale się rozpisałam...

Inne tematy z forum Wesele

dobry...i nie drogi dentysta (51 odpowiedzi)

Hejka szukam dentysty dobrego ale żebym nie straciła majątku !!! mam sporo ubytków i pochłonie mi...

Piling do ciała który zdziała cuda-jaki polecacie? (26 odpowiedzi)

Chciałabym wygłacic skóte na rekach mam lekko zrogowaciały naskórek zawsze pomagało słonce lub...

ile planujecie wydać na ślub i wesele? (216 odpowiedzi)

znalazłam na forum podobny wątek, jednak tam dziewczyny wypisywały tylko kwoty, a nie o to mi...

do góry