Widok
w ja dziewczyny bylam w Romie niespelna tydzien temu , pojechalam pokazac rodzince narzeczonego gdzie bedzie nasze wesele i akurat trafilismy na slub (byl to czwartek) i musze przyznac ze dekoracja namiotu mnie zaskoczyla pozytywnie oczywiscie bardzo mi sie podobala wygladalo Sliczne ! slub byl w kapliczce i tez wszystko bylo ustrojone dekoracja super . wesele bylo nie wielkie ale widac bylo ze jest dopiete na ost guzik rozmawialam z panem z zespolu pantarehi(sympatyczny) i zapewnial ze wszystko jest do ustalenia zeby sie o nic nie martwic. powiem Wam ze troche sie uspokoilam jak zobaczylam ten namiot z dekoracja... pieknie! widzialam na wlasne oczy i wiem ze stana na wysokosci zadania! POZDRAWIAM
ja slyszalam od kolezanki . ktora w czerwcu miala wesele w romie ze wszystko naprawde super, alle niestety. phanta rei mimo wczesniejszych ustalen co mialo jak wygladac robili wszystko po swojemu.
tez bede miec orkiestre. ale na szczescie phanta rei ma zajety termin w moje wesele wiec nie kusilo mnie by ich brac;)
tez bede miec orkiestre. ale na szczescie phanta rei ma zajety termin w moje wesele wiec nie kusilo mnie by ich brac;)
Mielismy na weselu zespół Phanta Rei a na poprawinach dj. Naprawde było super wczesniej mozna sobie ustalic mniej więcej jaki repertuar chcielibyście żeby orkiestra grała i my bawiliśmy się świetnie:) Około 4 rano p. Damian zrobił nam na moją prośbę dyskoteke gdzie goście równiez super sie bawili. Wszystko jest kwestią dogadania sie. Mozna równiez poprosić aby grali blokami tzn. troche orkiestra trochę muzyki ze sprzętu. A na poprawinach tez mielismy fajnego Dj. Ale z tego co widzę to wogóle chyba nie jesteś przekonana do orkiestry więc podejrzewam, że jak by nie grali to może Ci sie nie podobać bo to napewno jest inna muzyka niż puszcza DJ. My od poczatki na weselu chcieliśmy mieć orkiestre a na poprawinach DJ i w naszym przypadku to sie super sprawdziło. Dlatego zastanów sie na czym Ci zależy jesli zdecydujesz sie jednak na orkiestre to smiało mozesz decydować się na Phantha Rei i potem dogadywac sobie z nimi szczegoły ( bo każdy ma jakieś swoje wyobrażenia i warto się z orkestrą tym podzielic :). Także życzę powodzenia w dalszym załatwianiu spraw przedślubnych. Masz jeszcze tyle czasu do slubu że pewnie uda Wam się wszystko dopiąć na ostani guzik ale mniej stresu bo to naprawde jest piekny dzień :)
Ksss, dziękujemy za zyczenia:) A to co pytania o wykładzinę to powiem tak nasi goście łacznie z nami bawili się do 6:30 i nic kompletnie nam nie przeszkadzało. Czy lepiej czy gorzej niz na kafalkach cięzko powiedzieć my się nad tym nie zastanawialismy :) Jesli ktos chce sie dobrze bawic i ma pozytywne nastawinie to nic mu tego nie zepsuje. Myślę, że też Wam nie powinno przeszkadzać - grunt to dobre nastawienie :):) Życzymy wszystkiego dobrego i powodzenia w dalszym załatwianiu spraw przedślubnych a następnie pięknego śubu i świetnej zabawy. Pozdrawiamy
Paro młoda gratuluję i szczęścia życzę!! Mam pytanko o wykładzine-jak sie na tym tańczy??? Czy goście nie narzekali, ze po dywanie sie źle tańczy, ze na kafelkach byłoby lepiej?? Z góry dziękuję za odpowiedż, a Tobie Klima zyczę powodzenia w załatwianiu kapliczki-ciężka przeprawa Was czeka-nam sie nie udało :-( Ale bądź dobrej myśli :-)
Witam wszystkich,
Od jakiegoś czasu obserwowaliśmy sobie to forum ale postanowiliśmy nic nie komentować do momentu naszego własnego ślubu i wesela, które odbyło sie w ten weekend w namiocie w Ośrodku Roma. Powiem tak, jeśli chodzi o negatywne opinie z tego forum, to z żadną z nich nie możemy się zgodzić. Bawilismy sie świetnie, jedzonko nie do przejedzenia i wszystko przepyszne (sami niewiele zjedlismy z tych emocji ale wszyscy goście baaaardzo chwalili :)). Obsługa przemiła, wszystko o co prosiliśmy było spełniane. Wystrój namiotu był taki jak chcieliśmy czyli w naszym przypadku było to skromne wystrojenie w kolorze brazu i łososia z biłaymi pokrowcami na krzesła. Wystarczy tylko podejść i porozmawiać co sie chce tak naprawdę a jesli ktos ma ochote wynająć firmę dekorujacą to nie ma problemu nikt nie narzuca żeby namiot był strojony przez ośrodek :) Podsumowując: dziewczyny, które bedziecie miały tam wesela nie macie sie o co martwic na pewno będzie super bo przekonaliśmy się na własnej skórze, żę było pięknie :)
Od jakiegoś czasu obserwowaliśmy sobie to forum ale postanowiliśmy nic nie komentować do momentu naszego własnego ślubu i wesela, które odbyło sie w ten weekend w namiocie w Ośrodku Roma. Powiem tak, jeśli chodzi o negatywne opinie z tego forum, to z żadną z nich nie możemy się zgodzić. Bawilismy sie świetnie, jedzonko nie do przejedzenia i wszystko przepyszne (sami niewiele zjedlismy z tych emocji ale wszyscy goście baaaardzo chwalili :)). Obsługa przemiła, wszystko o co prosiliśmy było spełniane. Wystrój namiotu był taki jak chcieliśmy czyli w naszym przypadku było to skromne wystrojenie w kolorze brazu i łososia z biłaymi pokrowcami na krzesła. Wystarczy tylko podejść i porozmawiać co sie chce tak naprawdę a jesli ktos ma ochote wynająć firmę dekorujacą to nie ma problemu nikt nie narzuca żeby namiot był strojony przez ośrodek :) Podsumowując: dziewczyny, które bedziecie miały tam wesela nie macie sie o co martwic na pewno będzie super bo przekonaliśmy się na własnej skórze, żę było pięknie :)