Widok
my bralismy wzor z salonu jubilerskiego Yes i zrobilismy sobie takie same, z tym ze zamiast placic 4 tys w salonie zaplacilismy chyba ok 2500, bo narzeczony nie chce mi zdradzic ile. Ja mam jeszcze dookola brylanciki a obraczki sa z bialego i zoltego zlota, wygladaja pieknie:) Mysle ze lepiej dac zrobic na zamowienie, bo zawsze wyjdzie taniej:)
A cóż Nasz etatowy krytykant, o sorry, "Krytyk" Czytelnik tak zamilkł? Takie fajne posty, można było się pośmiać,dużo nauczyć "dokładnie czytając" i ogólnie niezły był ubaw. A tu nic, nawet o wykładzinie ani słowa, a tak wszyscy by chcieli NAPEWNO poczytać o "nowościach" typu wykładzina, czy skorumpowana dyrekcja albo jeszcze lepiej ksiądz ( ale heca ). A tu nic. Czytelniku, czy jak się tam zwiesz napisz proszę w imieniu wszystkich panien
no wlasnie albo wrzucce na forum:) Ja sie tylko modle zeby pogoda nie byla taka jak teraz, bo nie wyobrazam sobie slubu w kapliczce przy takich ulewach, mam nadzieje ze za rok bedzie piekne slonce i upal:) Bo w czerwcu to nigdy nie wiadomo czym pogoda nas zaskoczy.Chociaz widze ze Aga-Gda na poczatku czerwca miala cudne slonce ... Pozyjemy zobaczymy:)
Witam,
Chciałabym zapytać, czy na Ślub w Kapliczce w Łapinie potrzebna jest zgoda Arcybiskupa Sławoja Głódzia? Jakis czas temu czytałam tu wątki o jakimś zakazie udzielania Ślubów w "plenerze", że to właśnie taki zakaz wydał nasz obecny Arcybiskup. Jeżeli komuś coś wiadomo na ten temat, to bardzo prosze o wiadomość. Pozdrawiam
Chciałabym zapytać, czy na Ślub w Kapliczce w Łapinie potrzebna jest zgoda Arcybiskupa Sławoja Głódzia? Jakis czas temu czytałam tu wątki o jakimś zakazie udzielania Ślubów w "plenerze", że to właśnie taki zakaz wydał nasz obecny Arcybiskup. Jeżeli komuś coś wiadomo na ten temat, to bardzo prosze o wiadomość. Pozdrawiam