Widok
Napewno w Agnes dostaniesz i cos mi sie zdaje ze tylko tam, bo po rundce po salonach nigdzie indziej nie widzialamtakiej mozliwosci.
Mozesz uczyc z tafty, z cekinami itp. wlasciwie co chcesz, ale w ramach materialow ktore sa dostpne w agnes - nawet maja tam sliczne budziki z tafty w kolorze ciemnego ecri.
Ja suknie kupilam w innym salonie , ale z suknia pojde do agnes by kupic tam buty, bo nigdzie indziej nie widzialam ciekawych i tak tanich.
Mozesz uczyc z tafty, z cekinami itp. wlasciwie co chcesz, ale w ramach materialow ktore sa dostpne w agnes - nawet maja tam sliczne budziki z tafty w kolorze ciemnego ecri.
Ja suknie kupilam w innym salonie , ale z suknia pojde do agnes by kupic tam buty, bo nigdzie indziej nie widzialam ciekawych i tak tanich.
Ja kupilam w Ryłko w Batorym ładne białe buciki na zgrabnym obcasiku. W zasadzie nie chodze na obcasach, ale w tych butach przetanczylam całą noc i zadnych odcisków ani pecherzy nie mialam. Co prawda takie tanie one nie są, ale to jednak skórka wiec zeby na poprawinach móc jeszce tanczyc to lepiej troche zainwestowac. Pozdrawiam wszystkie Przyszłe Panny Młode!!!
P.S. fajne są te wszystkie przygotowania do ślubu :)))
P.S. fajne są te wszystkie przygotowania do ślubu :)))