Widok

cd Ośrodek w Łapinie (roma)

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Dziewczyny coś nasz wątek zginął w sieci i się nie podbija mimo nowych opini. Jutro jadę już wszytko zapiąć na ostatni guzik to już za dwa dni brrrrrr :):):)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
dokladnie tak samo uważam wszedzie zdarzaja sie indcydenty tu na forum 90% pozytywnych opiniii jest o Romie ... wiec sie zdecydowalam.
Kwestia dogadania mysle ...
dlatego mysle tez że trzeba wszystko do końca dogadać i być pozytywnie nastawionym,najważniejsze jest jedzenie aby było dobre,no i orkiestra a wszystko bedzie ok
Wiesz ja tez mam w romie wesele i tez sie boję,ale naparwdę nie słyszałam ani jednej złej opini na temat wesela które tam zosatło zrobione,kolezanka tam byla i inni znajomi tez którzy bawili sie na weselu naprawdę mówili pozytywne opinie,a ze kierownikczka siedziala na sali?zawsze można zrwócic grzecznie uwagę
lepiej sie nie nakrecaj o kazdym osrodku sa dobre i zle opinie mi tego nie mow lepiej ;P bo ja juz nawet nie mam czasu na zmiane.. 30.05.2009 juz coraz blizej...
Maryi jak już....
napisz maryji chyba ;) kurcze do mojego ślubu jeszcze tak daleko a zaczynam świrowac bo naczytam sie postów a potem mam wątpliwości ostatnio jakaś babeczka pisała ze mało jedzenia w łąpinie było w romi i że obsługa piła alkohol kurcze moja kuzynka była tam na wese;u i mówi że było super a jak sie kontaktowałam z fotografami to jedem mnie zapytał czy to łączpol chodzi i że nie poleca bo para młoda mówiła ze kierowniczka im wesele popsuła bo cały czas na sali siedziała jakby to była jej impreza i ze kapela phanta rhei to najgorsza jaka słyszeli sama juz nie wiem pomocy dziewczyny
...
anna.sperber dzwonilam do Pani Danusi juz jakis czas temu i ta Kapliczka jest po wezwaniem Najswietszej Maryji Panny
Ps. Wlasnie jak Marii czy Maryji ? Maryja była przeciez .... a czasem pisza Marii..

nie wiem sama juz zgupialam
dziewczyny mama tam termin na 7 sierpnia 2010 zarezerwowałam bo juz sie doczekac nie mogę ;p jak ktoś moze to mich mi przesle jakies zdjecia z uroczystosci prosze na mejla anna_bednarczyk@op.pl dziekuje z góry
...
Wlaśnie dziewczynki jak tam ?Jakies nowe zdjecia z wesel są?Chwalcie sie niesmiało!!!Czekam na zdjecia

Jak suknie wybrane?Przygotowujecie sie juz jakos na 2009 rok?

Pozdrowionka
co tak ucichło na naszym wątku? :) co nowego u was? :)
vanilka86 dzieki za życzenia :) co do wykładziny też się obawiałam ale na samej uroczystośc i jakoś zupełnie nie zwracałam na nią uwagi.
Zdjęica jak tylko pościagam od znajomych to wkleje bo nie mieliśmy wynajętego fotografa tylko znajomi pstrykali, nawet nie wiem czy jakieś zdjęcia z namiotu są :/ ale mam nadzieję że tak :)
Jej ja jeszcze rok ale jak ogladam te fotki to normalnie szok pieknie dziewczynki GRATULACJE !!!!!I SZCZESCIA SZCZESCIA DUŻO

ja obawiam sie caly czas tej wykladziny powiedzcie czy gubi sie ona przy całosci przystrojenia??
moze kupia jakas nowa na przyszly rok ...
trzeba bylo by sie umowic ze w ostatnie wesele w tym roku w namiocie goscie potargaja cala wykladzine hehe :)

PROSZE WKLEJCIE ZDJECIA PRZYSTROJENIA NAMIOTU CHOC PO JEDNYM TAK OD WEJSCIA
BARDZO BARDZO PROSZE
zdjęcia kasi123

image
image

image
image
Cudnie!!!Gratuluje i życzę sczęścia!!!Zaczynam trochę panikować bo w poniedzialek mam obronę a przez to przygotowania do ślubu stoją w miejscu....Ale jak patrze na Wasze fotki to mi jakoś tak lżej na sercu ;-) Nawet nie wiecie jak się cieszę że wam się wszystko udało i jesteście zadowolone.Oby tylko pod koniec sierpinia też zamówili mi ładną pogodę ;-). Czekam na więcej fotek i pozdrawiam Was wszystkie!!!

Niusia85 ja też byłam tam w niedzielę i też widziałam to przystrojenie :) na prawdę ładniutkie :)
oj dziewczyny jak sobie ogladam zdjęcia to mi sie przypomina i chce jeszcze raz!!!!!
wczoraj minał miesiąc od ślubu, nie mieliśmy w kapliczce ślubu, ale za to wesele w namiocie i tez wszystkim polecam takie miejsce na swoje wesele, jest cudnie! :)
pozdrawiam wszystkie "łapinianki"

Powiem ci ze z tym ksiedzem to byla przygoda mielismy miec slub w kosciele w Czpielsku ale dzien przed okazalo sie ze jest tam nieskonczony remont i dlatego wyszla kapliczka z czego bardzo sie ciesze.Ale ksiadz w porzadku kazanie bardzo fajne o "madrek i dobrej zonie":) byl u nas na obiedzie i tez powiedzial pare slow a nawet zaspiewal. Przesle ci dwa pomiejszone.
a ja widziałam na żywo przystrojenie kapliczki - śliczne! :) w niedzielę byłam na plaży nad jeziorkiem;) i tak się zastanawiałam, czy przypadkiem nie jakaś forumka ślubowała dzień wcześniej i faktycznie:)
Ehh, ślub w takim miejscu to marzenie....

nie ma problemu możesz przysłać inne wrzucę na forum :) . A powiedz jak ksiądz? jesteście zadowoleni, powiedział Wam jakieś ładne kazanie?
Muszę w końcu się zebrać i napisać parę słów na temat Naszego pieknego dnia może jutro się zbiorę :)
ale ładnie :) więcej fotek prosimy :) Wszystkiego dobrego Kasiu!
do góry