Widok
Myślę, że bezpośrednio na produkcji może być OK, trudno mi powiedzieć, ponieważ osobiście miałem jedynie doświadczenie jako klient z monterami, więc patałachy z nich były straszne i choć mieli u mnie 3 różne zlecenia, to każde potrafili dokładnie schrzanić i kilka razy poprawiać lub uzupełniać braki, a do głupich 6 desek również przysyłali projektanta, bo procedury, bo im nie wystarczało to co rozrysowałem i rozpisałem, więc pan przyjechał pomierzył policzył i wyszło mu to samo co i mi a goście podczas montowania i tak spieprzyli robotę, bo na chwilę wyszedłem i nie pokazałem palcem jak i co skręcić, więc skręcili odwrotnie niż w projekcie - dosłownie: 6 desek mistrzostwo :-)
Jednak na miejscu w firmie miałem wrażenie, że jest całkiem w porządku, obsługa miła i zorganizowana, niestety pracownicy "polowi" już gorzej się sprawdzają, choć kiedyś firma usiłowała zajmować 2 miejsce zaraz po Komandorze - stare dzieje :-) To se nevrati konkurencja jest silna i sprawna.
Próbuj, myślę że warto, w sumie chyba nic nie tracisz?
Powodzenia!
Jednak na miejscu w firmie miałem wrażenie, że jest całkiem w porządku, obsługa miła i zorganizowana, niestety pracownicy "polowi" już gorzej się sprawdzają, choć kiedyś firma usiłowała zajmować 2 miejsce zaraz po Komandorze - stare dzieje :-) To se nevrati konkurencja jest silna i sprawna.
Próbuj, myślę że warto, w sumie chyba nic nie tracisz?
Powodzenia!