Widok
MOja siostra i koleżanka zamawiały. Wlglądają cudnie i są tak wygodne, że szok!!! Sama zastanawiałam się nad zamówieniem w akcesie, ale nie spodobały mi się wzory. Tak czy owak polecam :) Tylko radzę dobrze wymierzyć stopę, bo siostrze uszyli na troszkę za małej podeszwie. Jednak nie było problemu na przerobienie na większe (w cenie). :)
A nie wiecie może czy w trójmieście jest podobny sklep? Słyszałam że mają coś takiego ale nie wiem dokładnie gdzie - może mają krótszy czas realizacji :/ W każdym razie jestem wdzięczna za opinię - mi najbardziej zależy żeby były wygodne i bez czuba
Myślałam o takich:

albo takich:

tylko że białych oczywiście ;)
Myślałam o takich:

albo takich:

tylko że białych oczywiście ;)
[url=http://www.ezticker.com/]

[/url]

[/url]
w niektórych sklepach dla tancerzy maja ich buty, ale raczej kiepski wybór, podejdź do darels dance we wrzeszczu -chociaz tam bieda, chyba w salsa kings tez maja sprzedaż butów
Moja siostra ma te czarno srebrne!! :D Cudne są!
Nie wiem, czy coś takiego jest w trójmieście. Ja wiem tylko o tym w Krakowie.
Czekaj.. Jest jeszcze jedna firma.. Oni niby są odrębrną firmą, ale biora buty z akcesa. W środowisku tancerzy trwa dyskusja na temat tego, które są lepsze, ale to jest jedno i to samo ;)
Nie pamiętam,jak nazywa się ta druga firma... Spróbuję poszukać :)
Nie wiem, czy coś takiego jest w trójmieście. Ja wiem tylko o tym w Krakowie.
Czekaj.. Jest jeszcze jedna firma.. Oni niby są odrębrną firmą, ale biora buty z akcesa. W środowisku tancerzy trwa dyskusja na temat tego, które są lepsze, ale to jest jedno i to samo ;)
Nie pamiętam,jak nazywa się ta druga firma... Spróbuję poszukać :)
ja też mogę polecić akces bez obaw. sama mam ich buty, choć nie do ślubu. bardzo wygodne, solidnie wykonane, i nawet na bosą stopę nie zostawiają obtarć (a bynajmniej nie przypominam sobie bym je miała zwłaszcza, że mam bardzo potliwe stópki )
fakt czeka się na realizację. mimo to myślę, że warto. no i cena przystępna :)
tylko jeśli chcesz w ich używać nie tylko na parkiecie koniecznie zamów podeszwę z poligumą :) bo miękka mogłaby się zbyt szybko wytrzeć
fakt czeka się na realizację. mimo to myślę, że warto. no i cena przystępna :)
tylko jeśli chcesz w ich używać nie tylko na parkiecie koniecznie zamów podeszwę z poligumą :) bo miękka mogłaby się zbyt szybko wytrzeć
:) już po :)
hmm zamawiałam je dość dawno temu i czekałam chyba ok. m-ca. na ich stronce pisze, że obecnie termin realizacji to ok. 1,5 m-ca.
a co do trafienia w rozmiar - w moim wypadku konieczna była poprawka. nie było z nią problemu i sprawnie poszło. Myślę, że tu dużo zalezy od dobrego zmierzenia. u mnie akurat był problem z tęgością (mam szeroką stópkę i dlatego), ale z tego co wiem wprowadzili teraz tęgości więc myślę, że jest łatwiej :)
a co do trafienia w rozmiar - w moim wypadku konieczna była poprawka. nie było z nią problemu i sprawnie poszło. Myślę, że tu dużo zalezy od dobrego zmierzenia. u mnie akurat był problem z tęgością (mam szeroką stópkę i dlatego), ale z tego co wiem wprowadzili teraz tęgości więc myślę, że jest łatwiej :)
:) już po :)