Widok

cd Ośrodek w Łapinie (roma)

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Dziewczyny coś nasz wątek zginął w sieci i się nie podbija mimo nowych opini. Jutro jadę już wszytko zapiąć na ostatni guzik to już za dwa dni brrrrrr :):):)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
a co do obecności kierowniczki,to dobrze ze pilnuje wszystkiego,tym samym dba o opinie aby nie była potem negatywna i wszystko ma pod konktrolą
w sumie też tak myślę,
jeśli kierowniczka jest cały czas na sali tzn że obsługa też inaczej pracuje,

zresztą byłam tam ostatnio zobaczyć zespół podczas jakiejś uroczystości i obsługa była bardzo miła, mam nadzieję że też na taką natrafię,

zresztą jeśli goście są mili nie marudzą to tez jest zupełnie inaczej,
...
Oczywiście jesli goscie chcą sie bawić to tez zupewlnie inaczej to wygląda,jesli orkiestra zacheca i dobrze gra oraz bezie dobre jedzenie to wesele napewno sie uda-takie jest moje zdanie,także dziewczyny myślmy pozytywnie a wsyztsko bedzie tak jak sobie wymarzyłyśmy...
Ja też bede musiała sie tam jeszcze przejechac zobaczyc jakies wesele...
a powiedzcie ile placicie za sam slub w Roimie oprócz wesela? bo tez sie nad tym zastranawiam i nie wiem czy to nie wyjdzie taniej niz organizowanie wszystkiego osobno? pomozcie:)
Czy chodzi ci o ślub w tej kapliczce na terenie ośrodka???
tak w kapliczce przy jeziiorze:)
jeżeli nie będziesz miała wesela w romie to nie sądzę że dostaniesz zgodę na organizowanie ślubu w tej kapliczce bo to teren prywatny zatem tylko dla klientów ośrodka, i się za to nie płaci jedynie za wystrój i księdzu coś trzeba sypnąć
...
no oczywiscia planuje slub wesele i nocleg dla gosci , wszystko w jednym. A masz moze nr gg lub emaila to bys mi tam wszystko napisala co?
czekam na info.
dzieki za pomoc
mój adres e-mail anna_bednarczyk@op.pl jak masz jakies pyt to pisz, ja mam w romie 7 sierpnia 2010
...
poprosze jakies fotki ze slubu i wesela na maila supelkowicz@wp.pl
dzieki
ja tez bardzo poproszę :) katka1606@o2.pl
dizewczynki zdjecia są u góry jeśli nie wszystkie dobrze widać bo są za duze i ucięte to kliknijcie na nie prawym przyciskiem myszy a potem opcje pokaz obrazek i zobaczycie je w pełnej okazałości ;)
...
mam nadzieje tylko ze przystrojenie krzeseł bedzie w cenie dekoracji bo własnie mi sie przypomniało ze na 2010 planuja zmianę wykładziny i ze moze właśnie zakupią pokrowce na krzesła bo inaczej trzeba 5 zł za krzesło płacić, ogólnie jestem coraz spokojniejsza, Dziewczyny która niedawno była w romie pytać o wesele i wie jak sie menu zmieniło? bo miało być inne niz w ubiegłym roku i czy ceny coś sie pozmieniały bo juz zarezerwowałam termin i teraz mam w czerwcu menu dogadać ale kierowniczka uprzedziła mnie że będzie inne od tego które mi teraz pokazała tzn w grudniu 2008, więc może któraś z was już coś wie.
...
up up up
...
dziewczyny zamieście więcej zdjęc jak możecie
...
Koleżanka ma w 2010 ja troche szybciej we wrześniu tego roku wiec moze pomoge aga81gd@wp.pl
aga czekamy na twoje zdjęcia ;)
...
dziewczyny właśnie znlazłam wątek na forum ze w kapliczce nie udzielają ślubów z powodu zakazu biskupa ;(
...
up up up
...
jasne ze wysle jak bede po hehe ale to jeszcze 7mcy
do góry