Widok
Dziewczyny spróbujcie wejść do innych sklepów jak ryłko. Są buty na niskich obcaszach ale należy za nimi chodzić wszędzie a nie do najdroższych sklepów. Nawet gdzieś wczoraj w internecie widziałam bardzo ładne i zgrabne buciki na 3 cm. Wiem jednak, że przez internet nie da sie przymierzyć. Zobaczcie w sklepach z sukniami może tam jakieś też sie znajdą. Jeżeli któraś wie gdzie jest Centrum Chandlowe w Gdańsku Wrzeszczu to polecam tam jeden sklepik. Mają całą półkę z butami do ślubu. Obcasy do wyboru do koloru.
A to, że nie wypowiedziałam się pozytywnie na temat tamtych butów to pewnie dlatego, że tak o nich myśle. Pod zdięciem przecież jest napisane: Napiszcie co sądzicie o nich?
Polecam jeszcze raz Centrum przy Manhatanie. W tamtym roku także dużo bucików ślubnych widziałam na gildii.
Życzę powodzenia w poszukiwaniu:)
A to, że nie wypowiedziałam się pozytywnie na temat tamtych butów to pewnie dlatego, że tak o nich myśle. Pod zdięciem przecież jest napisane: Napiszcie co sądzicie o nich?
Polecam jeszcze raz Centrum przy Manhatanie. W tamtym roku także dużo bucików ślubnych widziałam na gildii.
Życzę powodzenia w poszukiwaniu:)
Izuś
mowisz o centrum BIS? tez slyszalam, ze jest tam butik z mnostwem bialych butow, kolezanka tam kupowala na swoj slub, ale dla mnie Wrzeszcz to cala wyprawa...
Iza napisał(a):
Co do inetu - juz kiedys gdzies pisalam, ze w sieci jest cale mnostwo roznych fajnych rzeczy, nie tylko butow - niestety w sklepach jest juz duzo mniejszy wybor. a nie jestem przekonana do kupowania np. butow czy bielizny przez inet...
Iza napisał(a):
Co do inetu - juz kiedys gdzies pisalam, ze w sieci jest cale mnostwo roznych fajnych rzeczy, nie tylko butow - niestety w sklepach jest juz duzo mniejszy wybor. a nie jestem przekonana do kupowania np. butow czy bielizny przez inet...
tez dzisiaj bylam w Batorym, ale te, ktore jeszcze mi sie w miare podobaly byly ostatnie i musialabym wziac 1 z wystawy, a on juz wiadomo - mierzony, przykurzony...
ale pani powiedziala, ze pod koniec tygodnia beda robily zamowienie, to moze tobie zaklepie jakies ladne :-)
Probowalam tez w Agnes, jak mowilyscie, ale niestety pocalowalam klamke, bylam po 18 :-(
ale pani powiedziala, ze pod koniec tygodnia beda robily zamowienie, to moze tobie zaklepie jakies ladne :-)
Probowalam tez w Agnes, jak mowilyscie, ale niestety pocalowalam klamke, bylam po 18 :-(