Widok

buty ślubne - gdzie kupić

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
jak wyżej
nie mogę znaleść żadnych fajnych bucików na ślub..
gdzie kupowałyście swoje?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
W salonie Memolia maja tez buty Witt- ja kupilam za 160zl bardzo wygodne
w livii w oliwie, mają też coś od 160 zł - zależy od marki ale moje najwygodniejsze z trzech marek kosztowały 240 - przy koszcie sukni to juz i tak niewiele zmienia - a wygoda.........bezcenna
ja mam takie na sprzedaż ;)
kupowane w Agnes za 160 zł . rozmiar 28 obcas 5 cm
image
image
image
image

ubrane tylko do sesji poślubnej :)
znaleść buty do ślubu to jakaś porażka.. ślub miałam w czerwcu a butów szukałam od stycznia.. wszystkie modele mega babcine, szpice, brzydko wykonanie. Znalazłam w końcu w Apia koszt 350 ale się okazało, że dziura na palce jest za duża grrr.. i znowu wszystko od początku. Biegałąm po wszystkich sklepach aż w maju kupiłam buty takie jakie chciaąłm i to przez przypadek.. Będąc w GB zaszłam do sklepu Street i one tam na mnie czekały ivory roz 37 z dzurką na palec :D
Wszytkim poszukującym życze powodzenia!!!
wyglada wiec na to po tym co piszecie że i ja w UK buty zakupię,,, tymbardziej że okazalo sie ze kiecka nie do konca jest biala....
Ola, DZIĘKI!

Wybrałam się wreszcie do tej Livii zobaczyć wreszcie te buty La Marka, bo już nie raz o nich słyszałam od koleżanek...
Ja od zawsze mam problem z butami i wreszcie dzięki Tobie znalazłam nie dość, że wygodne to jeszcze śliczne i eleganckie :D

Ponadto siostra zamówiła u nich dla siebie wizytowe buty (jako moja świadkowa ^^) z powierzonego im materiału. Można dowolnie wybrać model, obcas, nosek, materiał -> dzikie szaleństwo :D
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
ja jeszcze tak mocno nie szukalam - ale z tych co ogladam zadne nie przypadly mi do gustu - nie lubie butow w szpic a takich najwiecej.. ciezka sprawa chyba bedzie :/
mi się podobają buty menbur
mam dwie nowe pary butów- pierwszą kupiowałam na allegro-okazały się za dużę, druga miałam przebrać podczas wesele, ale ta trzecia para okazałą się wystarczająca:)

ecru- rozmiar duże 42, obcas 5 cm

image

śnieżnobiałe, jakby posypane cukre, lekko sie mienią. obcas 2,5 cm, rozmiar 42

image

od przybytku głowa nie boli, wiec chciałabym sprzedać te dwie:)
Też słyszałam, że buty witt, o których piszą Adusia i mentorka są świetne:) poza tym producent jest z moich rodzinnych stron;)patriotyzm lokalny:P
fajne modele są na ich stronce:)
Ja także poszukuję butów na ślub ale wszystkie te białe buty ślubne są tandetne i stwierdziłam że dlaczego właściwie muszą być białe,,,? Wystarczająco dużo bieli będę miała na sobie, więc szukam teraz srebrnych - będą pasowały do aplikacji na sukni i do srebrnej biżuterii.Przynajmniej będzie trochę kontrastu a nie wszystko takie białe bleeee....No i potem je będę mogła ponosić jeszcze :)))
a buty Menbur? są śliczne i wiem ze w 2óch sklepach w Gdyni na pewno można kupić!
Cieszę się bardzo :)

Ja się do nich planuje wybrać na początku roku. Obecnie mieszkam w Warszawie, a ta firma ma tutaj swój sklep, więc pójdę sobie poprzymierzać.

A wiesz może jak długo trzeba czekać na realizacje zamówienia??
Też mam takie podejście do butów :) Mam zamiar je jeszcze ponosić. Skoro suknia jest tylko na jedną impreze to niech chociaż buty będą na dlużej :)
Poza tym mi białe nie pasują do sukni (suknia jest mocno ecru), więc na pewno będą miały jakiś kolor.
http://forum.trojmiasto.pl/Sprzedaz-nowych-butow-slubnych-wszystkie-t195185,1,130.html może tutaj
dziewczyny proszę Was o pomoc, poszukuje butów ślubnych takich jak w linku, ale w kolorze ecru, nie wiecie gdzie można takie kupić?

http://www.estudiomoda.pl/index.php?show=product_more&group=3&id=249
one mają złotą przecierkę, także można je uznać, że są w kolorze ecru...
no właśnie też mi się wydają, że będą ok
ja mam do sprzedania nowe buty firmy Caprice rozm 38,5 obcas 7 cm, zdjęcia na allegro:

http://allegro.pl/item1407644906.html

kontakt wersem@wp.pl
znalazlam buty ecru w deichmanie za 80zl - z odkrytym palcem - uwazam ze sa suuuuoer tylko ze wysokie (10cm) wiec bede napewno zmieniac..
do góry