Widok

buty w trójmieście

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
dziewczyny proszę o pomoc mam niedlugo przymiarke pierwsza i musze mieć już buty , niestety nie mam pojecia gdzie moge kupic(ale nie przez net-prosze jakieś adresy/sklepy z trójmiasta) jakieś ładne i bez czubów:(byłam nastawiona na beauty, ale raz ,że maja bardzo słaby wybór na miejscu a dwa-babka mnie poinformowała ze nie ma szans ze je zdaza sprowadzic na przymiarke nawet jakbym zamówiła dzis:(
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
ja kupilam w Agnes za 155 zl

Widziałam w gino rossi w auchan dziś fajne z okrągłymi czubkami.

niestety duzo, bo 280PLN (w wawie podobno kosztuja 350), ale skorzane i takie, ze bedzie mozna po slubie do jasnego tez w nich chodzic.
Bardzo wygodne, wlasnie je testuje;)

madziak bardzo ładne butki a ile kosztowały jesli mozna wiedziec ??
Ja kupilam takie w Agnes

image

Alfa centrum NINA RICCI , piekne modne po przecenie można kupić już za 200 PLN

ja kupilam na gildii-duzy wybor maja
Kurcze ja byłam dzisiaj na hali i nic dla siebie nie znalazłam. Owszem jest sporo butów białych, ale ja potrzebuje ecru. w tym kolorze był tylko jeden model, a ja potrzebuje buty na wtorek :(

Od pociągu SKM Gdynia Główna bardzo blisko, każdy ci powie jak zapytasz. I naprawdę jest tam sporo tych butów w tym sklepiku.

a gdzie jest ta hala?ja gdynie bardzo słabo znam:(

Hala Gdynia, bardzo duży wybór, jak wejdziesz głównym wejściem to idź prawym "korytarzem" i zaraz po jego lewej stronie jest taki sklepik z bucikami.

o to chyba najlepiej w agnes. sama jeszcze nie bylam, ale kuzynka kupiła ladne, własnie czyms obszyte, tyle ze spiczaste.

ja musze mieć bardzo delikatne buciki najlepiej obszyte materiałem bo do sukni goła skóra nie pasuje jest zbyt "ciężka"

moze rylko??? widziałam tam takie ładne( tyle ,ze ecru) zaokrąglone, chyba 210 zl

podbijam temat:)i ponownie prosze o pomoc-niestety mam taka prace ze jak skoncze to nie mam juz czasu pochodzic o miescie i poszukac lub sa juz zamkniete sklepy:(

salon Agnes w Gdyni:)
stare centrum handlowe Manhattan (bardzo ladne, bez czubow)

do góry