Widok

~ cdn ... KARCZMA Kczewo (3)

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
cd.

malutka.w. ja miałam identycznie ..... bylam wcześniej na kilku salach ... może to głupie ale jak weszłam na salę w Karczmie .. też .. zakochałam się :)
normalnie byłam zachwycona :)))
i słuchajcie a drugi raz jak tam pojechaliśmy , nasz zespół miał rozgrzewkę przed weselem :) ah

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
dla Ola i Romek

:D hihihi

Super......
image

dokładnie :):):):):):):):) pozdrawiam Fred :)

Ciezko bedzie znalesc sale bez obslugi, raczej wszyscy maja juz ful serwis

A Karczma czy z obsluga czy bez nie m sobie rownych :)
nie :))) no nie cały dzień :))) od 8.00 do 16.00 w pracy :) heheh

niestety ja jak szukałam salę , to chciałam z pełną obsługą :)

CALY DZIEN??? O rety!! ale dzieki... Wiec ponawiam pytanie czy podczas poszukiwan udalo sie cos znalezc gdzie mozna miec swoja kucharke??
nieeee :):) po prostu dopiero dziś odczytałam meila , i głupio mi, że się nie odezwałam:)

w każdym razie jak coś to pytaj na forum , tu jestem codziennie cały dzień :) hehe

jakos w niedziele pisalam... to pewnie ja:):): A co nie podobal sie:P:P:P??
raczej nie , ale myślę, że trzeba zadzwonić osobiście :)
Pyt: czy to ty do mnie napisałas meila w niedzielę rano?

Pomaranczka... nie wiesz moze czy tam w tej Karczmie w Kczewie wynajmuja jedynie sale bez calej obslugi?? Napisalam do nich maila ale niestety bez odpowiedzi... Masz moze jakies informacje na ten temat??
Gosiu , co tam u ciebie nowego ? nic nie piszesz ....... :):):):):):):) pozdrawiam

image

Gosiu , co sadzisz o takich serwetkach ???? gdybym je sama kupiła ?
Serce z balonów bedzie prawdopodobnie czerwone
Winietki będą .. wiesz jakie ... takie jak zasłonki w Karczmie i na winietkach złote i białe ozdoby .
Pozdrawiam Cię !:):):) Ciebie i Piotra :)

Dzięki imieniny mam w styczniu... Tak to wspaniale. Minął miesiąc, mąż kochany, jesteśmy szczęśliwi, mamy od poniedziałku urlopik i jest si.
a jeśli dziś sa Twoje Imieninki , to 100 lat 100 lat 100 lat

image

dzięki ... a to nie wiedziałam , że jednak czymś zasłonili te krzesełka, fajnie :):):):)
i faktycznie , kompletnie zapomniałam , że tam jest wejscie do kuchni i nie może nic wisieć :)

a wogóle ... jak tam ??? juz ponad miesiąc po ślubie .... ale ten czas leci :)

Dorotko, nie mam takiego zdjęcia. Tam napewno nie pozwolą wam zrobić żadnej kotary z balonów, bo jest kuchnia, dziewczyny noszą jedzenie, orkiestra musi wychodzić też na siusiu, poza tym tam są takie kotary drewniane poustawiane, że zasłaniają te zbędne stoły i krzesła. Częśc krzeseł była wyniesiona na górę tam gdzie są pokoje na to piętro. Tam z tyłu też stały nasze napoje aby nie nosić ich po schodach i kwiaty od gości już w wiadrach bo te kilka wazonów było za mało - tyle dostaliśmy kwiatów że sama właścicielka była zdziwiona ze tak dużo. Sory ze tak odpisuję nieskładnie, ale tam te balony są zbędne a wręcz będą strasznie przeszkadzać. Nie ma co udziwniać bo napewno i tak będzie wszystko super....
Gosiu , masz może takie zdjęcie w Karczmie gdzie jest widok na podest dla orkiesty ... tzn.. obecnie myślimy z Leszkiem jak zasłonić sławne "zaplecze" z krzesłami... :) chcemy zrobić "firankę balonową"
przeslij na meila
dziekuje :)

dla Kaska

do góry