Widok

cd. Gdzie wypożyczyć tanio suknię ?

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:

Re: Gdzie wypożyczyć tanio suknię???
Autor: matylda 02-01-2006 18:45 wyślij odpowiedź

Tanio ?? Hm , to pojęcie względne, napisz o jaką kwotę ci chodzi , tak będzie lepiej.

Autor: elmo 02-01-2006 19:16 wyślij odpowiedź

wiem,że Żabiance jest wypożyczalnia Grażyna, pani bardzo cierpliwa i bardzo dobry fachowiec :o)))
cenowo też do przyjęcia

Autor: ona 02-01-2006 19:19 wyślij odpowiedź

Hi, hi !

Autor: Aga009 03-01-2006 09:45 wyślij odpowiedź

Tanio, no właśnie. Prawda jest taka, że dla mnie to też pojęcie względne. Nie chodzi mi o konkretne kwoty, po prostu pytałam czy orientujecie się gdzie jest TANIEJ niż drożej:))
Jeszcze raz pozdrawiam i dziękuję za odzew:)

Autor: pasadena 03-01-2006 11:09 wyślij odpowiedź

witam, szukając dla siebie sukienki, odwiedziłam wszystkie salony sprzedające i wypożyczajace suknie. Modne salony nestety mają mdne ceny! to samo można spokojnie odnaleźć w salonie na żabiance. dostałam czystą, elegancką sukienkę na 5 dni, szyłam sobie boleko i za wszstko zapłaciłam 650zł. Oddałam i mam swięty spokój. Nikt nie pozwolił bez mruczenia tyle przymierzać i wybierać. Pani Grażyna mierzy, poprawia, przerabia i wie co ma robić, bez marudzenia, a do tego nie pobiera kaucji na niewiadomo co, jak w innych salonach. Jest na prawdę kompetentna i rzeczowa. Plecam.
pasadena

Autor: Sposa 03-01-2006 12:23 wyślij odpowiedź

Hej!
A czy mogłabys przesłac namiary na ten salon Pani Grazynki?
Pozdrawiam:)

Autor: mordeczka 03-01-2006 16:46 wyślij odpowiedź

To zależy na czym ci zalezy , bo jeżeli chodzi o żabianke to modele sa o kilka sezonów spóżnione , w każdym razie nic ciekawego i nie na czasie , wolę zapłacic ok. 900-1000zlza wypożyczenie i mieć nowy model z nowej kolekcji , a nie przebierać w starociach. Sorki , jeśli kogoś uraziłam , ale to jest moje zdanie.

Autor: elmo 03-01-2006 16:55 wyślij odpowiedź

Gdańsk, Subisława 27 tel. 512 22 66
salon Grażyna...
najlepiej sama się przekonaj...

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
A gdzieś był taki salon, że wybrana suknia jest szyta na Ciebie, a Ty ją tylko wypożyczasz. Ktoś wie gdzie tak jest (o ile jeszcze jest)?
tak jest np. w Paris we Wrzeszczu, na Słowackiego, wprawdzie ceny wysokie, ale suknie są naprawdę piękne
Moja kumpela wypożycza suknię w tym nowym salonie we wrzeszczu Langoria. Co prawde nie są to najniższe ceny za wypożyczenie jakie widziłam gdy szukałyśmy sukienek ale jest o tyle fajnie że salon nowy więc i suknie nowe. Ola wypożycza suknię, która akurat pasuje idealnie, jeszcze nikt jej nie wypożyczał i jest nowiutka a płaci nie jak za kupioną tylko jak za wypożyczoną. Ja już wybrałam suknię w ferrage szkoda że nie mogłam wypożyczyć bo to dużo niższe koszta.
ja wypożyczamw Beauty za 800zł, plus 400zł kaucji zwrotnej a Tyszkiewiczu podobała mi się też kiecka kosztowala 700zł wypożyczenie więc wydaje mi się że do 1000zł coś znjadziesz, kwestia tylko czy trafisz w gust swój...powodzenia
polecam wypożyczalnię:GRAŻYNĘ, na żabiance
zamiast wypożyczać, mogę tanio odpsrzedać swoją suknię ślubną za 500 zł.więcej informacji na e-maila lszady@interia.pl

na najem-wynajem

wrzuc podobne zapytanie na portalu najem-wynajem . pl po tym jak je wrzucisz na twoja skrzynke mailowa zaczna splywac oferty wypozyczalni i salonow, warto!
Tak zgadzam się trzeba iść do salonu, który jest nowy i tam najlepiej jest wypozyczyc, bo nowe salony nie dość że mają nowe suknie, najnowszą kolekcję, to i zadbają aby wszystko było na wymiar, itp. ...
Ja właśnie chcę wypozyczyć, bo na kupno mnie nie stać, sukienkę z salonu Christine(chyba taka nazwa), nowo otwartego w Gdyni na ul. 10 Lutego, pozdr.
hehe, moje równanie powiększyło się o kolejny składnik. czyli
salon christine = Amelia + Ewka + Madzia :)
Zapraszam do Salonu Amelia, salon jest nowy wiec sukienki tez, a ceny sukienek i wypozyczenia tez niewysokie.
na portalu faktycznie sa suknie
do góry