Widok

cegly w mieszkaniu

Usługi i wykonawcy Temat dostępny też na forum:
Słuchajcie. Remntuje mieszkanie. Marza mi się takie wstawki z cegieł. Mam zamiar je zrobic w każdym pomieszczeniu (3 pokoje, kucchia, korytarz, lazienka). Poleccie mi takie uniwersalne cegly, które beda dobre i w kuchni, i w pokoju i w laziece. Słyszalem, że w KlinkierBud oferuja dobre jakościowo cegly. Przejrzałem i wybralem takie: klinkierbud.pl /produkt / ross-burgund-cieniowana-rustykalna/. Potrzebuje opinii - ktoś? coś? wie na temat tych cegieł?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Może rozważy Pani płytki cięte z cegły rozbiórkowej.Bardzo modny temat.Efekt też ciekawy.Mam na stanie w magazynie w Gdańsku takie płytki w kilku wariantach kolorystycznych.Swiadczymy też usługi montażu.Płytki można zobaczyć na żywo.Zapraszam do kontaktu.501 022 055 lub 511 159 159
Zerknąłem na te rosburgund.Uważam,że ta rozbiórkowa dajeo wiele ciekawszy efekt dekoracyjny.Można zobaczyć kilka zdjęć na facabooku FHU Cięta Płytka

Inne tematy z forum Jasień

Osiedle Hiszpańskie - opinie i oceny (2191 odpowiedzi)

Osiedle Hiszpańskie powstaje w południowej części Gdańska, pomiędzy potokami Kozackim i Oruńskim....

Linea (25 odpowiedzi)

Składające się z zabudowy wielo- i jednorodzinnej osiedle Linea powstaje na styku dwóch dzielnic:...

Osiedle Przyjemne (14 odpowiedzi)

Osiedle Przyjemne powstaje w nowej, ale już rozbudowanej części Gdańska. W ostatnich latach...

do góry