Widok

ccc - Carrefoure Morena

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Hej!
Byłam dziś w ccc na Morenie (carrefoure) i jest fajna wyprzedaż. Chyba to z tytułu zmiany lokalizacji ;) bo teraz są bliżej wejścia na salę carrefouru. Butów jest całe multum - wszystko -50%. Wybór dość spory i przekrój od sandałów do kozaków. Ja za 3 pary dla 5 latka (dwie pary jesiennych i kozaki) zapłaciłam 70 zł :) Dla dzieciaków buty są po 9,99 , 19,99 i 29,99 zł

tak więc jak ktoś szuka to polecam ;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
ale są różne numery czy same resztki? jak ja byłam były głównie 20 albo duże?
ja rozglądałam się za roz 21/22 i 31/32 i był duży wybór
Również właśnie wróciłam. Fakt masa 20stek jest ;) ale widziałem też 22-23
ja byłam wczoraj przypadkiem - tłum ludzi, totalny bajzel. Buty damskie mocno już przebrane w większości pow. 40 do tego jak cena fajna to jakość koszmarna. Za to jak lepsze jakościowo, to już i cena odpowiednia.
Jakby co nie polecam.
ja byłam w zeszłym tygodniu w ccc w batorym i w realu osowskim i były kosxzmarnie przebrane buty! szukałam czegos czarnego nadającego się na wesele i w rozmiarze 39 znalazłam...... 3 pary! niewygodne i wykoślawione:(
wiecie co dziś byłam w CCC i pytałam jak długo potrwa ta promocja babka mówiła że conajmniej do końca miesiąca i od pon do pt. mają dostawy tak więc butów nie zabraknie. Sa tam takze buty ze skóry lasocki czy inne włoskie firmy cena ok 150 zł

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

Trampolina- jaki rozmiar wybrac? (20 odpowiedzi)

Hej, mamy w planie kupic trampoline,ale zupelnie nie wiemy jaki rozmiar kupic najlepiej,sa rozne...

Trampolina przy bloku (17 odpowiedzi)

Córka napaliła się na trampolinę. Błaga mnie, żeby jej kupić. Mam wątpliwości bo mieszkam w...

trampolina dmuchana czy macie i jaką polecacie? (19 odpowiedzi)

pytanie jak wyzej

do góry