Widok

całowanie obrączek

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
mam pytanko, całujecie obrączkiem przed założeniem mężowi?

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
my mielismy tak ze ja całowałam obraczke przed załozeniem mezowi na palec a mąz po załozeniu mi jej juz

My poczatkowo ustalilismy, ze przed zalozeniem calujemy obraczki.Potem kamerzysta powiedzial nam, ze ja mam pocalowac obraczke przed zalozeniem, natomiast on caluje moja obraczke na rece.
No i co? Wszystko nam sie pomieszalo:) Maz pocalowal moja reke bez obraczki, a ja ani obraczki, ani reki z obraczka nie calowalam:-)

oki juz widze :)) wczesniej nie otwierało mi sie zdjecie :)

:) Karolinko ale wY slicznie wygladaliscie... :))))

pocalujemy... ale na lewych dloniach :) ja ze wzgledu na mala wade dloni prawej nie moge nosic na niej pierscionkow:) wiec obraczki bedziemy nosic na lewej.. ciekawe czemu wszedzie na zachodzie zaklada sie na lewa a u nas na prawa dlon?:))))

amsta dokładnie nad tym samym się zastanawiałam...

dziękuję amsta, jestem pewna że wy również będziecie równie ślicznie wyglądać :)

Kiedyś pytalam o to Irlandczyka - zanjomego, z którym pracowałam. Stwierdział, że noszą obrączkę na lewej rece , bo tak jest wygonie (w koncu większość ludzi jest praworęcznych). Ja myslę jednak, ze na lewej dłoni, bo to tak od serduszka. Jeśli chodzi o całowanie, to mąż pocałaował moja obraczke na ręce, a ja jego przed samym nałozeniem.

Arek i Marta
Bardzo mi się moment nałożenia obrączki a potem jej ucałowania. I też tak uczynimy
do góry