Widok
~ cdn ... KARCZMA Kczewo (3)
dla Piorusia - w Dniu Imienin - chciałam napisać spełnienia marzeń .. ale przecież spełniły sie 10 czerwca ... więc życzę aby Wasza miłość rosła i rosła .. i żeby zawsze było cudownie .. i żeby Gosi się zawsze ciasta udawały :):) te które piecze właśnie na imieniny ;) wszystkiego NAJ !
Dorotka&Lesiu :)
Dorotka&Lesiu :)
Dziękuję Ci Dorotko. Naprawdę serdecznie dziękuję.
Czułam się bajecznie w tym dniu. Oboje się wspaniale czuliśmy...
Wyglądałam jak każda panna młoda...
Każda z nas jest śliczna w tym dniu.
Dziękuję również za życzenia dla Piotra. Nie miałam okazji wcześniej napisać.
Na zdjęciach widać okno z sercem...
Podoba Ci się.? Jak chcesz to mogę pożyczyć Ci te firany białe z tiulu.
Rozmawiałam już z mamą bo to w sumie jej firany i mówiła, że spoko. Mogłabyś je nawet sobie odebrać w Porcie parę dni przed ślubem i weselem jak chcesz.
Czułam się bajecznie w tym dniu. Oboje się wspaniale czuliśmy...
Wyglądałam jak każda panna młoda...
Każda z nas jest śliczna w tym dniu.
Dziękuję również za życzenia dla Piotra. Nie miałam okazji wcześniej napisać.
Na zdjęciach widać okno z sercem...
Podoba Ci się.? Jak chcesz to mogę pożyczyć Ci te firany białe z tiulu.
Rozmawiałam już z mamą bo to w sumie jej firany i mówiła, że spoko. Mogłabyś je nawet sobie odebrać w Porcie parę dni przed ślubem i weselem jak chcesz.
odpisuje po czasie , bo normalnie oczy mam załzawione .... to zdjęcie jak patrzycie sobie w oczy :):) ahh
albo jak się opalasz :)
no własnie co z ogłoszeniem , kto ma ci w końcu zrobić ? :):):):):):):)
A okno ... rewelka :) super to wymysliłaś ... ja jeszcze nie wiem jaki kolor firanki bede miała a to dlatego , że nie wiem na jakie balony się zdecydować ... winietki mam łososiowe .... hihihhi własnie zauwazyłam , że takie jak ten łososiowy na firance w Karczmie :):):) hehehe , ale trafiłam z kolorem papieru :):):):)
albo jak się opalasz :)
no własnie co z ogłoszeniem , kto ma ci w końcu zrobić ? :):):):):):):)
A okno ... rewelka :) super to wymysliłaś ... ja jeszcze nie wiem jaki kolor firanki bede miała a to dlatego , że nie wiem na jakie balony się zdecydować ... winietki mam łososiowe .... hihihhi własnie zauwazyłam , że takie jak ten łososiowy na firance w Karczmie :):):) hehehe , ale trafiłam z kolorem papieru :):):):)
kurcze , nie moge dojśc do siebie .... Gosiu ... zobacz jak to się szybko zleciało :) za parę dni ... już miesiąc po ślubie :):)
ah
Wysłałam zdjęcia z Karczmy Leszkowi ... zaraz do mnie zadzwonił .... i odrazu do słuchawki " piękne .... zaczynam się denerwować"
Gosiu , wymyśl sobie dziś na spokojnie treść ogłoszenia i bedziemy wklejać :) ale jeśli Ci się nie spieszy mam w domku fajny program do obróbki zdjęć , to zrobię to w domu :)
ah
Wysłałam zdjęcia z Karczmy Leszkowi ... zaraz do mnie zadzwonił .... i odrazu do słuchawki " piękne .... zaczynam się denerwować"
Gosiu , wymyśl sobie dziś na spokojnie treść ogłoszenia i bedziemy wklejać :) ale jeśli Ci się nie spieszy mam w domku fajny program do obróbki zdjęć , to zrobię to w domu :)
Gosiu , ja myslę że suknie i z modelki i na Tobie ... bo na Tobie wygląda o wiele wiele piekniej niż na modelce :) tak !!!!
Gosiu zobacz wątek : Sprzedam suknię + dodatki gratis! wiesia 7 04-07-2006 13:35
tam na początku jest link , wejdz i poczytaj , może Ci to cos ułatwi a może utrudni :):):)
Gosiu zobacz wątek : Sprzedam suknię + dodatki gratis! wiesia 7 04-07-2006 13:35
tam na początku jest link , wejdz i poczytaj , może Ci to cos ułatwi a może utrudni :):):)
Dorotko, nie mam takiego zdjęcia. Tam napewno nie pozwolą wam zrobić żadnej kotary z balonów, bo jest kuchnia, dziewczyny noszą jedzenie, orkiestra musi wychodzić też na siusiu, poza tym tam są takie kotary drewniane poustawiane, że zasłaniają te zbędne stoły i krzesła. Częśc krzeseł była wyniesiona na górę tam gdzie są pokoje na to piętro. Tam z tyłu też stały nasze napoje aby nie nosić ich po schodach i kwiaty od gości już w wiadrach bo te kilka wazonów było za mało - tyle dostaliśmy kwiatów że sama właścicielka była zdziwiona ze tak dużo. Sory ze tak odpisuję nieskładnie, ale tam te balony są zbędne a wręcz będą strasznie przeszkadzać. Nie ma co udziwniać bo napewno i tak będzie wszystko super....