Widok

centrum solidarności praca u podwykonawcy Grzegorza jako cieśla

Szukam ludzi którzy u n iego pracują i nie otrzymali pieniędzy.Budynek Solidarności jest budowany na ludzkiej krzywdzie i nie mam zamiaru tak tego zostawić.Mój m pracował 4 tyg. i dostał 500zł a wielmożny pan Grzegorz powiedział,ze o reszcie może zapomnieć.Zostaliśmy na święta z dzieckiem bez pieniędzy.Wiem,że jest jeszcze 3 ludzi z czego 1 to kuzyn mojego m który go tam wkręcił.On pracował u niego 5 lat a teraz facet wali w ciula.Ludzie w tej brygadzie pracują bez żadnych zabezpieczeń na wysokości i chowają się przed inspektorami,muszą mieć wszystkie ciuchy swoje i kalosze przy zalewaniu betonu.Robił raz od 7 rano do 9 następnego dnia bo beton przyjeżdżał w nocy na sprzeciw mojego,ze musi iść do domu na noc bo ja ide do pracy i musi pilnowac dziecka stwierdził,że tez ma małe dziecko i go to nie obchodzi.Został raz jeden jedyny ale raczej jest więcej takich dni.A do tego nie daje zaliczek a zamiast wypłaty daje grosze.Śmieszny człowiek.
06.07.2009r. - 3705g, 60 cm, synuś,
20.02.2015r.-26.04.2015r.-10tc - Aniołek
20.04.2017r.-przewidywany termin porodu
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0
SZUBIENICA DLA GNOJA
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
Takiego grzegorza nalezalo delikatnie popchnac, a nastepnie zalac betonem, a jak czytam byla ku temu swietna okazja! Wspomnicie kiedys moje slowa: przyjdzie taki dzien, w ktorym zdesperowani oszukani pracownicy sami zaczna odbierac swoje naleznosci od takich grzegorzy"
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ogłaszał się tutaj też niejaki pan Grzegorz.Praca jest dla cieśli szalunkowych na budowie solidarności.Jest podwykonawcą a firma jest na żone podobno.Mój m nie dostał na święta pieniędzy i jeszcze 3 ludzi.Już tam nie pracuje.Wszystko trzeba mieć swoje a ludzie robią na wysokości bez żadnych zabezpieczeń.Więcej na forum praca.A oszukanych prosze żeby zajżeli i dali znać bo poszukuje więcej ludzi.Oczywiście umowy też nie widać było. znalazłem to opinia
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
czyli nikogo nie ma na tym forum.Myslałam ,że znajde więcej ludzi bo narazie jest 4.Nawet nie ma sprzetu zeby wziąść w zastaw.A to ogłoszenie powyzej to tez ja pisałam dla tych którzy na forum nie zaglądaja.
czy aby chodziło o pana grzegorza który budował także na olivie chemiei i budowal na szadulkach to centrum handlowe
a znasz jego nazwisko albo skąd jest jakieś szczegóły bo takich ludzi jest dużo

Inne tematy z forum Praca

jak znaleźć pracę bez znajomośći???? (63 odpowiedzi)

nie mam pojęcia juz co robić.....skonczyłam studia...nie mam doswiadczenia...ale też nie mam go...

Czy znacie firmę Nuga Best? (10 odpowiedzi)

Jak wyglądają zarobki i godziny pracy? Czy wypłaty są na czas, czy trzeba walczyć o własne...

praca w call center (26 odpowiedzi)

Od jakiegoś czasu szukam pracy jednak bez rezultatu, postanowiłam spróbować w call center-...

do góry