Widok

catering w przedszkolu

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Kochani ,
Proszę Was o opinię dotyczącą jakości cateringu w przedszkolach Waszych dzieci.
Moja wnusia 3,5 idzie od października do przedszkola i będzie tam od 7 do 17. Jedzenie(4 posiłki) ma być dowożone, więc jestem pełen obaw czy będzie ciepłe, smaczne itd. Koszt dziennego wyżywienia to 10zł. Jakie są Wasze doświadczenia?
Pozdrawiam
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
mój synek miał niecałe 2 latka i chodził do żłobka prywatnego nie długi okres, z cateringiem.Pewnego razu jak go odbierałam poczułam spalenizne,tak jakby ktos cos gotowal na miejscu i spalił doszczętnie wiec spytałam co takiego sie stało, a pani pokazała mi spalone placki ziemniaczane na tacy, były czarne! powiedziała ze "co jakis czas takie jedzenie nam przywożą"
spytalam znajomej ktora tam pracowala i potwierdzila ze czasami zdarzały sie na wpół surowe kotlety mielone...wypisałam małego natychmiast.Z cateringiem trzeba uważać.Może warto pomyslec o przedszkolu gdzie sie gotuje na miejscu.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
W przedszkolu syna są tylko obiadki. Dzieci je uwielbiają i są w miarę zdrowe. Raz w tygodniu jest wywieszane menu tygodniowe, więc wiadomo co dziecko je. Syn czasem czegoś nie zje, ale ogólnie jest zadowolony. Może wybrać czy np. surówki zje z sosem lub bez.Tak naprawdę to wnuczka sama oceni czy takie jedzenie jej odpowiada, warto posłuchać dziecka i ewentualnie skonfrontować z dyrekcją. Pozdrawiam
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
ja się cieszę, że u nas gotują na miejscu (stawka dzienna 5,5zł) :) bo o jedzeniu cateringowym w przedszkolach słyszałam wiele złego :/ niestety...
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1
My za wyżywienie płacimy 11zł dziennie, a posiłki robione są na miejscu(jadłospis przygotowuje dietetyczka). Szukałam przedszkola gdzie nie ma cateringu, bo jakoś nie mam zaufania do takiej formy posiłków dla dzieci.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

dr Włodzimierz Sieg-opinie prowadzenie ciąży (30 odpowiedzi)

Jak w temacie proszę o opinie o tym lekarzu, zmieniam ginekologa w połowie ciąży i jestem...

Jaki fotelik samochodowy polecacie? (99 odpowiedzi)

Witam. Chodzi mi o taki fotelik dla rocznego dziecka. Chcialabym aby posluzyl nam jak najdlużej....

jaki krem przeciwsłoneczny dla dzieci łatwo się rozsmarowuje? (51 odpowiedzi)

faktor +50, bez filtrów chemicznych. Ziajka - okropnie ciężko się rozsmarowuje, zwłaszcza na...

do góry