Widok

buty!!

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Hej Dziewczyny, czy wiecie może gdzie w 3mieście można znależć butki satynowe ale BEZ CZUBÓW???
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
spróbuj w salonach z sukienkami ślubnymi, albo zamów na www.bialebuty.pl większość salonów tam zamawia(wiem, bo tez szukam) i dodaja swoja marżę.
a ja mam nr 35 !! i nie ma nic ciekawego w salonach, ale mogą sprowadzić....tylko co z tego jak sprowadzą, a się okaże, że nie będą pasować ?!?! bleeeee

wybierz sie do centrum mody slubnej na oruni - centrum e-still
Kejti, a czy w tym centrum jest duży wybór butów- mo chodzi o buty z "czubem"

hej,

poczytaj wątek Gdzie kupic fajne buty w Gdansku????
już tam odpisywałam dzisiaj
Na Żabiance jest sklep gdzie możesz zamówić buty fason, wzór, kolor, aplikację, nawet wysokość obcasu... Mają bardzooooooooooooo duży wybór. Cena: skóra 160 zł, satyna 110 zł.. czas oczekiwania do 2 max 3 tygodni.. Polecam ten sklep. Szukałam wcześniej butów, miałam już upatrzone gdzieś indziej ale niestety okazało się ze nie ma mojego nr i za długo bym czekała.. Tam trafiłam przypadkiem... zamówiłam jakie chciałam.. i mam takie jakich w sklepach nigdzie nie widziałam. Masz całe katalogi butów... i tylko pokazujesz paluszkiem co chcesz i jak chcesz :)))

Jest to sklep ze sukniami ślubnymi, w pawilonie na 1 pietrze (wychodzisz z kolejki SKM, przechodzisz przez ulicę i po prawej stronie jest ten pawilon...)...

...
problem polega też na tym, że zamówi się buty, a jak nie będą pasować, za wąsie tu za luźne tam i co wtedy ?!

ja kupiłam w salonie Agnes w Gdyni....bez czubów bo mam dość duży rozmiar (39), bałam się że będą mi wszyscy deptali po nogach podczas tańców...zdjęcie moge podesłać póżniej

do góry