Widok

~ cdn ... KARCZMA Kczewo (3)

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
cd.

malutka.w. ja miałam identycznie ..... bylam wcześniej na kilku salach ... może to głupie ale jak weszłam na salę w Karczmie .. też .. zakochałam się :)
normalnie byłam zachwycona :)))
i słuchajcie a drugi raz jak tam pojechaliśmy , nasz zespół miał rozgrzewkę przed weselem :) ah

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
tu jest suknia Gosi :) nie w Lisa Ferrera saharka 19 04-07-2006 13:39

dziekuje gogo
ale pieknie wygladaliscie naprawde musze maciejowi zdjecia pogazac

Gosiu , ja myslę że suknie i z modelki i na Tobie ... bo na Tobie wygląda o wiele wiele piekniej niż na modelce :) tak !!!!
Gosiu zobacz wątek : Sprzedam suknię + dodatki gratis! wiesia 7 04-07-2006 13:35

tam na początku jest link , wejdz i poczytaj , może Ci to cos ułatwi a może utrudni :):):)

o tym linku mówię ::::http://wiesia.nets.pl/index.php?www=sprzedam_suknia_slubna

Wiem ale mam mało czasu. Prawie nic nie zrobiłam w pracy a tu do domu zaraz trzeba się pakować. Wejde wieczorkiem to może już coś puszczę. Z takimi opiniami na temat tych sukien no to wiesz....
to wracaj do pracy , jutro pogadamy , miłego wieczorka , pozdrowienia dla Mateusza i Piotrka :)

Inny gorset nie koniecznie. Napewno nie prześwituje i był zebrany bo mi trochę odstawał...
Zdjęcia poszły do Was następna partia. Wracam za 20 min
z innej beczki , nie wytrzymam , muszę się pochwalić , kupiłam papier (do zaproszeń, winietek i zawieszek na but.) w identycznym kolorze jak ten na zdjęciu (łososiowy)
najlepsze jest to, że nie wiedziałam dokładnie jakiego koloru są zasłonki na mojej sali :):) to mi się udało :)
image

no masz szcescie Pomarańczka super

matko , jaka ta suknia jest piękna !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Dziękuję. Dziewczyny zwiewam do juterka.
Pomarańczka masz papier w 10....
To pa
dziewczyny czy któraś z Was ma tę sukienkę Demetrios 850?, która Pomarańczka wkleiłaś w wątku "NIe Lisa ferrera"?
gogo ma taka

gogo a jaki masz rozmiar tej sukienki??jest śliczna i przede wszystkim czy kupowałaś czy wypożyczałas??przepraszam, że może pytam o oczywiste rzeczy, ale nie mam kiedy czytać wszystkich wątków:) no i czy ewentualnie bedziesz chciała ją sprzedać:)?
DOKŁADNIE GOGO MA ! i chce sprzedać ! suknie jest cudowna ! na Gosi wyglada przedpieknie , jest jeszcze ładniejsza niż na modelce , cała błyszczy i lśni ... na zdjęciu w tamtym wątku nic nie widać

jutro bedzie utworzony nowy watek .. na sprzedaż :)

:)))) dziękuję Pomarańczka:)) a nie wiesz jaki rozmiar?
Gosia sukienkę kupiła , rozmiar ...hmmm... trzeba by było się zapytac Gosi, juto wstawimy watek ze zdjęciami sukni i ze wszystkimi "parametrami" :):):)

hmm , Gosia jest piękną szczupłą, kobietą ... myślę , że 38 ... ale nie jestem pewna :)
tak jak pisałam wyżej , jutro ... a właściwie może nawet dzis wieczorkiem będzie nowy wątek ze zdjęciami tej sukni na sprzedaż :):):)

i naprawdę , tamto zdjęcie nie oddaje uroku sukni :) ona jest o niebo piękniejsza !! , zresztą sami zobaczycie :)

ok, w takim razie czekam na ogłoszenie:)) w sumie myslałam zupełnie o czymś innym, nic jeszcze nie mierzyłam, bo slub dopiero za rok, ale jak tą zobaczyłam to mi jakoś wpadła w oko
do góry