Widok
w sumie też tak myślę,
jeśli kierowniczka jest cały czas na sali tzn że obsługa też inaczej pracuje,
zresztą byłam tam ostatnio zobaczyć zespół podczas jakiejś uroczystości i obsługa była bardzo miła, mam nadzieję że też na taką natrafię,
zresztą jeśli goście są mili nie marudzą to tez jest zupełnie inaczej,
jeśli kierowniczka jest cały czas na sali tzn że obsługa też inaczej pracuje,
zresztą byłam tam ostatnio zobaczyć zespół podczas jakiejś uroczystości i obsługa była bardzo miła, mam nadzieję że też na taką natrafię,
zresztą jeśli goście są mili nie marudzą to tez jest zupełnie inaczej,
...
Oczywiście jesli goscie chcą sie bawić to tez zupewlnie inaczej to wygląda,jesli orkiestra zacheca i dobrze gra oraz bezie dobre jedzenie to wesele napewno sie uda-takie jest moje zdanie,także dziewczyny myślmy pozytywnie a wsyztsko bedzie tak jak sobie wymarzyłyśmy...
Ja też bede musiała sie tam jeszcze przejechac zobaczyc jakies wesele...
Ja też bede musiała sie tam jeszcze przejechac zobaczyc jakies wesele...
mam nadzieje tylko ze przystrojenie krzeseł bedzie w cenie dekoracji bo własnie mi sie przypomniało ze na 2010 planuja zmianę wykładziny i ze moze właśnie zakupią pokrowce na krzesła bo inaczej trzeba 5 zł za krzesło płacić, ogólnie jestem coraz spokojniejsza, Dziewczyny która niedawno była w romie pytać o wesele i wie jak sie menu zmieniło? bo miało być inne niz w ubiegłym roku i czy ceny coś sie pozmieniały bo juz zarezerwowałam termin i teraz mam w czerwcu menu dogadać ale kierowniczka uprzedziła mnie że będzie inne od tego które mi teraz pokazała tzn w grudniu 2008, więc może któraś z was już coś wie.
...