Widok

ccc - Carrefoure Morena

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Hej!
Byłam dziś w ccc na Morenie (carrefoure) i jest fajna wyprzedaż. Chyba to z tytułu zmiany lokalizacji ;) bo teraz są bliżej wejścia na salę carrefouru. Butów jest całe multum - wszystko -50%. Wybór dość spory i przekrój od sandałów do kozaków. Ja za 3 pary dla 5 latka (dwie pary jesiennych i kozaki) zapłaciłam 70 zł :) Dla dzieciaków buty są po 9,99 , 19,99 i 29,99 zł

tak więc jak ktoś szuka to polecam ;)
image
image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
ale są różne numery czy same resztki? jak ja byłam były głównie 20 albo duże?
image
---
ja rozglądałam się za roz 21/22 i 31/32 i był duży wybór
image
image
Również właśnie wróciłam. Fakt masa 20stek jest ;) ale widziałem też 22-23
https://www.facebook.com/groups/200268143516906/?fref=ts

Zapraszam grupa zamknięta, sprzedaż ubranek dziewczęcych
ja byłam wczoraj przypadkiem - tłum ludzi, totalny bajzel. Buty damskie mocno już przebrane w większości pow. 40 do tego jak cena fajna to jakość koszmarna. Za to jak lepsze jakościowo, to już i cena odpowiednia.
Jakby co nie polecam.
image[/url]image[/url]
ja byłam w zeszłym tygodniu w ccc w batorym i w realu osowskim i były kosxzmarnie przebrane buty! szukałam czegos czarnego nadającego się na wesele i w rozmiarze 39 znalazłam...... 3 pary! niewygodne i wykoślawione:(
wiecie co dziś byłam w CCC i pytałam jak długo potrwa ta promocja babka mówiła że conajmniej do końca miesiąca i od pon do pt. mają dostawy tak więc butów nie zabraknie. Sa tam takze buty ze skóry lasocki czy inne włoskie firmy cena ok 150 zł

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

Gdzie kupię duże kartony? (20 odpowiedzi)

Tak jak w temacie, gdzie można kupić duże kartony, nawet takie 150x150x150? Castorama? Praktiker...?

Pomysły na tegoroczne prezenty : (46 odpowiedzi)

Jakie są wasze tegoroczne pomysły na prezenty - dla męża/chłopaka, mamy, ojca, teściowej. teścia,...

Co na piknik? (45 odpowiedzi)

W weekend wybieramy się ze znajomymi na piknik, taki 'z prawdziwego zdarzenia'. Nie mam...

do góry