Widok

butydo tanca

Wesele Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
pytanie orientuje si ektos gdzie i nie za drogo mozna kupic buty do tancow towarzyskich juz takie bardziej profesionalne

image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
we Wrzeszczu na Grunwaldzkiej, nie pamiętam jak ten sklep się nazywa ale wchodzi się tam po schodkach, na dole jest restauracja Newska.
tam jest sklep z materialami teatralny sie nazywa czy jakos ja tam kupowalam material na suknie ale nie powiedzialabym ze tam jest tak tanio

image
w każdym razie jest to jedyne miejsce o którym wiem.

Jak chodziłam na kurs tańca to tam też można było kupiś sobie takie buciki i cena różniła się może o 10zł
znajoma polecała kiedys ten sklep, szyja buty dokładnie na miarę ( wymiar stopy w kilku miejscach, można wybrac wysokośc obcasa, dodatki itp

http://www.akces.biz/oferta/index.html

image
witam,

ja mam do slubu buciki do tanczenia ale do t.latynoskich, bo latwiej przyzwyczaic sie. zamawialam na osiedlu pogodne u p.stromskiej.
ceny przystepne i tylko dla ciebie. byty sa firmy kozdra.
mail to joannastromska@wp.pl

telefon napisalabym pozniej, bo nie jestem w domu.
image

image
zapomnialam dopisac, ze buciki mam farbowane dokladnie pod kolor sukni i pamietajcie, ze ciemne buty skracaja sylwetke. chcialam po slubie je przefarbowac, ale postawie na kolor cielisty.
image

image
przy wiekszosci szkół tanca są sklepy albo dystrybucja obuwia różnych sprawdzonych firm i ubran do tego :)
o wiele taniej niz w DarlesDance
mozna tez zamawiac buty z www
polecam www.blochworld.com jesli chodzi o gadżety
a eleganckie do tanca w polsce firma akces - chociaz osobiscie uwazam ze nie wszystkie są dobrze wyprofilowane.

pozdrawiam

[b]chaberek.dodatki.slubne@gmail.com[/b]
image

[b][i]SWAROVSKI BIŻUTERIA!!!!--------------- http://picasaweb.google.pl/dodatki.slubne[/b][/i]
ten sklep we Wrzeszczu na Grunwaldzkiej to Darles Dance (sklep z materiałami dla tancarzy). ja tam szyłam suknię ślubną i naoglądałam się tych butów , a w jednych (testowych) nawet mierzyłam swoją suknię, bo zapomniałam o swoich.

image
image
a już nazwa sklepu padła - niewidziałam

image
image

Inne tematy z forum Wrzeszcz Górny

poszukuję rzetelnego i kompetentnego Zarządcy (70 odpowiedzi)

Nasza wspólnota chciałaby zmienić zarządcę, w tej chwili zarządza nami Euroformat ale jesteśmy...

Facet klepie po tylku (31 odpowiedzi)

Chciałam ostrzec wszystkie dziewczyny przed facetem który klepie panie po tyłku.Podchodzi on do...

Villa Jaśkowa Dolina (21 odpowiedzi)

Inwestycja powstanie na styku dzielnic Wrzeszcz i Morena, przy pełnej zabytkowych willi Jaśkowej...

do góry