Widok

cegly w mieszkaniu

Jasień Temat dostępny też na forum:
Słuchajcie. Remntuje mieszkanie. Marza mi się takie wstawki z cegieł. Mam zamiar je zrobic w każdym pomieszczeniu (3 pokoje, kucchia, korytarz, lazienka). Poleccie mi takie uniwersalne cegly, które beda dobre i w kuchni, i w pokoju i w laziece. Słyszalem, że w KlinkierBud oferuja dobre jakościowo cegly. Przejrzałem i wybralem takie: klinkierbud.pl /produkt / ross-burgund-cieniowana-rustykalna/. Potrzebuje opinii - ktoś? coś? wie na temat tych cegieł?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Może rozważy Pani płytki cięte z cegły rozbiórkowej.Bardzo modny temat.Efekt też ciekawy.Mam na stanie w magazynie w Gdańsku takie płytki w kilku wariantach kolorystycznych.Swiadczymy też usługi montażu.Płytki można zobaczyć na żywo.Zapraszam do kontaktu.501 022 055 lub 511 159 159
Zerknąłem na te rosburgund.Uważam,że ta rozbiórkowa dajeo wiele ciekawszy efekt dekoracyjny.Można zobaczyć kilka zdjęć na facabooku FHU Cięta Płytka

Inne tematy z forum Usługi i wykonawcy

Budowa mojego domu może się komuś przyda (5 odpowiedzi)

. dom stoi i bardzo przydała mi się biała lista, więc spłacam dług. Kilka firm, które...

Jak zabezpieczy meble do przeprowadzki? (5 odpowiedzi)

Przeprowadzka to często stresujące wydarzenie, które wymaga odpowiedniego zabezpieczenia mebli,...

Transport, przeprowadzki (39 odpowiedzi)

https://ogloszenia.trojmiasto.pl/transport-przeprowadzki/transport-przeprowadzki-ogl62931286.html

do góry